in , , , ,

8 συμβουλές για το τέλειο σχήμα φρυδιών

Κάθε γυναίκα στον κόσμο, αξίζει να είναι προσεγμένη και να έχει την βέλτιστη για εκείνη εξωτερική εμφάνιση.

Για να το πετύχει αυτό, πρέπει να κάνει πάρα πολλά, και ένα από αυτά είναι να βρει το καλύτερο σχήμα φρυδιών για το πρόσωπό της. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικό του σχήμα φρυδιών και έτσι δεν γίνεται να ορίσουμε το τέλειο φρύδι.

Καθώς ένα φρύδι το οποίο ομορφαίνει απίστευτα το πρόσωπό σου μπορεί να μην ταιριάζει σε μια άλλη κοπέλα καθόλου, και το ανάποδο.

Δείτε επίσης: Πώς να βγάλετε τα φρύδια σας χωρίς τσιμπιδάκι, μόνο με ένα κομμάτι κλωστή! – {BINTEO}

Συνεπώς αν θες να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να αποκτήσεις ένα τέλειο σχήμα φρυδιών, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις το άρθρο μας και να μάθεις τα πάντα για το ιδανικό σχήμα, ανάλογα με το πρόσωπό σου αλλά και πώς να το αποκτήσεις.

Τέλειο σχήμα φρυδιών – Αξίζει να το αναζητήσεις;

Πολλές γυναίκες και ενδεχομένως και εσύ να υποτιμάς την αξία και την ομορφιά που μπορεί να σου δώσει ένα φρύδι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σίγουρα δεν είναι το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του προσώπου μας, παρόλα αυτά αν ασχοληθείς σωστά μαζί του και το αναδείξεις όπως πρέπει, τα αποτελέσματα που θα δεις θα είναι εντυπωσιακά. Αρχικά θα αλλάξει τελείως το πρόσωπό σου, θα ομορφύνουν τα μάτια σου και τα φρύδια σου, και θα τραβάς τα βλέμματα πάνω σου.

Όσα σου αναφέραμε συμβαίνουν καθώς αν το σχήμα φρυδιών σου συνάδει με την «γεωμετρία» του προσώπου σου, θα γίνουν όλα πιο αρμονικά και ως γνωστόν η αρμονία των εξωτερικών χαρακτηριστικών σχετίζεται απόλυτα με την εξωτερική ομορφιά.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις απόψεις των στυλιστών και των αισθητικών το σωστά προσεγμένο πρόσωπο «είναι το Α και το Ω μιας γυναίκας». Για αυτό τον λόγο δεν αξίζει να μην έχεις την βέλτιστη για εσένα εμφάνιση με ένα πάρα πολύ ωραίο σχήμα φρυδιών. Στην συνέχεια του άρθρου μας θα σε ενημερώσουμε σχετικά με το πώς να το φτιάξεις και διάφορες συμβουλές περιποίησης.

Τέλειο σχήμα φρυδιών – Πώς να το πετύχεις, Συμβουλές ομορφιάς

1. Παχύ φρύδι

Αν τα φρύδια σου είναι ιδιαίτερα παχιά ή έχεις έντονη τριχοφυΐα στο συγκεκριμένο κομμάτι του προσώπου σου, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα τσιμπιδάκι και να αρχίσεις να λεπταίνεις το φρύδι σου. Ούτε τα παχιά αλλά ούτε και τα λεπτά φρύδια θεωρούνται ωραία, και για αυτό πρέπει να βρεις το ιδανικό για εσένα. Όταν λέμε το ιδανικό για εσένα, εννοούμε ανάλογα με το πρόσωπό σου. Για παράδειγμα αν έχεις μεγάλο κεφάλι ένα παχύ φρύδι μπορεί να φαίνεται ιδανικό για το πρόσωπό σου, ενώ για μια άλλη κοπέλα το ίδιο φρύδι να φαίνεται τεράστιο σε εκείνη, επειδή απλά έχει μικρότερο πρόσωπο.

