in , , ,

Χρήσιμες Συμβουλές για να Τοποθετήσετε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Η διακόσμηση και η προετοιμασία του σπιτιού για τα Χριστούγεννα είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα, στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα μέλη της οικογένειας. Αλλά από την άλλη πλευρά, η όχι τόσο διασκεδαστική ερώτηση είναι: Πού να τοποθετήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Δεν θέλετε να είναι μέσα στα ποδιά σας αλλά ταυτόχρονα θέλετε να τραβάει την προσοχή.

Source

Μια καλή θέα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ένα καλό σημείο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο ώστε να είναι ορατό. Αυτό εξαρτάται κυρίως από τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας. Το καλύτερο μέρος είναι το σαλόνι, καθώς περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας εκεί.

Με το μεγάλο δέντρο θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσαρμογές στο χώρο. Είναι εντάξει αν μετακινήσετε ένα τραπέζι για να δημιουργήσετε χώρο για το δέντρο σας. Λάβετε επίσης υπόψη ότι πρέπει να προσανατολίσετε τα καθίσματα προς το δέντρο, ώστε όλοι να μπορούν να θαυμάσουν την ομορφιά του. Σε τελική ανάλυση, θα είναι το βασικό σημείο εστίασης για τις γιορτές.

Source
Source

Ποιά μέρη πρέπει να αποφύγετε

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν βρείτε το σωστό μέρος για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

Ελέγξτε τη θέση των θερμαντικών συσκευών. Εάν η θερμότητα κατευθύνεται κατευθείαν στο δέντρο, αποφύγετε αυτό το σημείο. Μπορεί να βλάψει το δέντρο και τα στολίδια, ή ακόμα χειρότερα: μπορεί να γίνει πιθανός κίνδυνος πυρκαγιάς. Αποφύγετε αυστηρά όλες τις πηγές θερμότητας για να παραμείνετε ασφαλείς.

Καθώς το δέντρο είναι μεγάλο, δεν πρέπει να παρεμποδίζει την κυκλοφορία. Αυτό σημαίνει ότι οι διάδρομοι από δωμάτιο σε δωμάτιο δεν πρέπει να κλείνονται. Εάν το βάλετε σε ένα τέτοιο σημείο όλοι θα πέφτουν συνέχεια πάνω του.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκεφτείτε και την πρίζα. Εάν δεν υπάρχει μια κοντά, θα πρέπει να τοποθετήσετε μια επέκταση για να ανάψετε τα φωτάκια.

Source
Source
Source
Source
Source
Source
Source

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς η Κάλυψη του Καροτσιού Μπορεί να Θέσει το Μωρό σας σε Κίνδυνο, Ακόμα κι αν το Ύφασμα είναι Λεπτό

Πώς η Κάλυψη του Καροτσιού Μπορεί να Θέσει το Μωρό σας σε Κίνδυνο, Ακόμα κι αν το Ύφασμα είναι Λεπτό

50 εύκολα χτενίσματα για κάθε μήκος και τύπο μαλλιών. Μαλλιά 2020-2021