in , , , ,

11 Συμβουλές για να Διαμορφώσετε τα Φρύδια σας στο Σπίτι σαν Επαγγελματίας

διαμόρφωση φρυδιών,φροντίδα φρυδιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
11 Συμβουλές για να Διαμορφώσετε τα Φρύδια σας στο Σπίτι σαν Επαγγελματίας

Τα φρύδια είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου γιατί, αν είναι περιποιημένα, μπορούν να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά σας. Όλο και περισσότεροι ειδικοί μπορούν να σας βοηθήσουν να τα διαμορφώσετε με ισορροπημένο τρόπο. Αλλά η τιμή και ο χρόνος μπορεί εύκολα να αποτελέσουν πρόβλημα, επομένως η διαμόρφωση τους στο σπίτι μπορεί να είναι μια καλή λύση. 10 Γρήγοροι και Εύκολοι Τρόποι για να Μεγαλώσετε Όμορφα Φρύδια

Μάθετε τη δομή τους.

brightside

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουμε όταν διαμορφώνουμε τα φρύδια είναι να μην γνωρίζουμε πού πρέπει να ξεκινούν, να κορυφωθούν και να τελειώσουν. Γι’ αυτό είναι σημαντικό, προτού αρχίσουμε να περιποιούμαστε τα φρύδια μας, να γνωρίζουμε τα μέρη τους:

  • εσωτερική γωνία
  • κορυφή
  • τέλος

Προσδιορίστε τους διαφορετικούς τύπους φρυδιών.

brightside

Ενώ όλα τα φρύδια είναι μοναδικά σε σχήμα και χρώμα, μπορούν να ταξινομηθούν σε διαφορετικούς τύπους. Η γνώση αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε τι σχήμα θα τους δώσετε. Στη συνέχεια, θα είναι πιο εύκολο να τα διαμορφώσετε, να αφαιρέσετε τις επιπλέον τρίχες ή, εάν είναι απαραίτητο, να τα γεμίσετε για να τα ισορροπήσετε.

Τα φρύδια είναι παρόμοια αλλά όχι ίδια.

© IgorVetushko / Depositphotos.com

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα φρύδια δεν είναι πανομοιότυπα, οπότε όσο και να προσπαθήσετε, πιθανότατα δεν θα καταφέρετε ποτέ να τα κάνετε ίδια. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε φρύδι έχει «διαφορετικές μυϊκές κινήσεις που προκαλούνται από την πλευρά του προσώπου που κοιμόμαστε ή τις εκφράσεις που κάνουμε».

Προσδιορίστε το σχήμα του προσώπου σας.

brightside

Για να προσδιορίσετε το σχήμα του προσώπου σας, εξετάστε τρία κριτήρια: ποιο είναι το πιο φαρδύ μέρος (μέτωπο, μάγουλα ή σαγόνι). Πώς είναι το σαγόνι σας (στρογγυλό, τετράγωνο ή μυτερό). Τέλος, ποιο είναι το συνολικό μήκος του προσώπου σας (κοντό ή μακρύ). Συνιστάται να μετράτε κάθε μέρος του προσώπου σας για να καθορίσετε το σχήμα του.

Προσδιορίστε ποιος τύπος φρυδιών ταιριάζει με ποιο πρόσωπο.

brightside

Ο καθορισμός του τύπου φρυδιού που σας ταιριάζει καλύτερα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που εξηγούν γιατί κάποια φρύδια ταιριάζουν καλύτερα, ανάλογα με τον τύπο του προσώπου. Ο χρυσός κανόνας είναι να επιλέξετε το αντίθετο σχήμα φρυδιού και προσώπου:

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

  • Στρογγυλό πρόσωπο. Το μήκος και το πλάτος είναι λίγο πολύ ίδια. Επομένως, η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα φρύδι με οξεία γωνία. Η ψηλή καμπύλη του θα προσθέσει δομή και μέγεθος στο πρόσωπό σας, κάνοντάς το να φαίνεται λίγο μακρύτερο.
  • Οβάλ πρόσωπο. Συχνά πολύ ισορροπημένο σε σχήμα. Απλώς ακολουθήστε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας, διατηρώντας τις καμπύλες ανοιχτές και τις απαλές γωνίες τους στο ίδιο επίπεδο.
brightside
  • Ορθογώνιο πρόσωπο. Αυτός ο τύπος προσώπου είναι λίγο μακρύς και έχει καθορισμένο σαγόνι. Ιδανικά, προτιμήστε ένα πιο γεμάτο, αδόμητο σχήμα φρυδιών που σας βοηθά να μειώσετε το μέγεθος του μετώπου σας. Οι μαλακές, ελαφρώς πιο κυρτές καμπυλες βοηθούν στην απαλότητα της γραμμής του σαγονιού.
  • Πρόσωπο καρδιά. Αυτό το πρόσωπο είναι πιο φαρδύ στο μέτωπο, πιο στενό στα μάγουλα και μυτερό στο πηγούνι. Για να το ισορροπήσετε, επιλέξτε φρύδια με απαλό, πιο στρογγυλό τόξο.
  • Τετράγωνο πρόσωπο. Όλα τα μέρη αυτού του τύπου προσώπου είναι λίγο πολύ ίσα σε μέγεθος. Για να μαλακώσετε το σαγόνι σας, σηκώστε τα φρύδια με απαλά τόξα και δώστε τους ένα συνολικό απροσδιόριστο φινίρισμα, αποφεύγοντας πάση θυσία τα μυτερά και ορθογώνια φρύδια.

