in , , , ,

4 Εκπληκτικές Συμβουλές για Τέλεια Φρύδια

Τα φρύδια παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του προσώπου σας οπότε πρέπει να σχηματιστούν σωστά και να γεμίσουν τέλεια. Εάν είστε αρχάρια με τα φρύδια ή ψάχνετε για τα καλύτερα κόλπα ομορφιάς, δείτε παρακάτω 4 Εκπληκτικές Συμβουλές για Τέλεια Φρύδια.

Καλλωπισμός φρυδιών με νήμα

Αυτή η τεχνική είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Μέση Ανατολή και είναι ένας εξαιρετικά γρήγορος, χωρίς πόνο τρόπος για να σχηματίσετε τα φρύδια σας και να βγάλετε αυτές τις μικροσκοπικές τρίχες που απλά δεν βγαίνουν με το τσιμπιδάκι. Το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι λεπτό νήμα από βαμβάκι ή πολυεστέρα μήκους περίπου 50 εκατοστών.

Πώς να βγάλετε τα φρύδια σας χωρίς τσιμπιδάκι, μόνο με ένα κομμάτι κλωστή! – {BINTEO}

Πάρτε και τα δύο άκρα του νήματος και δέστε τα για να δημιουργήσετε μια μεγάλη θηλιά. Στη συνέχεια, στρίψτε το νήμα στη μέση τουλάχιστον 7 έως 8 φορές. Τώρα κρατήστε το νήμα με τα δύο χέρια για να το τεντώσετε και τοποθετήστε το τμήμα που περιστρέφεται ακριβώς εκεί που θέλετε να αφαιρέσετε τις τρίχες. Απλώστε το ένα χέρι για να μετακινηθεί το μεσαίο τμήμα του νήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να απομακρύνετε αυτές τις ενοχλητικές μικρές τρίχες κατά μήκος των φρυδιών σας, δίνοντάς τους το τέλειο σχήμα.

Γεμίστε τα φρύδια

Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι ως οδηγό για να δημιουργήσετε τέλεια φρύδια με ένα μολυβί φρυδιών. Απλό αλλά ιδιοφυΐες.

Βαμμένα φρύδια

Είναι απίστευτα εύκολο να φτιάξετε τη δική σας βαφή φρυδιών. Ανακατέψτε λίγο lip balm χειλιών με ενεργό άνθρακα καλλυντικών (Charcoal Powder) και χρησιμοποιήστε το μείγμα για να γεμίσετε τα φρύδια σας. Πλήρη και τέλεια διαμορφωμένα φρύδια χωρίς μολύβια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καλοσχηματισμένα φρύδια

Βουτήξτε το τσιμπιδάκι φρυδιών μέσα σε bronzer προσώπου και χρησιμοποιήστε το για να διαμορφώσετε τα φρύδια σας. Στη συνέχεια γεμίστε τα φρύδια σας με ένα μολύβι ή την σπιτική βαφή από πάνω. Τέλος, χρησιμοποιήστε concealer ως όριο και τρίψτε το με μια βούρτσα έτσι ώστε οι άκρες να μην είναι ορατές.

12+1 χρήσεις της βρεφικής πούδρας (ταλκ) που δεν ήξερες

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Τα 10 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνουμε στη Διακόσμηση Σαλονιού

15 Σούπερ Ιδέες για Πασχαλινά Βαζάκια