in , , ,

37 Ιδέες για να Ενσωματώσετε Καρέκλες Αντίκες στο Χώρο σας

ιδέες για καρέκλες αντίκες,έπιπλα αντίκες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,
37 Ιδέες για να Ενσωματώσετε Καρέκλες Αντίκες στο Χώρο σας

Οι πιο βιώσιμοι εσωτερικοί χώροι είναι αυτοί που δεν μπορούν να συνδεθούν σε μια συγκεκριμένη εποχή ή δεκαετία, αλλά ενσωματώνουν στοιχεία από την ιστορία του σχεδιασμού του σπιτιού. Η ενσωμάτωση κάποιων όμορφων αντικέ καρεκλών στους εσωτερικούς σας χώρους θα τους δώσει χαρακτήρα. 35 Μοναδικές Ιδέες για Κρεβάτια σε Βιομηχανικό Στυλ

37 Ιδέες για να Ενσωματώσετε Καρέκλες Αντίκες στο Χώρο σας

Τι είναι τα έπιπλα αντίκες

Ο κοινός ορισμός των επίπλων αντίκες είναι τα έπιπλα ηλικίας άνω των 100 ετών. Οτιδήποτε είναι άνω των 20 ετών αλλά λιγότερο από 100 θεωρείται συνήθως vintage.

Βρείτε τη σωστή ισορροπία

Το πιο σημαντικό σημείο είναι η αντιπαράθεση μεταξύ παλιού και νέου που φαίνεται φρέσκο και εκπληκτικό. Πολλά σκούρα, βαριά ξύλινα κομμάτια ταιριάζουν πάνω ή κοντά σε έναν τοίχο. Αντίθετα, πολύ ελαφριά και μακριά κομμάτια πρέπει να τοποθετούνται δίπλα σε αντικείμενα με μεγαλύτερη μάζα, έτσι ώστε το δωμάτιο να μη φαίνεται ατακτοποίητο. Η ισορροπία της αναλογίας μεταξύ του χώρου προσφέρει πολλά περιθώρια για να επιλέξετε prints, χρώματα, φινιρίσματα και στυλ.

Αντίθεση μοντέρνου και αντικέ

Οι αντίκες επιδεικνύουν συχνά εξαιρετική χειροτεχνία που είναι πιο δύσκολο να βρεθεί σήμερα και διαθέτουν περίπλοκα ξυλόγλυπτα, μαρκετερί ή διακοσμητικά λουλούδια που δεν θα βρείτε σε μοντέρνα έπιπλα που είναι πιο μοντέρνα. Η επιτυχής ανάμειξη μοντέρνων και αντίκες έχει να κάνει με το παιχνίδι με τις γραμμές σας, διασφαλίζοντας ότι έχετε έναν υγιή συνδυασμό βελτιωμένων και καμπυλών.

Επαναχρησιμοποίηση και ξαναφινίρισμα

Αν και τίποτα δεν ξεπερνά την πλούσια πατίνα ενός ποιοτικού αντικέ ή vintage κομματιού από άποψη αισθητικής και αξίας, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλες οι αντίκες πολύτιμες ή δεν πρέπει να διατηρηθούν στην αρχική τους κατάσταση. Εάν κληρονομήσετε το παλιό τραπέζι φαγητού των παππούδων σας, βρήκατε ένα σκελετό κρεβατιού αντίκες στην υπαίθρια αγορά αλλά με παλιό φινίρισμα, κάντε ένα βήμα πίσω και φανταστείτε πώς θα φαινόταν απογυμνωμένο ή μεταμορφωμένο με μια ολοκαίνουργια στρώση χρώματος. Τα νέα υλικά μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην προσθήκη σύγχρονης άνεσης.

Ενοποίηση με το χρώμα

Μία από τις προκλήσεις της ανάμειξης παλαιών και νέων κομματιών είναι να ανακαλύψετε πώς να κάνετε το μείγμα περιόδων και στυλ να λειτουργούν μαζί, διατηρώντας παράλληλα μια συνολική αίσθηση συνοχής. Ακόμη και οι πιο εκλεκτικοί εσωτερικοί χώροι χρειάζονται ισορροπία και αρμονία. Ενώ η ανάμειξη φινιρίσματος ξύλου και μετάλλων είναι μια τέχνη από μόνη της, μερικές φορές ο ευκολότερος τρόπος για να ενσωματώσετε διαφορετικά στοιχεία είναι να τα ενώσετε χρησιμοποιώντας την ίδια χρωματική παλέτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη Κομψά Σκαμπό Μπαρ που θα Τραβήξουν την Προσοχή των Καλεσμένων σας

Μοναδικά κομμάτια

Αν θέλετε να δημιουργήσετε το μέγιστο αντίκτυπο σε ένα μοντέρνο δωμάτιο με ένα κομμάτι αντίκα, συνδυάστε τολμηρά ένα κομμάτι έμφασης μεγάλης κλίμακας όπως μια ντουλάπα αντίκα, ένα κεφαλάρι σε στυλ μπαρόκ ή αρ ντεκό ή ένα τεράστιο vintage τραπέζι φάρμας. Κάντε αυτά τα κομμάτια λειτουργικά και κατάλληλα για τον σύγχρονο τρόπο ζωής βάφοντας ή βερνικώνοντας ή προσθέτοντας ταπετσαρία σε ένα σκελετό κρεβατιού ή πολυθρόνα αντίκα για να του δώσετε μια αίσθηση σύγχρονης άνεσης.

Κομμάτια έμφασης

Δεν έχουν όλοι την όρεξη ή τον προϋπολογισμό για τη δημιουργία μεγάλης κλίμακας εστιακού σημείου με αντίκες. Αν αγαπάτε τις αντίκες ξεκινήστε με μικρά έπιπλα, όπως τραπέζια και ξύλινα σκαμπό ή διακοσμητικά κομμάτια όπως αντίκες γαλλικούς επίχρυσους καθρέφτες, φωτιστικά και χαλιά.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 40 Διαχρονικές Ιδέες για Ψάθινα Έπιπλα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 21

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λεπτομέρειες μόδας,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

10 Λεπτομέρειες στη Στολή Αεροσυνοδού που Μπορούν Εύκολα να Υιοθετηθούν στην Καθημερινότητα

Τι Φανερώνει το Σχήμα του Αφαλού σας για την Υγεία σας

Τι Φανερώνει το Σχήμα του Αφαλού σας για την Υγεία σας