in , , , , ,

Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Ιδρώτα από τα Σουτιέν με Υπεροξείδιο του υδρογόνου

Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Ιδρώτα από τα Σουτιέν με Υπεροξείδιο του υδρογόνου
Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Ιδρώτα από τα Σουτιέν με Υπεροξείδιο του υδρογόνου

Οι ενοχλητικοί λεκέδες από τον ιδρώτα συχνά αλλοιώνουν το ανοιχτόχρωμο και λευκό υλικό του σουτιέν. Δυστυχώς, η εφίδρωση είναι μια απαραίτητη και υγιής σωματική λειτουργία. Δεν χρειάζεται να αγοράσετέ ακριβά προϊόντα για να αφαιρέσετε λεκέδες καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά που βρίσκονται συνήθως σε ντουλάπια κουζίνας και μπάνιου. Αφιερώνοντας χρόνο για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τον ιδρώτα από τα σουτιέν θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους. Τι θα Συμβεί αν Δεν Πλένετε το Σουτιέν σας Κάθε Φορά που το Φοράτε

Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Ιδρώτα από τα Σουτιέν

Θα χρειαστείτε

Υπεροξείδιο του υδρογόνου
Αμμωνία
Μαγειρική σόδα
Νερό
Πλυντήριο
Απορρυπαντικό πλυντηρίου
Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων

Αναμείξτε 1 φλιτζάνι υπεροξείδιο του υδρογόνου και 1 κουταλάκι του γλυκού αμμωνία. Ρίξτε αμέσως μια μικρή ποσότητα του διαλύματος στις λεκιασμένες περιοχές του σουτιέν. Τοποθετήστε πολλές λευκές χαρτοπετσέτες ή χαρτί κουζίνας στο διάλυμα και στη συνέχεια ένα βαρύ αδιάβροχο αντικείμενο για να το βαρύνει. Αφήστε το διάλυμα να δράσει για αρκετές ώρες. Ξεπλύνετε το σουτιέν με δροσερό νερό και πλύνετε ως συνήθως.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Φοράτε Σουτιέν Καθημερινά

Φτιάξτε μια μέτρια πάστα από μαγειρική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου. Απλώστε την πάστα στους λεκέδες. Αφήστε την πάστα μέχρι να στεγνώσει. Ξεφλουδίστε την αποξηραμένη πάστα από το σουτιέν και πλύντε το σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ρίξτε μια μικρή ποσότητα υγρού πλυντηρίου πιάτων στον λεκέ και τρίψτε τον. Πλύνετε το σουτιέν σε κρύο νερό με ένα ήπιο απορρυπαντικό ρούχων. Ξαναπλύνετε το σουτιέν και στεγνώστε το ως συνήθως. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων μόνο σε λευκά σουτιέν.

Βάλτε το σουτιέν στο πλυντήριο στον κύκλο πλυσίματος στο χέρι. Ρίξτε υπεροξείδιο του υδρογόνου μαζί με το απορρυπαντικό ρούχων.

Τοποθετήστε τα βρεγμένα σουτιέν έξω μια ηλιόλουστη μέρα για να στεγνώσουν για αρκετές ώρες. Αφήστε τη φυσική διαδικασία λεύκανσης του ήλιου να καθαρίσει τους λεκέδες χωρίς χημικά.

Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικό χλωρίου για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τον ιδρώτα από τα σουτιέν, καθώς μπορεί να βλάψει το υλικό και να μειώσει τη διάρκεια ζωής του σουτιέν.

πηγή φωτό / φώτο

Δείτε επίσης 15 πρακτικά τρικ για τα σουτιέν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί τα Παντρεμένα Ζευγάρια στην Ιαπωνία Κοιμούνται Χωριστά

Γιατί τα Παντρεμένα Ζευγάρια στην Ιαπωνία Κοιμούνται Χωριστά

χρήση μπαχαρικών στον κήπο,χρήση μυρωδικών στον κήπο,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Μπαχαρικά και Μυρωδικά στον Κήπο: Για Ριζοβολία, τσιμπήματα, μύκητες και μυρμήγκια