in , , , , ,

30 Ιδέες για Vintage Συρταριέρες

vintage συρταριέρες,έπιπλα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης
30 Ιδέες για Vintage Συρταριέρες

Μερικές φορές μόνο ένα έπιπλο μπορεί να αλλάξει την οψη του χωρου δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα και έμπνευση και μια vintage συρταριέρα είναι ένα από αυτά. Μπορεί εύκολα να ταιριάξει σε κλασικό, vintage, art deco ή ακόμα και μοντέρνο υπνοδωμάτιο, σε είσοδο, σε καθιστικό ή ακόμα και σε μπάνιο. 15 Συρταριέρες ΙΚΕΑ Rast αποκτούν Στυλ! – IKEA HACKS!

30 Ιδέες για Vintage Συρταριέρες

Όμορφη και ευέλικτη εμφάνιση

Οποιαδήποτε vintage συρταριέρα είναι παράδειγμα κομψότητας και χάρης. Καμπύλα πόδια, ρέουσες φόρμες, πολυτελή υλικά, ορείχαλκο ή ασημί λεπτομέρειες, όμορφα πόμολα και vintage γοητεία – ένα τέτοιο έπιπλο θα κάνει τον χώρο σας εκλεπτυσμένο αμέσως. Βάλτε μερικά κεριά, λουλούδια και έναν καθρέφτη στη συρταριέρα και θα έχετε ένα κομψό κομμάτι!

Πολλές vintage συρταριέρες είναι χειροποίητες, ζωγραφισμένες στο χέρι, εκπληκτικά πόμολα ή χερούλια και μοναδικά μοτίβα. Θα γίνει εύκολα κεντρικό κομμάτι σε κάθε χώρο. Εάν έχετε βαρεθεί τη συνηθισμένη εμφάνιση της συρταριέρας σας, μπορείτε να την τρίψετε, ξαναβάψετε, αλλάξτε πόμολα, ακόμη και σχήματα, αφαιρώντας και αλλάζοντας συρτάρια και πάνω επιφάνεια. Μπορείτε να δώσετε στη συρταριέρας σας μια εντελώς νέα εμφάνιση και στυλ.

Καλή επένδυση

Οι vintage συρταριέρες όπως και κάθε άλλο vintage έπιπλο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, γεγονός που καθιστά ένα τέτοιο κομμάτι μια καλή επένδυση. Υπάρχουν με διαφορετική εμφάνιση, χρώματα, υφές και από διαφορετικά υλικά και θα είναι πάντα μοντέρνα, οπότε μη διστάσετε να αγοράσετε μια ή περισσότερες για το σπίτι σας.

Δείτε ακόμη 5 Συμβουλές Συνδυασμού Επίπλων και 30 Ιδέες

Για αποθήκευση

Οι συρταριέρες μπορούν να χωρέσουν πολλά πράγματα, μπορείτε να βρείτε με διάφορα συρτάρια διαφόρων μεγεθών και σχημάτων για να αποθηκεύσετε όλα όσα χρειάζεστε, από κλινοσκεπάσματα μέχρι εργαλεία. Θα ταιριάζουν σε διαφορετικούς χώρους, από υπνοδωμάτια μέχρι εισόδους, οπότε χρειάζεστε σίγουρα μια ή περισσότερες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εύκολο στην επαναχρησιμοποίηση

Οι συρταριέρες μπορούν να αντικαταστήσουν πολλά άλλα πράγματα: ένα κομοδίνο, μια αλλαξιέρα, ένα σύστημα ραφιών, μια νησί κουζίνας, ένα νιπτήρα και ούτω καθεξής. Μπορείτε εύκολα να τα επαναχρησιμοποιήσετε όπως θέλετε με διαφορετικά χρώματα και στένσιλ, αφαιρώντας συρτάρια και φτιάχνοντας νέα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 31 Ιδέες για Vintage Ντουλάπια και Ερμάρια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 18

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συνέπειες υπερκατανάλωσης καφέ,συμβουλές υγείας,υγεία,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

Τι Μπορεί να Συμβεί εάν Πίνετε Πολύ Καφέ

προειδοποιητικά σημάδια υγείας,συμβουλές υγείας,υγεία

8 Προειδοποιητικά Σημάδια Υγείας που Δεν Πρέπει να Αγνοήσετε