in , , ,

Γνωρίζετε πώς να Γεμίσετε Σωστά ένα Πλυντήριο Πιάτων – ο Τρόπος του TikTok!

Πώς να Γεμίσετε Σωστά ένα Πλυντήριο Πιάτων - ο Τρόπος του TikTok!
Πώς να Γεμίσετε Σωστά ένα Πλυντήριο Πιάτων - ο Τρόπος του TikTok!

Αυτό το βίντεο του TikTok από την @brunchwithbabs θα σας μάθει πως γεμίσετε σωστά ένα πλυντήριο πιάτων. Θα έχετε πεντακάθαρα πιάτα και θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα από τους λογαριασμούς του νερού και του ρεύματος. 9 Αντικείμενα που Δεν Είχατε Ιδέα ότι θα Μπορούσατε να Βάλετε στο Πλυντήριο Πιάτων

Oscar Wong/Moment/GettyImages

Αρχικά, είναι καλύτερο να ξύνετε αντί να ξεπλένετε τα βρώμικα πιάτα σας. Αν αφήσετε κάποια υπολείμματα στο μπολ ή στο πιάτο, το απορρυπαντικό «θα έχει κάτι να κολλήσει». Θα εξοικονομήσει και νερό!

Επίσης, μην βάζετε οτιδήποτε στο πλυντήριο πιάτων που δεν ανήκει εκεί. Κυρίως ξύλινα αντικείμενα και «καλά μαχαίρια κουζίνας». Αυτό συμβαίνει επειδή το ξύλο είναι πιθανό να παραμορφωθεί σε υψηλές θερμοκρασίες όταν βυθιστεί στο νερό και τα μαχαίρια κουζίνας είναι ευαίσθητα στη σκουριά ανάλογα με το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείτε.

@brunchwithbabs

🍽  Did your Mom ever teach you the Do’s and Don’ts for loading the dishwasher?  In our family, when it comes to chores, how to load the dishwasher is one of the hottest topics.  Let’s face it, everyone has their own system that they think is the only way to load the dishwasher.  Well, Babs’ is here to teach you the proper way to load your dishwasher so that each and every dish comes out sparkling clean.  🍽 Xo Babs #dishwasher #howtoloadadishwasher

♬ original sound – everyone’s grandmother

Για να γεμίσετε σωστά το πλυντήριο πιάτων ξεκινήστε με το επάνω ράφι που είναι για τα πιο εύθραυστα αντικείμενα. Οι κούπες δεν χρειάζεται να τοποθετούνται στις προεξοχές. Αντίθετα, απλώς τοποθετήστε τις ανάποδα στο τμήμα μεταξύ της άκρης της σχάρας και των προεξοχών. Ωστόσο, τα ποτήρια κρασιού και άλλα εύθραυστα πρέπει να τοποθετούνται στις προεξοχές για σταθερότητα, και αν έχετε σταθεροποιητή πρέπει να το χρησιμοποιήσετε και αυτό. Ο σταθεροποιητής πλυντηρίου πιάτων είναι ένας τύπος προστατευτικής ράγας που διπλώνει από το πλάι της σχάρας και συγκρατεί τα πόδια των ποτηριών στη θέση τους.

@brunchwithbabs/TikTok

Δείτε ακόμη Γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να Ξεπλένετε τα Πιάτα πριν τα Βάλετε στο Πλυντήριο Πιάτων

Γνωρίζατε ότι ορισμένα πλυντήρια πιάτων έχουν τη δυνατότητα να χαμηλώνουν την επάνω σχάρα εάν τα ποτήρια κρασιού ή άλλα αντικείμενα είναι πολύ ψηλά; Αν υπάρχει στο πλυντήριό σας σπρώξτε προς τα μέσα και πιέστε προς τα κάτω τους μοχλούς και στις δύο πλευρές της επάνω σχάρας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην επικαλύπτετε τίποτα, ειδικά μπολ! Αυτό διασφαλίζει ότι οι βραχίονες ψεκασμού του πλυντηρίου μπορούν να φτάσουν σε κάθε γωνιά κάθε αντικειμένου που χρειάζεται πλύσιμο.

Στο κάτω ράφι όλα τα πιάτα πρέπει να κοιτούν προς το κέντρο. Με άλλα λόγια, μην στοιβάζετε τα πιάτα όλα σε μια τακτοποιημένη γραμμή. Αυτό συμβαίνει επειδή ο βραχίονας ψεκασμού του πλυντηρίου πιάτων μπορεί να φτάσει καλύτερα στις επιφάνειες εάν τα αντικείμενα είναι στραμμένα προς τα μέσα.

Οι κατσαρόλες και τα τηγάνια πρέπει να τοποθετούνται προς το μπροστινό μέρος της κάτω σχάρας. Τα μαχαίρια πρέπει να τοποθετούνται με τη λεπίδα προς τα κάτω και τη λαβή προς τα πάνω για ασφάλεια. Επίσης, η ομαδοποίηση παρόμοιων αντικειμένων (πιρούνια με πιρούνια, κουτάλια με κουτάλια κ.λπ.) κάνει την εκφόρτωση λίγο πιο γρήγορη. Τέλος, οι βραχίονες ψεκασμού του πλυντηρίου πιάτων πρέπει να είναι ανεμπόδιστοι!

@brunchwithbabs/TikTok

Δείτε επίσης Καθαρίστε το Πλυντήριο Πιάτων σε 3 βήματα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 12

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

3 Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς για να Αποκτήσετε Απαλά και Μεταξένια Μαλλιά σε 2 Μέρες στο Σπίτι

3 Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς για να Αποκτήσετε Απαλά και Μεταξένια Μαλλιά σε 2 Μέρες στο Σπίτι

Γιατί οι Άνθρωποι με Μπλε Μάτια Είναι Τόσο Μοναδικοί

Γιατί οι Άνθρωποι με Μπλε Μάτια Είναι Τόσο Μοναδικοί