in , , , , ,

Τι θα Συμβεί αν Δεν Πλένετε το Σουτιέν σας Κάθε Φορά που το Φοράτε

πλύσιμο σουτιέν,καθαρισμός σουτιέν,συμβουλές για σουτιέν,ρούχα,χρήσιμα
Τι θα Συμβεί αν Δεν Πλένετε το Σουτιέν σας Κάθε Φορά που το Φοράτε

Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, τα σουτιέν δεν πλένονται τόσο συχνά όσο τα γυναικεία γυναικεία ρούχα. Αλλά αποδεικνύεται ότι οι γυναίκες μπορεί να μην πλένουν σουτιέν όσο θα έπρεπε και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα. Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν ένα Σουτιέν Δεν σας Ταιριάζει

Μπορούν να αναπτυχθούν βακτήρια και μικρόβια στο σουτιέν.

Τι θα Συμβεί αν Δεν Πλένετε το Σουτιέν σας Κάθε Φορά που το Φοράτε

Η βρώμικη αλήθεια είναι ότι τα βακτήρια και οι ζυμομύκητες αγαπούν τα υγρά μέρη, όπως την περιοχή κάτω από το στήθος. Ο συνδυασμός ιδρώτα και ελαίου από το δέρμα συμβάλλει επίσης στην ανάπτυξη μικροβίων, τα οποία τελικά συσσωρεύονται μέσα στις ίνες του σουτιέν.

Η συσσώρευση βακτηρίων μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος.

Η ακμή δεν είναι αποκλειστικά στο πρόσωπο και ένα βρώμικο σουτιέν μπορεί επίσης να την προκαλέσει γύρω από την περιοχή του στήθους, ειδικά για όσες έχουν ευαίσθητο δέρμα.

Οι θηλές μπορεί να συγκαούν όταν υπάρχει συνεχής τριβή μεταξύ λερωμένου σουτιέν και ιδρωμένου δέρματος. Ωστόσο, ο κίνδυνος σοβαρής μόλυνσης από ένα άπλυτο σουτιέν είναι χαμηλός εάν πλένετε τακτικά το δέρμα σας και τηρείτε τη σωστή υγιεινή.

Η μυρωδιά από τα βρώμικα σουτιέν μπορεί να διαρρεύσει στα ρούχα σας.

Αν δεν πλένετε τακτικά τα σουτιέν θα έχει ως αποτέλεσμα δυσάρεστες μυρωδιές. Και αυτή η άσχημη μυρωδιά μπορεί εύκολα να διαπεράσει τα ρούχα σας. Για επίμονες μυρωδιές που δεν φεύγουν με το πλύσιμο, ορισμένοι ειδικοί προτείνουν να χρησιμοποιήσετε ξύδι για να εξουδετερώσετε τη μυρωδιά.

Η θερμοκρασία πλύσης είναι επίσης σημαντικός παράγοντας. Τα βαμβακερά και συνθετικά σουτιέν μπορούν να πλυθούν με ζεστό νερό, ενώ τα μεταξωτά και τα ανάμεικτα θα πρέπει να πλένονται σε πιο κρύα θερμοκρασία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 8 Συμβουλές για να Επιλέξετε το Τέλειο Σουτιέν για το Ντύσιμό σας

Οι λεκέδες από ιδρώτα και αποσμητικό μπορεί να καταστρέψουν το ύφασμα του σουτιέν.

Αν παρατηρήσετε κίτρινες γραμμές στα πλαϊνά του σουτιέν αυτό είναι πιθανότατα αποτέλεσμα ιδρώτα αναμεμειγμένο με λιπαρότητα, βρωμιά και λοσιόν. Η χημεία του σώματός σας μπορεί επίσης να έχει επίδραση στον αποχρωματισμό, ανάλογα με το αν είστε πιο όξινοι ή βασικοί.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αφαιρέσετε αυτά τα σημάδια, όπως η χρήση καθαριστικών λεκέδων ή το απαλό τρίψιμο με μια οδοντόβουρτσα.

Τα πιο σκούρα σουτιέν μπορεί επίσης να αρχίσουν να αναπτύσσουν λεπτές λευκές γραμμές, που προέρχεται από τον ιδρώτα σας. Αν δείτε αυτούς τους ελαφρούς λεκέδες, είναι ξεκάθαρα η ώρα να πλύνετε τα εσώρουχά σας.

Κατά γενικό κανόνα, τα σουτιέν πρέπει να πλένονται μετά από 2-3 χρήσεις.

Αρχικά, πρέπει να ορίσουμε τι σημαίνει «χρήση». Σύμφωνα με δερματολόγους, λίγες ώρες με ελάχιστη εφίδρωση μπορεί να μην μετρούν ως μία πλήρης χρήση, αλλά αρκετές ώρες με έντονη εφίδρωση μπορεί εύκολα να είναι 2 έως 3 χρήσεις μαζί.

Το πόσο λιπαρό είναι το δέρμα σας και πόσο συχνά ιδρώνετε είναι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να αποφασίσετε πόσο συχνά θα πλένετε το σουτιέν σας.

Πώς να πλένετε σωστά αυτά τα σουτιέν.

  • Χρησιμοποιήστε τα σουτιέν σας εναλλάξ. Η υπερβολική χρήση του αγαπημένου σας σουτιέν μπορεί να καταστρέψει το σχήμα του. Τα σουτιέν πρέπει να «ξεκουραστούν», ώστε να χαλαρώσουν τα καπ και οι τιράντες.
  • Στερεώστε το λουράκι πριν το πλύνετε ή βάλτε το σουτιέν μέσα σε μια διχτυωτή τσάντα πλυντηρίου, ώστε να μην μπλέκεται με άλλα ρούχα.
  • Χρησιμοποιήστε τον πιο ήπιο κύκλο του πλυντηρίου για να διατηρήσετε την ελαστικότητα των σουτιέν.
  • Όταν τα στεγνώνετε, βεβαιωθείτε ότι τα καπ είναι τοποθετημένα στο φυσικό τους σχήμα.
  • Αποφύγετε τη χρήση του στεγνωτηρίου για τους σουτιέν καθώς η θερμότητα και οι κραδασμοί μπορούν να καταστρέψουν τις «ελαστικές» ιδιότητές τους.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 15 πρακτικά τρικ για τα σουτιέν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήση ανθρώπινων ούρων στον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα

4 Αποδεδειγμένες Χρήσεις Ανθρώπινων Ούρων στον Κήπο

28 Αυτοσχέδιες Δημιουργικές Ιδέες για Αποθήκευση Κοσμημάτων με υλικά που έχουμε σπίτι

28 Αυτοσχέδιες Δημιουργικές Ιδέες για Αποθήκευση Κοσμημάτων με υλικά που έχουμε σπίτι