in , , , ,

10 Λεπτομέρειες στη Στολή Αεροσυνοδού που Μπορούν Εύκολα να Υιοθετηθούν στην Καθημερινότητα

λεπτομέρειες μόδας,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
10 Λεπτομέρειες στη Στολή Αεροσυνοδού που Μπορούν Εύκολα να Υιοθετηθούν στην Καθημερινότητα

Υπάρχουν ορισμένοι κλάδοι που απαιτούν από έναν εργαζόμενο να έχει όχι μόνο επαγγελματικές δεξιότητες, αλλά και ελκυστική εμφάνιση. Οι αεροσυνοδοί χρησιμεύουν ως το πρόσωπο οποιασδήποτε αεροπορικής εταιρείας και πρέπει να φορούν στολές, οι οποίες έχουν γίνει αρκετά διαφορετικές τον εικοστό πρώτο αιώνα. Υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες στις στολές αεροσυνοδών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινότητά σας. Οι Λεπτομέρειες Που Θα Σας Απογειώσουν:10 Χρήσιμα Κόλπα Μόδας για να Φαίνεστε Πάντα στα Καλύτερα σας

Μια κορδέλα ως διακοσμητικό στοιχείο

© Alitaliaofficial / Instagram.com

Οι νέες στολές της Alitalia έχουν μερικά πολύ διακριτικά χαρακτηριστικά – κόκκινη και πράσινη μέση και μανσέτες με το λογότυπο της εταιρείας, καθώς και χρυσά κουμπιά με χαραγμένο το γράμμα «A». Φυσικά, τα custom-made κουμπιά είναι απίθανο να εισαχθούν στη μαζική αγορά, ενώ οι κορδέλες μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση των ρούχων σας.

Φυσικά υφάσματα

© Thaiairways / Instagram.com

Τα φυσικά υφάσματα συνεχίζουν να είναι τάση της μόδας το 2022-2023. Και αυτή η τάση είναι τόσο δημοφιλής στον αέρα όσο και στην ξηρά. Οι στολές αεροσυνοδών της Thai Airways, για παράδειγμα, είναι κατασκευασμένες από ταϊλανδέζικο μετάξι.

Ένα κλασικό ή vintage στυλ

brightside

Ένα από τα πιο προφανή παραδείγματα κλασικού στυλ βρίσκεται στις στολές αεροσυνοδών της Emirates. Τα ντυσίματά τους έχουν παραμείνει πρακτικά αμετάβλητα από το 1997 και αποτελούνται από ένα καπέλο με πέπλο, μια ταμπά φούστα-κοστούμι και ένα σακάκι. Παρόλο που αυτό το ομοιόμορφο σχέδιο είναι 25 ετών, οι αεροσυνοδοί της Emirates εξακολουθούν να φαίνονται κομψές και πανέμορφες. Ίσως έχετε και μερικά vintage κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας.

Tailor-made

brightside

Ο λόγος για τον οποίο οι αεροσυνοδοί της Singapore Airlines φαίνονται τόσο καλές με τις στολές τους είναι ότι είναι όλες επί παραγγελία στα μέτρα τους. Στην καθημερινή ζωή, μπορείτε απλώς να αγοράσετε ένα έτοιμο προϊόν και να το προσαρμόσετε σε ένα ραφείο για να ταιριάζει τέλεια στο σώμα σας.

Φωτεινά prints

© Hainanairlines / Instagram.com

Οι στολές της Hainan Airline μοιάζουν με ένα παραδοσιακό κινέζικο φόρεμα ή cheongsam. Το κολάρο έχει ένα σχέδιο από σύννεφα και το κάτω στρίφωμα έχει ένα σχέδιο εναλλασσόμενων κυμάτων θάλασσας και βουνών. Αυτή η εκτύπωση συμβολίζει ένα αεροσκάφος Hainan που μόλις απογειώθηκε και το roc, ένα μυθικό πουλί που δηλώνει δύναμη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη Μοντέρνες Τάσεις Μόδας που Ήρθε η Ώρα να Αποχαιρετήσετε για ΠΑΝΤΑ

Ένα παντελόνι αντί για μια τυπική φούστα

© Peter Treanor / Alamy Stock Photo

Οι στολές αεροσυνοδών της KLM εξελίχθηκαν το 2010. Από τότε, οι γυναίκες συνοδοί είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θέλουν να φορέσουν παντελόνι ή φούστα pencil. Αυτή η στολή σχεδιάστηκε από τον Ολλανδό couturier, Mart Visser, ο οποίος ανέλαβε μετά τη Nina Ricci.