Δείτε ακόμη ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ: Τρόποι Περιποίησης για βλεφαρίδες, μαλλιά, φρύδια!

Ακολουθήστε το φυσικό τους σχήμα.

© Jean_Nelson / Depositphotos.com, © everett225 / Depositphotos.com

Στη δεκαετία του 2000, οι διασημότητες ενέπνευσαν τους ανθρώπους να βγάλουν τα φρύδια τους για να τα λεπτύνουν. Αλλά αυτό ήταν απλώς μια τάση και δεν χρειάζεται να το κάνετε πλέον. Μια καλή συμβουλή όταν διαμορφώνετε τα φρύδια σας είναι να ακολουθείτε το φυσικό τους σχήμα.

  • Πυκνά φρύδια. Πολύ πρακτικά γιατί δεν απαιτούν πολύ περιποίηση.
  • Λεπτά φρύδια. Αυτά απαιτούν πολλή συντήρηση γιατί εάν μια τρίχα δεν είναι στη θέση της ή χρειάζεται να αφαιρεθεί, μπορεί εύκολα να εντοπιστεί.

Αφήστε τις τρίχες των φρυδιών σας να μεγαλώσουν φυσικά πριν τις δώσετε σχήμα.

© Tony Gonzalez / Everett Collection / Depositphotos.com, © Elizabeth Goodenough / Everett Collection / Depositphotos.com

Οι άνθρωποι συχνά υιοθετούν αφύσικες πρακτικές μόνο και μόνο για να ακολουθήσουν τις τάσεις, και τα φρύδια δεν αποτελούν εξαίρεση. Επομένως, αν κάποια στιγμή βγάλετε πολύ τα φρύδια σας, είναι καλύτερο να αφήσετε τη φυσική τους ανάπτυξη πριν τα διαμορφώσετε και τελειοποιήσετε.

Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα εργαλεία.

brightside

Όταν σχεδιάζετε τα φρύδια σας, είναι απαραίτητο να έχετε στη διάθεσή σας συγκεκριμένα εργαλεία. Αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε, αλλά εδώ είναι μερικά από τα βασικά πράγματα που θα χρειάζεστε πάντα:

  • Φυσικό φως
  • Ένας καθρέφτης χωρίς μεγέθυνση
  • Ένα επίπεδο αντικείμενο που χρησιμεύει ως γεωματικός χάρακας και είναι αρκετά μεγάλος ώστε να φτάνει από την άκρη της μύτης μέχρι το φρύδι
  • Ένα μολύβι φρυδιών
  • Τσιμπιδάκια για τα φρύδι
  • Ένα καθαρό βουρτσάκι για τα φρύδια ή τη μάσκαρα
  • Ψαλίδι φρυδιών

Μάθετε για τη χαρτογράφηση φρυδιών.

© Cheremuha / Depositphotos.com

Η χαρτογράφηση φρυδιών είναι μια τεχνική διαμόρφωσης που χρησιμοποιεί αναλογίες προσώπου για να πετύχει περισσότερη συμμετρία και να δώσει το πιο κολακευτικό σχήμα στα φρύδια. Η διαδικασία περιλαμβάνει έναν «ειδικό για τα φρύδια που παίρνει μετρήσεις και μαρκάρει το δέρμα και στη συνέχεια διαμορφώνει τα φρύδια και τα βάφει ή τα κάνει microblading.

