in , , ,

Το Χαρτί Υγείας μπορεί να σε “Μαρτυρήσει” – 8 Συνήθειες που Μπορούν να πουν Πάρα Πολλά στους Άλλους για Εσάς

συνήθειες και προσωπικότητα,χρήσιμα,συμβουλές,
συνήθειες και προσωπικότητα,χρήσιμα,συμβουλές,

Μετά από πολλά πειράματα, οι ερευνητές παρατήρησαν κάποιες συνδέσεις μεταξύ των συνηθειών και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να γίνετε ένας σύγχρονος Σέρλοκ Χολμς και να εκπλήξετε κάποιον με όχι και τόσο προφανή συμπεράσματα που βασίζονται στις καθημερινές του συνήθειες. 8 Πρωινές Συνήθειες που Βλάπτουν την Υγεία σας και Πρέπει να Σταματήσετε Μια για Πάντα

Ο τρόπος που κουβαλάτε συνήθως την τσάντα σας

Ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει ότι ο τρόπος που συνήθως κουβαλάτε την τσάντα σας μπορεί να φανερώσει μερικά περίεργα πράγματα για εσάς.

  • Εάν η τσάντα σας κρέμεται στον αγκώνα σας με το χέρι σας λυγισμένο: Συνήθως, αυτή είναι μια θέση για επαγγελματίες γυναίκες καθώς προβάλλει αυτοπεποίθηση.
  • Κρατάτε την τσάντα σας κάτω από το μπράτσο σας σαν φάκελο: Αυτό σημαίνει ότι είστε συνήθως χαλαρές και δεν ανησυχείτε υπερβολικά για την εμφάνισή σας.
  • Κρεμασμένη στον ώμο: Δεν νιώθετε την ανάγκη να κρύψετε τίποτα. Είναι επίσης ένας πρακτικός τρόπος μεταφοράς τσάντας.
  • Κρατάτε την τσάντα από τα χερούλια: Αυτό μπορεί να λέει κάτι για ανασφάλειες γιατί δεν είναι ο πιο πρακτικός τρόπος να τη μεταφέρετε.

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος προσθέτει ότι αυτά τα σήματα δεν ισχύουν απαραίτητα για όλους και δεν είναι πάντα συνεπή. Ωστόσο, είναι πιο ενδεικτικό εάν μια γυναίκα μεταφέρει μια τσάντα με έναν συγκεκριμένο τρόπο πολύ συχνά ως συνήθεια.

Ο τρόπος που κρεμάτε το χαρτί υγείας σας

Ο τρόπος που κρεμάτε το ρολό χαρτιού υγείας έχει σημασία, καθώς υπαγορεύει αν έχετε μια ελεγκτική ή χαλαρή προσωπικότητα. Σε έρευνα 2.000 ατόμων διαπιστώθηκε ότι εκείνοι που τράβαγαν το χαρτί υγείας από πάνω ήταν πιο κυρίαρχοι. Οι άνθρωποι που τράβαγαν το χαρτί από κάτω αποδείχθηκαν πιο υποχωρητικοί.

Ο τρόπος που βγάζετε selfie

Οι ερευνητές βρήκαν επίσης ορισμένα πρότυπα συμπεριφοράς στον τρόπο που κάποιος βγάζει μια selfie. Όπως αποδεικνύεται, οι πιο φιλικοί άνθρωποι είναι πιο πιθανό να βγάλουν φωτογραφίες από κάτω. Ταυτόχρονα, οι πιο ευσυνείδητοι άνθρωποι είναι λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν έναν ιδιωτικό χώρο στο παρασκήνιο.

Οι προσωπικότητες που είναι ανοιχτές σε νέες εμπειρίες είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν θετικά συναισθήματα που είναι πιο έντονα. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι ανήσυχοι άνθρωποι τείνουν να κάνουν «γκριμάτσα πάπιας».

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το στυλ περπατήματος

Οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος παρατήρησαν τη σχέση μεταξύ του στυλ περπατήματος και της προσωπικότητας. Έτσι, οι σκυμμένοι άνθρωποι τείνουν να είναι λυπημένοι. Και αν περπατάμε στητά είμαστε ευχαριστημένοι. Αν αλλάξουμε το περπάτημα μας, μπορούμε να αλλάξουμε τη διάθεσή μας.

Επίσης, το βάδισμά μας μπορεί να χρησιμεύσει ως σύνθημα για την ευαλωτότητα. Οι ερευνητές προτείνουν ότι μπορείτε να εντοπίσετε ένα ευάλωτο άτομο από το στυλ του περπατήματος. Όταν γέρνετε το κεφάλι σας, μπορεί να υποδηλώνει ότι είστε ευαίσθητοι και αδύναμοι αυτή τη στιγμή.

Δείτε ακόμη 9 Καθημερινές Συνήθειες που Πρέπει να Απαλλαγείτε από Αυτές το Συντομότερο

Η χειραψία

Η χειραψία ενός ατόμου μπορεί επίσης να σχετίζεται με ορισμένες πτυχές της προσωπικότητάς του, όπως έχει δείξει έρευνα. Οι άνθρωποι με σφιχτές χειραψίες είναι πιο εξωστρεφείς, επομένως είναι πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Είναι επίσης λιγότερο νευρωτικοί και ντροπαλοί από εκείνους με χαλαρές χειραψίες.

Ο χρόνος που αφιερώνετε στο κινητό σας

Οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει μια συσχέτιση μεταξύ του «εθισμού» ενός ατόμου στο κινητό του τηλέφωνο και της συναισθηματικής του σταθερότητας. Κατά τη διάρκεια έρευνας, ανακαλύφθηκε ότι οι άνθρωποι που ήταν εθισμένοι στα τηλέφωνά τους και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί τους έτειναν να είναι πιο ανήσυχοι και νευρωτικοί.

Η συνέπεια

Η συνέπεια είναι ένας παράγοντας που μπορούμε να εκτιμήσουμε στη δουλειά. Η έρευνα έχει αποκαλύψει ότι οι άνθρωποι που καθυστερούν να εργαστούν ή εγκαταλείπουν νωρίς την εργασία τους μπορεί να έχουν λιγότερα κίνητρα. Και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για το αντίθετο – αν είστε πάντα στην ώρα σας, έχετε καλό κίνητρο. Αλλά είναι σημαντικό να κάνετε τους ανθρώπους να φεύγουν όταν τελειώνουν οι ώρες εργασίας, επειδή το να μένετε μέχρι αργά μπορεί να σας κάνει να νιώσετε εξαντλημένοι.

Τα νευρικά τικ

Οι επιστήμονες κινηματογράφησαν ανθρώπους σε διάφορες καταστάσεις και παρακολουθούσαν τις αντιδράσεις τους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσοι είχαν υψηλές τάσεις τελειομανίας ήταν πιο πιθανό να εμφανίσουν σημάδια άγχους, απογοήτευσης και πλήξης. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή οι τελειομανείς είναι πιο πιθανό να κάνουν κάτι πάνω από το τίποτα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Συνήθειες που Δεν Συνειδητοποιειτε ότι Μπορούν να σας Εθίσουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 8

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί οι Αριστερόχειρες Είναι Πραγματικά Μοναδικοί στο Είδος τους

Γιατί οι Αριστερόχειρες Είναι Πραγματικά Μοναδικοί στο Είδος τους

διακόσμηση σπιτιού με ξανθό ξύλο,ιδέες διακόσμησης σπιτιού με ξανθό ξύλο,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

34 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Ξανθό Ξύλο