in , , ,

10 Μοναδικές Ιδέες Τατουάζ Ιαπωνικών Ψαριών Koi για Άνδρες

τατουάζ ιαπωνικών ψαριών Koi,ανδρικά τατουάζ,μόδα,lifestyle,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
10 Μοναδικές Ιδέες Τατουάζ Ιαπωνικών Ψαριών Koi για Άνδρες

Το Koi, συχνά γνωστό ως χρυσός κυπρίνος, είναι ένα δημοφιλές διακοσμητικό ψάρι στην Ιαπωνία. Μεγαλώνει σε μια μεγάλη λιμνούλα σε έναν επίσημο κήπο και θεωρείται ως ένα τυχερό έμβλημα. Τα μέλη της Yakuza ήταν τα πρώτα που έκαναν τατουάζ koi, τα οποία ήταν εμπνευσμένα από παραδοσιακά ιαπωνικά μοτίβα που εξακολουθούν να έχουν μεγάλη επιρροή στα σύγχρονα τατουάζ koi, με έμφαση στα στυλιζαρισμένα σχέδια ψαριών. Όποια μορφή κι αν έχει το τατουάζ koi, εξακολουθεί να θεωρείται ως γούρι για τον ιδιοκτήτη. 6 Συμβουλές για να μην Κάνετε Τατουάζ που θα Μετανιώνετε για την Υπόλοιπη Ζωή σας

Παραδοσιακό ιαπωνικό ψάρι Koi

10 Μοναδικές Ιδέες Τατουάζ Ιαπωνικών Ψαριών Koi για Άνδρες

Στην Ιαπωνία, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα ψάρια koi θα τους φέρουν τύχη και πλούτη. Για τους άνδρες που εκτιμούν αυτές τις ιδιότητες, ένα παραδοσιακό ιαπωνικό ψάρι koi είναι ένα εντυπωσιακό και αισθητικό σχέδιο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Το Irezumi, ή παραδοσιακό ιαπωνικό τατουάζ, έχει μια χαρακτηριστική εμφάνιση που χαρακτηρίζεται από ζωηρά χρώματα και έντονες γραμμές. Σε αυτό το κλασικό στυλ τατουάζ, τα ψάρια koi και άλλα σύμβολα όπως δράκοι, ναοί, άνθη sakura και τίγρεις είναι κοινά μοτίβα.

Τατουάζ ψαριού Koi στο μπράτσο

Δεδομένου ότι αναδεικνύει τους μυς, τα τατουάζ στα μπράτσα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους άνδρες. Μπορείτε να κάνετε το ψάρι koi τη βάση του τατουάζ και να προσθέσετε άλλα στοιχεία που σχετίζονται με αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνθη sakura, άνθη λωτού, ναούς, κύματα και το σύμβολο yin-yang. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα περίπλοκα σχέδια τατουάζ μπορεί να απαιτούν αρκετές συνεδρίες για να τελειώσουν, αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο.

Ψάρια Koi και λουλούδι λωτού

Ο συνδυασμός τατουάζ ψαριού Koi και λουλουδιού λωτού θα αρέσει σε άντρες που θέλουν να δείξουν την αισιοδοξία τους στη ζωή. Το Koi σχετίζεται με τη δύναμη, την ευημερία και την καλή τύχη, και το λουλούδι λωτού αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την πνευματικότητα. Ο συνδυασμός λουλουδιού λωτού και koi είναι μια εντυπωσιακή αναπαράσταση δύναμης καθώς ξεπερνάτε τα εμπόδια.

Μαύρο ψάρι Koi

Είναι σπάνιο να δείτε ένα μαύρο ψάρι koi τατουάζ, αλλά όταν το επιλέξετε, θα μαγευτείτε. Σχετίζεται με την ανθεκτικότητα και τις αντιξοότητες. Ένα τατουάζ μαύρου ψαριού koi θα αρέσει σε όσους έχουν αγωνιστεί και θριαμβεύσει στις προκλήσεις τους.

Κόκκινο ψάρι Koi

Το τατουάζ ψαριού Koi σε βυσσινί αποχρώσεις είναι ένα σημάδι ότι εκτιμάτε τη γενναιότητα. Το κόκκινο και άλλες αποχρώσεις κοντά σε αυτό είναι κοινές μεταξύ αυτών των ζώων. Αυτό το εντυπωσιακό χρώμα συνδέεται επίσης με την ένθερμη αγάπη, την κυριαρχία και τη μητρότητα. Ένα κόκκινο τατουάζ ψαριού koi είναι μια τολμηρή και ζωντανή εικόνα που σίγουρα θα ξεχωρίσει και θα κάνει μια δήλωση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 30 Μικροσκοπικά Τατουάζ που θα Λατρέψουν Όλες οι Γυναίκες

Μπλε ψάρι Koi

Τα μπλε τατουάζ ψαριών koi είναι μια πολύ αντρική επιλογή ανάμεσα στα πολλά χρώματα των ψαριών koi. Αυτοί οι κυπρίνοι με γαλάζιο χρώμα συνδέονται με την αναπαραγωγή. Το μπλε και το άσπρο ψάρι koi συμβολίζει τον γιο μιας οικογένειας. Επιπλέον, σχετίζεται με την ειρήνη και την ηρεμία.

Ψάρια Koi που κολυμπούν στη φορά του ρεύματος

Εάν αποφασίσετε να κάνετε τατουάζ σε ένα ψάρι koi που κολυμπάει κατάντη, συνειδητοποιήστε ότι αντιπροσωπεύει το επίτευγμα ή την υπέρβαση προκλήσεων. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δεν έχετε ακόμα τη δύναμη να πάνε κόντρα στο ρεύμα.

Ψάρια Koi που κολυμπούν κόντρα στο ρεύμα

Τα τατουάζ Koi περιέχουν πλούσιο συμβολισμό και νόημα. Έχει επίσης σημασία σε ποια κατεύθυνση κολυμπούν. Αγωνίζονται, επιμένουν και παραμένουν αφοσιωμένοι σε έναν σκοπό αν κολυμπούν κόντρα στο ρεύμα.

Απλό ψάρι Koi

Το απλό τατουάζ ψαριού koi είναι μια επιπλέον επιλογή για ανεπιτήδευτα αρσενικά. Αυτά τα τατουάζ στερούνται περίπλοκων λεπτομερειών και έχουν απλά σχήματα. Ταιριάζουν καλύτερα σε άτομα που ακολουθούν έναν απλό τρόπο ζωής και προτιμούν ένα βασικό σχέδιο που μπορούν εύκολα να κρύψουν.

Ρεαλιστικό ψάρι Koi

Τα ρεαλιστικά τατουάζ είναι μοναδικά φανταστικά σχέδια τατουάζ που είναι αρκετά δημοφιλή τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Αυτός ο τύπος τέχνης τατουάζ προορίζεται να μοιάζει σαν να πρόκειται να κολυμπήσει από το δέρμα σας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 7 Μέρη του Σώματος που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε Τατουάζ – Πίνακας Πόνου Τατουάζ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να ξεβάψετε τα ρούχα σας μετά από ένα λάθος στο πλυντήριο

Πως να ξεβάψετε τα ρούχα σας μετά από ένα λάθος στο πλυντήριο

Συνταγή για λαχταριστά σπαγγέτι καρμπονάρα αλά ελληνικά

Συνταγή για λαχταριστά σπαγγέτι καρμπονάρα αλά ελληνικά