Εκτός από παντελόνι, η Visser πρόσθεσε και ένα πορτοκαλί χρώμα στις γνωστές μπλε στολές. Η πορτοκαλί απόχρωση μπορεί να βρεθεί στο τελείωμα του σακακιού, στη ρίγα στο μανίκι του πορτοφολιού και στην χρωματική έμφαση στο κασκόλ.

Ένας συνδυασμός παραδοσιακού και μοντέρνου στυλ

© catwalking / runways / Alamy Stock Photo

Ο συνδυασμός παραδοσιακού και μοντέρνου στυλ βρίσκεται στις στολές της Etihad Airways. Ένα κλασικό κόψιμο, μια pencil φούστα και πολύχρωμες λεπτομέρειες έχουν γίνει μέρος των σύγχρονων ρούχων αεροσυνοδών, ενώ τα μαξιλαράκια ώμου και τα ιδιότροπα κουμπιά έχουν μείνει πίσω.

Πολυτελή υφάσματα

© Jeffrey Isaac Greenberg 8+ / Alamy Stock Photo

Οι αεροπορικές εταιρείες τείνουν να επενδύουν πολλά χρήματα στις στολές των υπαλλήλων τους. Και η Etihad Airways φαίνεται να υποστηρίζει αυτή την τάση. Ο σχεδιαστής μόδας, Ettore Bilotta, που εργάζεται για αυτήν την εταιρεία, λατρεύει τα πολυτελή υφάσματα, γι’ αυτό και τα πουκάμισα των αεροσυνοδών είναι από μετάξι. Επέλεξε επίσης έναν τολμηρό συνδυασμό σοκολατί και μωβ χρωμάτων.

Φωτεινά αξεσουάρ και συνδυαστικότητα

© Airfrance / Instagram.com

Διάφοροι σχεδιαστές μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Cristobal Balenciaga, Christian Dior και Pierre Cardin, συνήθιζαν να σχεδιάζουν στολές για την Air France. Το 2005, ο Christian Lacroix ανέλαβε αυτόν τον ρόλο. Δημιούργησε μια ντουλάπα με πολλά συνδυαστικά αντικείμενα και αυτή η προσέγγιση μπορεί εύκολα να υιοθετηθεί και στην καθημερινή ζωή.

Επίσης, οι στολές της Air France φημίζονται για τα φωτεινά τους αξεσουάρ: μια κόκκινη ζώνη και τα κόκκινα δερμάτινα γάντια. Οι γυναίκες αεροσυνοδοί κάνουν επίσης κόκκινο μανικιούρ.

Έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί και ρίγες

© AMISOM Public Information / Flickr, © CC0 1.0

Οι στολές της JetBlue Airways συνδυάζουν σκούρο μπλε και μανταρίνι χρώματα. Αυτή η στολή δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές μόδας Stan Herman και Michael Schwartz και διατίθεται σε μερικές παραλλαγές: ένα τοπ μανταρίνι και ένα μπλε κάτω μέρος και ένα μπλε φόρεμα με ρίγες μανταρίνι.

Αυτές οι ρίγες μπορούν επίσης να βρεθούν στις στολές της Kenya Airways και της Delta Air Lines. Τα ρούχα της Kenya Airways είναι σκούρα μπλε φορέματα με απαλές μπλε ρίγες, που τονίζουν τις καμπύλες του σώματος, ενώ η Delta Air Lines έχει σκούρες μωβ φόρμες με κόκκινες ρίγες.

Δείτε επίσης 10 Λεπτομέρειες στην Εμφάνισή σας που Μπορεί να σας Κάνουν Απωθητικούς και να την καταστρέψουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές γιρλάντες,DIY χριστουγεννιάτικα διακoσμητικά,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,Χριστούγεννα,γιορτές,

19 DIY Χριστουγεννιάτικες Διακοσμητικές Γιρλάντες

ιδέες για καρέκλες αντίκες,έπιπλα αντίκες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,

37 Ιδέες για να Ενσωματώσετε Καρέκλες Αντίκες στο Χώρο σας