in , , , ,

Πώς η Κάλυψη του Καροτσιού Μπορεί να Θέσει το Μωρό σας σε Κίνδυνο, Ακόμα κι αν το Ύφασμα είναι Λεπτό

Πώς η Κάλυψη του Καροτσιού Μπορεί να Θέσει το Μωρό σας σε Κίνδυνο, Ακόμα κι αν το Ύφασμα είναι Λεπτό
Πώς η Κάλυψη του Καροτσιού Μπορεί να Θέσει το Μωρό σας σε Κίνδυνο, Ακόμα κι αν το Ύφασμα είναι Λεπτό

Ένας στοργικός γονέας σκέφτεται πάντα το καλό των παιδιών του. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα που κάνουμε ώστε τα παιδιά μας να αισθάνονται άνετα και ασφαλή μπορούν να τα θέσουν σε κίνδυνο. Όταν καλύπτουμε ένα καροτσάκι μωρού με μια κουβέρτα σε μια προσπάθεια να τα σκιάσουμε σε μια ηλιόλουστη ημέρα, δεν σκεφτόμαστε πάντα τις συνέπειες που μπορεί να έχει.

brightside

Πολλοί γονείς καλύπτουν τα καροτσάκια των μωρών τους με κουβέρτες ή άλλα καλύμματα τις ηλιόλουστες μέρες, οπότε τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Οι παιδίατροι ανακάλυψαν ότι καλύπτοντας ένα καρότσι με ύφασμα (ακόμα κι αν είναι λεπτό), μπορεί να δημιουργηθεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, με αποτέλεσμα το παιδί να αισθάνεται άβολα και ενδεχομένως να οδηγήσει σε υπερθέρμανση. Είναι επίσης δύσκολο να καταλάβεις πώς αισθάνεται πραγματικά το μωρό γιατί δεν μπορείτε να δείτε μέσα από το κάλυμμα.

© Shutterstock.com

Το κανάλι YouTube, Channel Mum, πραγματοποίησε μια δοκιμή για να ελέγξει πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι αυτή η πρακτική. Σε μια καυτή ηλιόλουστη μέρα, μέτρησαν τη θερμοκρασία πρώτα σε ένα ανοιχτό καρότσι και μετά σε ένα καροτσάκι καλυμμένο με μουσελίνα. Μετά από 7 λεπτά, το θερμόμετρο έδειξε 29,7 ° C στο ανοιχτό καρότσι και 35,1 ° C στο καλυμμένο.

brightside

Αυτή είναι μια υπενθύμιση ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον ήλιο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές από ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο σίγουροι την επόμενη φορά που θα περπατήσετε με το μωρό σας σε μια καυτή ημέρα:

Μείνετε στη σκιά ή χρησιμοποιήστε μια ομπρέλα για να καλύψετε το μωρό σας.
Χρησιμοποιήστε ένα καρότσι με κουκούλα και άνοιγμα στο πίσω μέρος που μπορεί να εξασφαλίσει την απαραίτητη ροή αέρα.
Ελέγχετε το παιδί σας κάθε 10-15 λεπτά και βεβαιωθείτε ότι δεν αισθάνεται ζέστη.

Τα σημάδια υπερθέρμανσης που πρέπει να προσέχετε μπορεί να περιλαμβάνουν αλλαγές στην αναπνοή, αναψοκοκκινισμένα μάγουλα, εφίδρωση, αίσθημα ευερεθιστότητας ή υπνηλία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© Shutterstock.com

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επαγωγικές εστίες,επαγωγικες εστιες vs κεραμικες,επαγωγικές μειονεκτήματα,τι είναι επαγωγικές εστίες,επαγωγικές εστίες μειονεκτηματα,επαγωγικές εστίες ακτινοβολια,επαγωγικές εστίες τι ειναι

4 Βασικά Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα Επαγωγικών Εστιών!

Χρήσιμες Συμβουλές για να Τοποθετήσετε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο