in , , , ,

15 Ξεπερασμένες Τάσεις Μόδας που Συνεχίζουμε να Ακολουθούμε

ξεπερασμένες τάσεις μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,
15 Ξεπερασμένες Τάσεις Μόδας που Συνεχίζουμε να Ακολουθούμε

Είναι πιθανόν να ακολουθείτε διαισθητικά σύγχρονες τάσεις που θα έπρεπε να έχουν μείνει στο παρελθόν. Για να μην δεχτείτε ποτέ κριτική για το στυλ σας, θα πρέπει να σταματήσετε να ακολουθείτε 15 τάσεις μόδας που είναι πλέον ξεπερασμένες. Μοντέρνες Τάσεις Μόδας που Ήρθε η Ώρα να Αποχαιρετήσετε για ΠΑΝΤΑ

Δεν μπορείτε να φοράτε ανοιχτά παπούτσια με κάλτσες ή καλσόν.

Can Nguyen / Capital Pictures / East News, RW / MediaPunch / East News

Εάν αποφασίσετε να φοράτε ανοιχτά παπούτσια με κάλτσες θα πρέπει να είναι ενδιαφέρουσες και μοναδικές, καθώς χρησιμεύουν ως σημείο εστίασης για το συγκεκριμένο ντύσιμο και στυλ.

Τα καλσόν μπορούν επίσης να φορεθούν με ανοιχτά παπούτσια, αλλά η πυκνότητά τους δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 80 ντενιέ. Επίσης, δεν πρέπει να υπάρχουν ραφές ορατές στο κολάν.

Το μεγάλο στήθος θα πρέπει να ενισχύεται ενώ το μικρό στήθος θα πρέπει να είναι κρυμμένο ή το αντίστροφο.

Gilbert Flores / Broadimage / East News

Τα στερεότυπα που σχετίζονται με το μέγεθος του στήθους εμφανίστηκαν περισσότερο λόγω των συμπλεγμάτων και όχι των τάσεων της μόδας. Δεν υπάρχουν κανόνες που να λένε ποια μεγέθη στήθους πρέπει να κρύβονται ή να μεγαλώνουν οπτικά. Μια γυναίκα θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να το ενισχύσει μόνο σύμφωνα με τις προσωπικές της επιθυμίες, τη διάθεση και την καταλληλότητα μιας περίστασης.

Σε αυτήν την ηλικία, δεν μπορείτε να φορέσετε.

«Μπορείτε να φοράτε στάμπες κινουμένων σχεδίων και το ροζ χρώμα μόνο μέχρι την ηλικία των 17 ετών, δεν μπορείτε να φοράτε μίνι φούστες μετά τα 35 και μπορείτε να έχετε κοντά μαλλιά μόνο μετά τα 50». Όλα αυτά και παρόμοια στερεότυπα που περιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο ένα άτομο θα πρέπει να κοιτάξει μια συγκεκριμένη ηλικία έχουν ήδη αφεθεί στο παρελθόν.

Μια μοντέρνα γυναίκα μπορεί εύκολα να παντρευτεί μετά τα 35 με ένα ροζ φόρεμα, να φορέσει μίνι φούστα και μπλουζάκι με τη Μίνι Μάους και να πάει βόλτα με το εγγόνι της, ενώ νιώθει εξαιρετικά cool. Η μόδα εγκρίνει τέτοιες γενναίες αποφάσεις, ειδικά αν φαίνονται κατάλληλες και κομψές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δεν φοράτε τα ίδια ρούχα πολλές φορές.

Andrew Parsons / i-Images / East News

Αυτός ο κανόνας εμφανίστηκε πριν από πολλά χρόνια για να κάνει τους λάτρεις της μόδας να αγοράζουν περισσότερα ρούχα και να επιδεικνύουν την οικονομική τους επιτυχία κάνοντας συχνές αλλαγές στο ντύσιμό τους. Ωστόσο, σήμερα η εστίαση έχει μετατοπιστεί από την οικονομική υπεροχή στην ανωτερότητα του μυαλού και πολλοί διάσημοι λάτρεις της μόδας δεν ντρέπονται να εμφανιστούν με τα ίδια ρούχα πολλές φορές, καθώς και να επιλέξουν ρούχα από κανονικές ετικέτες.

Ο τυφλός καταναλωτισμός και η επιδεικτική ζωή φαίνονται παράξενα και εντυπωσιάζουν μόνο τους εφήβους, ειδικά στη σημερινή ασταθή οικονομική κατάσταση. Ακόμη και τα πιο ακριβά καταστήματα σήμερα προσπαθούν να επικεντρωθούν στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα και τη συνείδηση.

Είναι απαραίτητο να φοράτε ζώνη με παντελόνι ή τζιν.

Τα παλαιότερα χρόνια, θεωρούνταν ότι τα παντελόνια με κρίκους ζώνης στη μέση θα έπρεπε πάντα να φοριούνται με ζώνη. Αυτός ο κανόνας έχει ήδη καταστεί απαρχαιωμένος τόσο για τις ανδρικές όσο και για τις γυναικείες ντουλάπες. Εάν το παντελόνι σας ταιριάζει καλά και η εμφάνισή σας δεν απαιτεί ζώνη, τότε μπορείτε εύκολα να το κάνετε χωρίς αυτό.

Η τσάντα σας πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με τα παπούτσια σας.

RB / bauergriffinonline.com / East News

Αυτός είναι ένας από τους παλαιότερους κανόνες μόδας: τα παπούτσια και οι τσάντες πρέπει να είναι του ίδιου χρώματος. Σήμερα, ωστόσο, ο συνδυασμός παπουτσιού-τσάντας που ταιριάζει είναι στην πραγματικότητα ανεπιθύμητος. Όταν επιλέγετε το χρώμα της τσάντας και των υποδημάτων σας, αρκεί να βεβαιωθείτε ότι οι αποχρώσεις τους εναρμονίζονται μεταξύ τους.

Δείτε ακόμη 9 Λόγοι που τα Παπούτσια σας Φαίνονται Φθηνά

Το πεντικιούρ και το μανικιούρ πρέπει να ταιριάζουν στο χρώμα.

© pilidoesnails / instagram

Τα νύχια στα δάχτυλα των ποδιών και των χεριών δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχουν το ίδιο χρώμα. Αυτός ο κανόνας εμφανίστηκε πολύ πριν οι κατασκευαστές βερνικιών νυχιών αρχίσουν να παράγουν διάφορα χρώματα. Η βιομηχανία καλλυντικών είχε κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός με νέα χρώματα και γι’ αυτό οι γυναίκες δεν μπορούσαν να κρατήσουν άλλο αυτόν τον κανόνα της μόδας.

Τα νύχια διαφορετικών χρωμάτων φαίνονται κομψά ακόμα και στο ίδιο χέρι ή στο πόδι — απλώς βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν με τη συνολική εμφάνιση. Για παράδειγμα, τα νέον νύχια δεν θα φαίνονται καλά με τα ρούχα γραφείου, ωστόσο, θα φαίνονται τέλεια με μια εμφάνιση στην παραλία.

Ένα λουκ είναι ημιτελές χωρίς το κατάλληλο χτένισμα.

Η σημερινή μόδα απαιτεί ημιτελή εμφάνιση. Θα ήταν αρκετό να λούσετε και να στεγνώσετε τα μαλλιά σας ή να φτιάξετε έναν κότσο εάν τα μαλλιά σας φαίνονται πολύ ακατάστατα— λίγη ανεμελιά φαίνεται πολύ ωραία.

Σε τελική ανάλυση, εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε πόσο ολοκληρωμένη θα πρέπει να είναι η εμφάνισή σας. Σήμερα, δεν υπάρχουν κανόνες που να μας λένε πώς πρέπει να φαίνονται τα μαλλιά μας.

Το μακιγιάζ είναι υποχρεωτικό.

Οι κανόνες για το μακιγιάζ είναι παρόμοιοι με το πώς φτιάχνουμε τα μαλλιά μας. Τα λεπτά χείλη και η μακριά μύτη δεν θεωρούνται πλέον ατυχή, επομένως, δεν είναι υποχρεωτικό να τα μεγεθύνετε ή να τα τροποποιήσετε. Τα ελαττώματα του δέρματος πρέπει να αντιμετωπίζονται αντί να κρύβονται κάτω από ένα παχύ στρώμα μέικ-απ. Τελικά, το να φύγετε από το σπίτι χωρίς καθόλου μακιγιάζ, ειδικά αν το πρόσωπό σας δείχνει υγιές και ξεκούραστο, είναι περισσότερο προνόμιο.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε μόνο μάσκαρα χωρίς να φοράτε κραγιόν ή το αντίστροφο. ‘Η μπορείτε να πειραματιστείτε με ένα «αόρατο» μακιγιάζ. Δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες σχετικά με τη χρήση μακιγιάζ, εκτός από τη γενική οπτική αισθητική.

Απαγορεύεται να αγοράζετε ρούχα σε χρώματα που δεν σας ταιριάζουν.

Εάν ορισμένες αποχρώσεις δεν ταιριάζουν με τον τόνο ή το στιλ του δέρματός σας, απλώς απομακρύνετέ τις από το πρόσωπό σας. Οι τσάντες, τα παπούτσια, τα παντελόνια και οι φούστες σε ιδιαίτερες αποχρώσεις δεν μπορούν να μην ταιριάζουν εντελώς με ορισμένες εμφανίσεις.

Δώστε προσοχή στο γεγονός ότι μιλάμε για χρωματικές αποχρώσεις — κάθε χρωματική απόχρωση μπορεί να φαίνεται ωραία με κάθε τύπο εμφάνισης.

Δεν μπορείτε να φοράτε λευκά και κίτρινα μέταλλα ταυτόχρονα.

Simone Comi / IPA / SIPA / East News, © jlo / instagram

Το στερεότυπο που λέει ότι το λευκό μέταλλο δεν ταιριάζει με το κίτρινο έχει μείνει στο παρελθόν. Πραγματοποιήθηκε σε εποχές που τα χρυσά αντικείμενα χρησιμοποιούνταν ως σύμβολο πλούτου και υψηλής θέσης. Σήμερα, διάσημοι κοσμηματοπώλες και σχεδιαστές θεωρούν ότι είναι κατάλληλο να αναμειγνύουν και τα δύο μέταλλα σε ένα κόσμημα ή σε μια εμφάνιση. Αυτός ο συνδυασμός συνήθως βγαίνει πολύ φωτεινός και εξαιρετικός.

Δεν πρέπει να υπάρχουν περισσότερα από 3 χρώματα σε 1 εμφάνιση.

Αυτός ο κανόνας είναι μόνο κατάλληλος αν υπάρχει αυστηρός κώδικας ενδυμασίας στο γραφείο σας . Τίποτα δεν μπορεί να περιορίσει τον αριθμό των χρωμάτων που φοράτε σε ένα ντύσιμο στην καθημερινή σας ζωή. Το κύριο πράγμα είναι να ταιριάζουν μεταξύ τους και να φαίνονται όμορφα.

Επιπλέον, αν κάποιες λεπτομέρειες στη ντουλάπα σας είναι πολύχρωμες, δεν σημαίνει ότι άλλα μέρη του ντυσίματός σας πρέπει να επαναλαμβάνουν τα χρώματα ή το τύπωμα.

Τα σκουλαρίκια δεν πρέπει να φοριούνται με κολιέ και το αντίστροφο.

© beyonce / instagram, © tyrabanks / instagram

Τα κοσμήματα σε στρώσεις καθώς και το να φοράτε πολλά κολιέ με αλυσίδα με σκουλαρίκια φαίνονται πολύ μοδάτα στις μέρες μας. Κατά την επιλογή αξεσουάρ, είναι καλύτερο να δώσετε προσοχή στη συνάφεια τους και όχι στην ποσότητά τους.

Για παράδειγμα, ένα σετ με τεράστια αστραφτερά σκουλαρίκια με κρύσταλλα και ένα κολιέ του ίδιου σχεδίου θα φανεί παράξενο αν πηγαίνετε για μια βόλτα στο πάρκο με τους φίλους σας. Αντιθέτως, τα στρογγυλά σκουλαρίκια, πολλά μικρά μενταγιόν, ακόμα και ένα βραχιόλι θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση και θα την κάνουν να φαίνεται πιο ελεύθερη.

Τα αθλητικά ρούχα και υποδήματα προορίζονται να φοριούνται μόνο για αθλητικές δραστηριότητες.

Πριν από λίγο καιρό, τα αθλητικά ρούχα φοριόντουσαν μόνο στα γυμναστήρια και από παιδιά. Ωστόσο, με την αυξανόμενη δημοτικότητα του υγιεινού τρόπου ζωής, το σπορ στυλ έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος πολλών καθημερινών ντουλαπιών. Σήμερα, κανείς δεν θα ξαφνιαζόταν βλέποντας έναν συνδυασμό φούστας και αθλητικών παπουτσιών — όλα αυτά επειδή η μόδα γίνεται πιο δημοκρατική και άνετη.

Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε να μετράτε κατάλληλα πόσο σπορ ρούχα προσθέτουν στην καθημερινή τους εμφάνιση. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να μετατρέψετε μια άνετη εμφάνιση σε μια υπερβολικά χαλαρωτική εμφάνιση. Για παράδειγμα, ένας συνδυασμός κολάν και αθλητικών παπουτσιών είναι ακόμα πιο κατάλληλος όταν κάνετε τζόκινγκ.

Τα διαφορετικά prints και τα μοτίβα δεν ταιριάζουν.

Το να φοράτε διαφορετικά prints σε ένα ντύσιμο απαιτεί μεγάλο ταλέντο και αίσθηση στυλ, αλλά βοηθά κάποιον να δείχνει εξαιρετικά μοντέρνος και ασυνήθιστος. Ίσως αυτός ο κανόνας δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τους λάτρεις της μόδας από ανεπιτυχή πειράματα ρούχων.

Αν νιώθετε ότι έχετε αρκετή ικανότητα στο να συνδυάζετε τέτοιες εμφανίσεις, γιατί να μην πειραματιστείτε με μοτίβα; Η μοντέρνα μόδα συγχωρεί ακόμη και τις διασημότητες για τις αποτυχίες, και σε την περίπτωση ενός επιτυχημένου συνδυασμού, θα ανταμειφθείτε με την προσοχή και τον θαυμασμό του στιλ σας.

Δείτε επίσης 13 Τάσεις Μόδας που Επανέρχονται Αλλά Δεν τις Θέλουμε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πόσο Ρεύμα Καίνε τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Η Εξίσωση που μπορείς να υπολογίσεις με ακρίβεια πόσο χρεώνεσαι

Πόσο Ρεύμα Καίνε τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Η Εξίσωση που μπορείς να υπολογίσεις με ακρίβεια πόσο χρεώνεσαι

8 Τρόποι για να Αναζωογονήσετε Παλιό Χώμα Γλάστρας και να το Κάνετε Πάλι Θρεπτικό

8 Τρόποι για να Αναζωογονήσετε Παλιό Χώμα Γλάστρας και να το Κάνετε Πάλι Θρεπτικό