in , ,

10 Γρήγοροι και Εύκολοι Τρόποι για να Μεγαλώσετε Όμορφα Φρύδια

φροντίδα φρυδιών,συμβουλές για όμορφα φρύδια,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
10 Γρήγοροι και Εύκολοι Τρόποι για να Μεγαλώσετε Όμορφα Φρύδια

Τα φαρδιά, πυκνά και – το πιο σημαντικό – φυσικά φρύδια είναι στη μόδα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πάτε βιαστικά στο πλησιέστερο σαλόνι ομορφιάς. Μπορείτε να επιτύχετε αυτήν την κομψή εμφάνιση στο σπίτι. Υπάρχουν μερικοί γρήγοροι και εύκολοι τρόποι για να μεγαλώσετε τα φρύδια σας σε ελάχιστο χρόνο! ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ: Τρόποι Περιποίησης για βλεφαρίδες, μαλλιά, φρύδια!

Μείγμα εξωτικών ελαίων

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Με αυτή τη συνταγή, όχι μόνο θα δυναμώσετε και θα μακρύνετε τα φρύδια αλλά και τις βλεφαρίδες σας. Σε ένα μικρό μπουκάλι, ανακατέψτε ίσες ποσότητες καρύδας και καστορέλαιο και στη συνέχεια προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι αβοκάντο. Ανακατέψτε τα όλα μαζί. Απλώστε το μείγμα στα φρύδια σας χρησιμοποιώντας ένα πινέλο μάσκαρας ή τα δάχτυλά σας.

Απαλό τζελ με βιταμίνες

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Αυτό το μείγμα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση και ενίσχυση των φρυδιών σας, κάνοντας τα λεία και λαμπερά. Αναμείξτε 1 κουταλάκι του γλυκού τζελ αλόης, 2 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο και 2 κάψουλες βιταμίνης Ε. Εφαρμόστε το μείγμα με ένα πινέλο μάσκαρας ή τα δάχτυλά σας πριν πάτε για ύπνο. Ξεπλύνετε το πρωί.

Χυμός κρεμμυδιού

© depositphotos, © depositphotos

Ο χυμός κρεμμυδιού θρέφει και ενισχύει τους θύλακες των τριχών, επιταχύνει την ανάπτυξη τους και προσθέτει λάμψη. Ψιλοκόψτε ένα μικρό κρεμμύδι και βγάλτε το χυμό του. Απλώστε το χυμό στα φρύδια σας και κάντε μασάζ για 5 λεπτά. Ξεπλύνετε με το κανονικό σας καθαριστικό και δροσερό νερό. Ή μπορείτε απλά να σκουπίσετε τα φρύδια σας με μια φέτα κρεμμυδιού.

Μάσκα προσώπου με γάλα

© depositphotos, © depositphotos

Το γάλα περιέχει πρωτεΐνη, βιταμίνη Β, γαλακτικό οξύ και ασβέστιο. Αποκαθιστά και προστατεύει τις τρίχες ενώ διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Βουτήξτε μια μπατονέτα σε πλήρες γάλα και σκουπίστε τα φρύδια σας. Αφήστε το γάλα να στεγνώσει και μετά ξεπλύνετε με το κανονικό σας καθαριστικό.

Χυμός λεμονιού

© depositphotos

Τα λεμόνια είναι πολύτιμη πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, απαραίτητα για την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των τρίχων. Αλλά να είστε προσεκτικοί – ο χυμός λεμονιού μπορεί να έχει ένα αξιοσημείωτο λευκαντικό αποτέλεσμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκουπίστε τα φρύδια σας με μια φέτα λεμόνι, περιμένετε 15-20 λεπτά και μετά ξεπλύνετε το χυμό. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε ένα έγχυμα χρησιμοποιώντας φέτες λεμονιού και ένα τέταρτο φλιτζάνι λάδι καρύδας. Αφήστε το μείγμα για 15 ημέρες σε δροσερό μέρος και στη συνέχεια ξεκινήστε να το εφαρμόζετε στα φρύδια σας κάθε μέρα πριν πάτε για ύπνο.

