in ,

6 Μικρές Ασκήσεις που Μπορούν να σας Βοηθήσουν να Κάψετε Θερμίδες από την Καρέκλα σας

κάψιμο θερμίδων,καθιστές ασκήσεις για κάψιμο θερμίδων,συμβουλές για κάψιμο θερμίδων,χρήσιμα,
6 Μικρές Ασκήσεις που Μπορούν να σας Βοηθήσουν να Κάψετε Θερμίδες από την Καρέκλα σας

Με τόσους πολλούς ανθρώπους να κάθονται το μεγαλύτερο μέρος των ημερών τους λόγω της δουλειάς τους, τα προβλήματα υγείας αρχίζουν να εμφανίζονται σε άτομα μικρότερης ηλικίας. Προβλήματα όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, η υψηλή χοληστερόλη και το υπερβολικό σωματικό λίπος γύρω από τη μέση είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν. Γι’ αυτό είναι ζωτικής σημασίας να κινείστε μετά από παρατεταμένες περιόδους καθισιού ή, αν είναι δυνατόν, σποραδικά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου που πρέπει να μείνετε καθιστοί. Υπάρχουν μερικες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε ενώ είστε στην καρέκλα σας που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας και να κάψετε θερμίδες. 6 Τρόποι για να Κάψετε Επιπλέον Θερμίδες Χωρίς να Πάτε στο Γυμναστήριο

Πελματικά push-up

brightside

Ο πελματικός μυς βρίσκεται στο πίσω μέρος του κάτω ποδιού σας και είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για το περπάτημα, το τρέξιμο και το άλμα. Αυτό που οι επιστήμονες δεν είχαν ανακαλύψει μέχρι πρόσφατα είναι ότι είναι δυνατό να ενεργοποιηθεί αυτός ο μυς με το να κάθεστε. Απλά πρέπει να σηκώσετε τις φτέρνες σας μερικές φορές. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν βελτίωση κατά 52% στη σταθεροποίηση των διακυμάνσεων της γλυκόζης στο αίμα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι δυνατό να κάψετε λίπος στο αίμα που συμβάλλει στην υψηλή χοληστερόλη. Αυτό συμβαίνει επειδή ο πελματικός μυς χρησιμοποιεί τη γλυκόζη του αίματος για να ενεργοποιήσει τον εαυτό του αντί για γλυκογόνο όπως άλλοι μύες στο σώμα μας.

Καθίστε σε μια μπάλα γυμναστικής

© S_L / Shutterstock.com, © Andrey_Popov / Shutterstock.com

Μια εναλλακτική λύση σε μια κανονική καρέκλα γραφείου θα ήταν μια μπάλα γυμναστικής. Τα προνόμια αυτής της μπάλας είναι ότι σας ωθούν να δεσμεύσετε τους μυς του σώματός σας για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ισορροπία σας. Με αυτόν τον τρόπο, κρατάτε μια καλή στάση και την προσαρμόζετε εάν το πρόβλημά σας είναι η κακή στάση του σώματος. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την μπάλα σας στο γραφείο, 1 ώρα καθίσματος πάνω της θα σας βοηθήσει να κάψετε 150 θερμίδες.

Καθίσματα στον τοίχο

brightside

Θέλετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το γραφείο σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε τον πλησιέστερο τοίχο και να ακουμπήσετε την πλάτη σας σε αυτόν ενώ γλιστράτε προς τα κάτω με τα γόνατά σας λυγισμένα. Δεν χρειάζεται να γλιστρήσετε πολύ κοντά στο πάτωμα. Επιλέξτε το μήκος στο οποίο αισθάνεστε πιο άνετα και μείνετε εκεί για περίπου 20 δευτερόλεπτα.

Αυτή η μικρή άσκηση θα σας βοηθήσει να δουλέψετε στους τετρακέφαλους, τους γλουτιούς και τις γάμπες σας. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε περίπου 60 εκατοστά μακριά από τον τοίχο και ότι τα γόνατά σας είναι σωστά λυγισμένα για να διατηρήσετε τη σωστή στάση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 6 Τρόποι για να Κάψετε Θερμίδες ενώ Κοιμάστε

Ζουλήξτε τους μυς του στομάχου

© Robert Penaloza / Unsplash

Αυτό μπορεί να μην φαίνεται σαν άσκηση, αλλά στην πραγματικότητα, είναι ένα πολύ απλό και εύκολο εργαλείο για να διατηρήσετε τον μεταβολισμό σας σε λειτουργία ενώ κάθεστε. Απλώς ζουλήξτε το στομάχι σας για περίπου 8 δευτερόλεπτα κάθε φορά και στη συνέχεια απελευθερώστε τους μύες. 2 σετ των 8 επαναλήψεων θα σας βοηθήσουν να κάψετε περίπου 100 θερμίδες.

Καθιστοί κοιλιακοί

brightside

Το να ασκείτε τους κοιλιακούς σας ενώ κάθεστε μπορεί να ακούγεται δύσκολο, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σηκώσετε τα πόδια σας σε ευθεία γραμμή μπροστά σας σε γωνία 45 μοιρών. Στη συνέχεια, μπορείτε να λυγίσετε τα γόνατά σας μέχρι να φτάσουν σχεδόν στο στήθος σας και να τα σπρώξετε πίσω στην αρχική θέση. Με αυτή την απλή άσκηση, μπορείτε να κάψετε 75 θερμίδες εάν κάνετε 3 σετ των 20 επαναλήψεων.

Κινηθείτε νευρικά

brightside

Ενώ η νευρικότητα συνδέεται συχνά με άτομα που δεν δίνουν προσοχή και νιώθουν άβολα ή αγχωμένα στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται, μπορεί να είναι πραγματικά καλή ιδέα να διατηρείτε ομαλά τον μεταβολισμό σας ενώ κάθεστε πολλές ώρες στο γραφείο σας. Αυτό συμβαίνει επειδή κινείστε συνεχώς, ακόμα κι αν τα πόδια σας κινούνται δεξιά και αριστερά ή κουνάτε στο κάθισμά σας και αλλάζετε θέσεις. Εάν κινήστε νευρικά όλη την ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να είστε σε θέση να κάψετε 300 θερμίδες.

Δείτε επίσης 10 Ασυνήθιστοι Τρόποι να Κάψετε Θερμίδες με Ελάχιστη Προσπάθεια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Καθαρίσετε τις Ευαίσθητες Ταπετσαρίες Επίπλων

Πώς να Καθαρίσετε τις Ευαίσθητες Ταπετσαρίες Επίπλων

Να Γιατί οι Γάτες Λατρεύουν να Κάθονται στους Νιπτήρες