in , ,

Κομψά Σκαμπό Μπαρ που θα Τραβήξουν την Προσοχή των Καλεσμένων σας

σκαμπό μπαρ,ιδέες για σκαμπό μπαρ,διακόσμηση σπιτιού,έπιπλα,διακόσμηση,
Κομψά Σκαμπό Μπαρ που θα Τραβήξουν την Προσοχή των Καλεσμένων σας

Αν πάντα θέλατε να έχετε ένα μπαρ στο σπίτι την επόμενη φορά που θα ανακαινίσετε, θα πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσετε την επιλογή και να το ενσωματώσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα μπαρ και τα σκαμπό μπαρ είναι μοντέρνα, κομψά και απλά υπέροχα. Δεν έχει σημασία αν το στυλ του σπιτιού σας είναι επίσημο ή ανεπίσημο, τα σκαμπό μπαρ θα ταιριάζουν τέλεια και στα δύο και θα τραβήξουν την προσοχή των καλεσμένων σας. 55 IKEA Hacks για το Τραπεζάκι Lack

Η ταπετσαρία είναι πολύ σημαντική αν θέλετε μαλακά και άνετα σκαμπό όπως αυτά τα βελούδινα που είναι εκλεπτυσμένα και κομψά.

Κομψά Σκαμπό Μπαρ που θα Τραβήξουν την Προσοχή των Καλεσμένων σας

Εάν έχετε διακοσμήσει το σπίτι σας με μια πιο χαλαρή διάθεση, τότε χρειάζεστε μερικά απλά ξύλινα σκαμπό.

Μπορείτε να προσθέσετε μερικά prints και μοτίβα στο σπίτι σας μέσα από τα σκαμπό μπαρ, οπότε αν έχετε τα πάντα μίνιμαλ, τα σκαμπό μπαρ με σχέδια είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος για να σπάσετε τη μονοτονία.

Οι λεπτομέρειες έχουν μεγάλη σημασία, οπότε η χάλκινη κατασκευή των σκαμπό μπαρ κάνει τη διαφορά. Τα κάνει πιο κομψά και είναι απλά τέλεια για μια επίσημη περίσταση.

Δείτε ακόμη 40 Διαχρονικές Ιδέες για Ψάθινα Έπιπλα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τι λέτε για αυτά τα σκαμπό με σύρμα; Τραβούν την προσοχή και ταιριάζουν τέλεια σε αυτή τη μοντέρνα διακοσμημένη κουζίνα.

Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα απλού και μινιμαλ σχεδιασμού σκαμπό μπαρ που δεν βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Δεν έχουν υποστήριξη πλάτης, επομένως μπορείτε να τα τοποθετήσετε κάτω από τον πάγκο της νησίδας της κουζίνας και δεν θα πιάνουν μεγάλο μέρος του ελεύθερου χώρου όταν δεν χρησιμοποιούνται.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 30 Ιδέες για Vintage Συρταριέρες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός επίπλων από δερματίνη,καθαρισμός δερματίνης,συμβουλές καθαρισμού,έπιπλα,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσετε Έπιπλα από Δερματίνη

26 Ιδέες Φλοράλ Διακόσμησης Χριστουγεννιάτικου Δέντρου