Δείτε ακόμη 4 Εκπληκτικές Συμβουλές για Τέλεια Φρύδια

Αιθέρια έλαια

© depositphotos, © depositphotos

Για το καλύτερο αποτέλεσμα, προτιμήστε έλαιο τεϊόδεντρου ή λεβάντας, τα οποία είναι γνωστά για τις καταπραϋντικές, δυναμωτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες. Χρησιμοποιούνται καλύτερα μαζί με λάδι βάσης (καρύδα, ελιά ή καστορέλαιο). Βεβαιωθείτε ότι δοκιμάζετε κάθε συστατικό για τυχόν αλλεργική αντίδραση, εφαρμόζοντας μικρές ποσότητες λαδιού στην άκρη του αγκώνα σας. Φτιάξτε ένα μείγμα αιθέριων ελαίων και ελαίων βάσης και κάντε ελαφρύ μασάζ στα φρύδια σας. Επαναλάβετε τη θεραπεία καθημερινά.

Κρόκος αυγού

© depositphotos, © depositphotos

Οι κρόκοι αυγών είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών και πρωτεϊνών που ενισχύουν και πυκνώνουν τις τρίχες των φρυδιών σε όλο τους το μήκος. Πάρτε έναν κρόκο αυγού, χτυπήστε τον και απλώστε τον στα φρύδια σας. Αφήστε το για 15-20 λεπτά και μετά ξεπλύνετε.

Βαζελίνη

© wikimedia, © depositphotos

Η βαζελίνη χρησιμοποιείται για την ενυδάτωση και την περιποίηση των φρυδιών. Είναι επίσης εξαιρετική για να τα κάνει να μεγαλώσουν και να τους δώσει ένα ελκυστικό σχήμα. Εφαρμόστε καθαρή βαζελίνη στα φρύδια σας, έχοντας προηγουμένως αφαιρέσει οποιοδήποτε μακιγιάζ και πλύνει το πρόσωπό σας. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε βαζελίνη με καστορέλαιο, ελαιόλαδο, αλόη βέρα, αιθέρια έλαια ή γάλα.

Μασάζ

© depositphotos, © depositphotos

Χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πινέλο μάσκαρας, χτενίστε καλά τα φρύδια σας με κινήσεις πάνω-κάτω, πηγαίνοντας από τη γέφυρα της μύτης στους κροτάφους σας και πάλι πίσω. Στη συνέχεια, κάντε ελαφρύ μασάζ στα φρύδια σας με τα δάχτυλά σας. Μετά από αυτό, μεταβείτε σε έντονες κινήσεις χαϊδεύοντας, πιέζοντας και τσιμπώντας το δέρμα. Πιέστε σε ένα σημείο στη μέση του φρυδιού και, χωρίς να αφήσετε το δάχτυλό σας, ξεκινήστε να κάνετε κυκλικές κινήσεις, διευρύνοντας σταδιακά την ακτίνα. Επαναλάβετε με το άλλο φρύδι. Αυτό το μασάζ όχι μόνο θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα προωθήσει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, αλλά θα απομακρύνει επίσης τους πονοκεφάλους και την κούραση των ματιών.

Σωστή διατροφή

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Είναι χρήσιμο να αναθεωρήσετε και τη διατροφή σας. Θα πρέπει να συμπεριλαμβάνετε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και αμινοξέα (όπως ξηρούς καρπούς, κρέας, πουλερικά, σολομός, φρούτα, λαχανικά, αυγά, χόρτα και κρεμμύδια).

Δείτε επίσης 10 Απλοί Κανόνες για να Φαίνεστε Όμορφες Χωρίς Μακιγιάζ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικά καθαριστικά από βότανα,diy καθαριστικά,καθαρισμός σπιτιού,χρήσιμα

8 Ασφαλή Σπιτικά Καθαριστικά από Βότανα

καθαρισμός λευκών καλτσών,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Πολύ Βρώμικες Λευκές Κάλτσες