Αλλά είναι επίσης δυνατό να το κάνετε στο σπίτι σημειώνοντας τα τρία βασικά μέρη των φρυδιών (την εσωτερική γωνία, την κορυφή και το τέλος):

  • Αρχικά, θα πρέπει να ξεκινήσετε κρατώντας ένα επίπεδο αντικείμενο υπό γωνία δίπλα στο φτερό της μύτης, κοντά στην αρχή της εσωτερικής γωνίας. Κάντε το και στα δύο φρύδια και σημειώστε αυτό το σημείο.
  • Στη συνέχεια, τοποθετήστε το ίδιο αντικείμενο υπό γωνία με το φτερό της μύτης και αφήστε το να ακουμπήσει στην κορυφή του φρυδιού. Κάντε το και στα δύο φρύδια και σημειώστε αυτό το σημείο.
  • Στη συνέχεια, τοποθετήστε το ίδιο αντικείμενο υπό γωνία με το φτερό της μύτης και αφήστε το να στην άκρη κάθε ματιού. Κάντε το και στα δύο φρύδια και σημειώστε αυτό το σημείο.
  • Τέλος, συνδέστε όλα τα σημειωμένα σημεία με γραμμές, ακολουθώντας το σχήμα του φρυδιού.

Να βγάζετε πάντα τα φρύδια σας προς τη σωστή κατεύθυνση.

brightside

Όλες οι τρίχες στο σώμα μας συνδέονται με αιμοφόρα αγγεία που τα κρατούν υγιή και τους επιτρέπουν να αναπτυχθούν ξανά, αλλά αν αυτό το αγγείο σπάσει, οι τρίχες δεν ξαναβγαίνουν ποτέ.

Για να το κάνετε σωστά, σφίξτε το δέρμα με τα δάχτυλά σας και τραβήξτε προς την κατεύθυνση της τρίχας. Γενικά, η κατεύθυνση είναι προς τα πάνω ή προς τον κρόταφο.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι το χρώμα των φρυδιών είναι πολύ σημαντικό.

© everett225 / Depositphotos.com, © katebosworth / Instagram

Αναμφίβολα, είναι δύσκολο να καθορίσετε ποιο χρώμα φρυδιών σας ταιριάζει καλύτερα. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τα φρύδια είναι τόσο προσωπικά που δεν έχουν ποτέ ένα μέγεθος ή χρώμα. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι είναι ιδανικό για εσάς είναι να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  • Εξισορροπήστε το χρώμα και την υφή των μαλλιών με τον τόνο του δέρματός σας. Τα δυο καθορίζουν πόσο ανοιχτό, σκούρο, ψυχρό ή θερμό πρέπει να είναι το μακιγιάζ των φρυδιών. Η υφή μπορεί να βοηθήσει στη μέτρηση της έντασης του χρώματος. Για παράδειγμα, τα σκούρα, πυκνά μαλλιά συνδυάζονται με φρύδια με τα ίδια χαρακτηριστικά.
© PopularImages / Depositphotos.com, © Jean_Nelson / Depositphotos.com
  • Επιλέξτε αποχρώσεις λίγο πιο ανοιχτές από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Το ιδανικό χρώμα μιμείται τη σκιά που δημιουργείται από τα φρύδια.Ο στόχος δεν είναι να βρείτε το ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σας, αλλά να μιμηθείτε το χρώμα του σκιασμένου δέρματος ανάμεσα σε κάθε τρίχα. Εάν έχετε πολύ ξανθά ή σκούρα φρύδια και θέλετε να γεμίσετε τα κενά με την ίδια απόχρωση, θα «φαίνονται χρωματισμένα και τραβηγμένα, αλλά όχι γεμάτα. Ομοίως, το χρώμα των φρυδιών πρέπει να δημιουργεί πυκνότητα ή μεγαλύτερο βάθος αλλά να μην αλλάζει την απόχρωσή του.
  • Εάν έχετε αμφιβολίες, είναι καλύτερο να επιλέξετε ουδέτερους ή ψυχρούς τόνους. Ο τόνος του δέρματος βοηθά στον προσδιορισμό του πόσο θερμά ή ψυχρά χρώματα συμπληρώνουν τα φρύδια σας. Για παράδειγμα, εάν το δέρμα σας είναι κιτρινωπό, θα πρέπει να επιλέξτε ένα θερμό ώστε να μην φαίνεται γκρίζο ή τεφρό. Η μόνη εξαίρεση στον κανόνα είναι οι κοκκινομάλλες.

Δείτε επίσης Πώς να βγάλετε τα φρύδια σας χωρίς τσιμπιδάκι, μόνο με ένα κομμάτι κλωστή! – {BINTEO}

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6 απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα μίας γυναίκας όταν έχει περίοδο

6 απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα μίας γυναίκας όταν έχει περίοδο

χρήσεις απορρυπαντικού για τον κήπο,για τον κήπο,χρήσιμα

9 Χρήσεις Απορρυπαντικού για τον Κήπο και τα Φυτά σας