in , , , , , ,

10 περιπτώσεις που τα μωρομάντηλα θα αποδειχθούν Σωτηρία.

μωρομάντηλα έχουν ανακαλυφθεί και χρησιμοποιούνται περίπου από το 1950, οπότε όπως είναι λογικό οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για πολλούς σκοπούς πέρα από τον καθαρισμό του δέρματος. Παρακάτω θα δείτε μερικές ασυνήθιστες χρήσεις που ίσως αποδειχθούν σωτήριες για την καθημερινότητά σας.

Καλύψτε με τα σκληρά καπάκια από τα μωρομάντηλα, πρίζες

Όταν ζεις στο σπίτι με παιδιά είναι πολύ κρίσιμο να μετατρέψεις όλα τα επικίνδυνα σημεία σε ασφαλή άμεσα. Μία πρόχειρη λύση και φθηνή είναι η κάλυψη των πριζών με τα πλαστικά καπάκια από τα μωρομάντηλα.

Μειώστε το φριζάρισμα των μαλλιών.

Εάν τα μαλλιά σας φριζάρουν στρώστε τα με ένα μωρομάντηλο. Μπορεί αυτή η λύση να μη διαρκεί πολύ αλλά θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση σε ένα ραντεβού είσαι κάποια άλλη περίσταση.

Χρήσιμη αποθήκευση

Ένας τρόπος για να ανακυκλώσετε αλλά και να χρησιμοποιήσετε έξυπνα τα πλαστικά κουτιά από τα μωρομάντηλα είναι σαν αποθηκευτικός χώρος. Κολλήστε απ’έξω αυτοκόλλητα με την περιγραφή των αντικειμένων που έχετε τοποθετήσει μέσα – όπως μαρκαδόρους, αυτοκόλλητα, κορδέλες κτλ.

Προσαρμόστε τα σε σκούπες

Πάντα ξεμένουμε από μαντηλάκια ανταλλακτικά για τις σκούπες τη λάθος στιγμή, για αυτό τυλίξτε ένα μωρομάντηλο γύρω από τη σκούπα και φρεσκάρετε τα πατώματά σας.

Φτιάξτε ένα παιχνίδι με τα πλαστικά καπάκια από τα μωρομάντηλα

Ένας πίνακας απασχόλησης είναι μία εξαιρετική ιδέα απασχόλησης τον μικρών παιδιών και παράλληλα ενίσχυσης των δυνατοτήτων τους. Κολλήστε σε έναν αφρώδες πίνακα τα σκληρά καπάκια από τα μωρομάντηλα και από κάτω κολλήστε διαφορετικά μοτίβα. Η διασκέδαση ξεκινάει

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

καθαρίστε τη λακ  από τα έπιπλα

Εάν κατά λάθος ψεκάσετε με λακ κάποιο έπιπλο γύρω σας χρησιμοποιήστε ένα μωρομάντηλο για να το καθαρίσετε.

Δώστε Λάμψη στα δερμάτινα παπούτσια σας

Περάστε με μωρομάντηλο τα δερμάτινα παπούτσια σας και θα δείτε να γυαλίζουν.

Χρησιμοποιήστε μωρομάντηλα για να κολλήσετε φακέλους.

Εάν έχετε μεγάλο αριθμό φακέλων που πρέπει να κολλήσετε (όπως προσκλητήρια γάμου, προσκλητήρια πάρτυ κτλ) δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το σάλιο σας για καθέναν. Χρησιμοποιήστε ένα μωρομάντηλο για να υγραίνετε την κόλλα και είναι έτοιμος να τον κολλήσετε.

Αφαιρέστε το make up από τις μπλούζες

καθαρίστε τα πληκτρολόγια σας

τα μωρομάντηλα μπορεί να καθαρίσουν ιδανικά τα πληκτρολόγια καθώς τσαλακώνουν και μπορούν να φτάσουν ακόμα και τις μικρές γωνίες στις μικρές εγκοπές ανάμεσα από τα κουμπιά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 30

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

Κρεμμύδια και πατάτες στο φούρνο. Ένα υπέροχο πιάτο δεν θα πιστεύετε!

Φανταστικά και πανεύκολα στριφτά μαφινς με πραλίνα φουντουκιού!