2. Λεπτό φρύδι

Αν έχεις λεπτύνει υπερβολικά πολύ τα φρύδια σου και δεν σου αρέσει αυτό ή δεν ταιριάζει με την εξωτερική σου εμφάνιση, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα μολύβι με το χρώμα που έχουν τα φρύδια σου και να αρχίσεις να τα γεμίζεις βάφοντάς τα. Βέβαια αυτό δεν είναι μόνιμη λύση. Για να φέρεις τα φρύδια σου σε επιθυμητό επίπεδο, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τα αφήσεις να μεγαλώσουν. Μπορεί στην αρχή να σου φαίνεται πως μεγαλώνουν ανεξέλεγκτα αλλά στην συνέχεια το αποτέλεσμα θα σου αρέσει πάρα πολύ.

3. Πρόσεχε το τσιμπιδάκι

Ένα επίσης μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι η λανθασμένη χρήση του. Το τσιμπιδάκι μπορεί να είναι ο καλύτερο σύμμαχός σου για την περιποίηση του προσώπου, παρόλα αυτά πολλές φορές σου κάνει περισσότερο κακό από ότι καλό, ακόμα και αν δεν το βλέπεις. Αρχικά με το να χρησιμοποιείς το τσιμπιδάκι συνέχεια και να βγάζεις τα φρύδια σου, τα αποδυναμώνεις και τα καταστρέφεις. Στην συνέχεια είναι αποδεδειγμένο ότι πολλές φορές τα τσιμπιδάκια (αναλόγως και την ποιότητα) δεν αφαιρούν σωστά τα φρύδια και τους φύλακες που υπάρχουν εντός της επιδερμίδας σου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σπάνε τα φρύδια και να μην αναπτύσσονται όμοια όταν ξαναβγούν. Πολλές φορές από την λάθος χρήση του, δημιουργούνται πυκνώσεις και αραιώσεις στα φρύδια, καταστρέφοντας έτσι την σωστή δομή και μορφή του φρυδιού σου. Και σίγουρα ένα τέλειο σχήμα φρυδιών δεν έχει καμία ατέλεια όσον αφορά την μορφή και την δομή του.

4. Κοιτάξου στον καθρέπτη

Εξίσου ένα μεγάλο λάθος που πολλές γυναίκες το υποτιμούν είναι το ότι δεν κοιτιούνται στον καθρέπτη την ώρα που προσέχουν – περιποιούνται τα φρύδια τους. Μπορεί όντως με τα τόσα χρόνια εμπειρίας στο σουλούπωμα του φρυδιού σου να το ξέρεις απέξω και ανακατωτά, παρόλα αυτά αν δεν κοιτιέσαι στον καθρέπτη την ώρα που βγάζεις τα φρύδια σου, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι απογοητευτικά, καθώς ακόμα και ένα μικρό λάθος μπορεί να καταστρέψει την όψη των φρυδιών σου. Επιπλέον με το να κοιτιέσαι στον καθρέπτη την ώρα που βγάζεις τα φρύδια θα καταφέρεις όχι μόνο να σιγουρέψεις ότι δεν θα κάνεις κάποιο κρίσιμο λάθος στο βγάλσιμο των φρυδιών σου, αλλά θα καταφέρεις να βελτιώσεις και το σχήμα τους. Αυτό συμβαίνει γιατί αν κοιτιέσαι εκείνη την ώρα στον καθρέπτη μπορείς να δεις τι σου πει και το τι θέλει αλλαγή στα φρύδια σου, και με το τσιμπιδάκι στο χέρι σου σίγουρα μπορείς να βελτιώσεις το σχήμα τους. Αν πάλι το τέλειο σχήμα φρυδιών σου είναι ακατόρθωτο, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις τις επόμενες συμβουλές μας.

5. Βρες το ιδανικό σχήμα φρυδιών μόνη σου

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να φτιάξεις το τέλειο σχήμα φρυδιών ανάλογα το πρόσωπό σου. Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις είναι η εξής:

  • Για να βρεις το που θα πρέπει να αρχίζει το φρύδι σου αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις έναν χάρακα ή κάποιο παρόμοιο αντικείμενο και να το βάλεις να ακουμπήσει στο πιο ακριανό πλευρό της μύτης σου και την εσωτερική πλευρά του εκάστοτε ματιού. Το σημείο του χάρακα που θα ακουμπάει στο φρύδι σου ή στην κοντινή εκείνη περιοχή είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να ξεκινάει το φρύδι σου.
  • Μετακίνησε τον χάρακα τώρα ώστε να ακουμπάει πάλι στην μύτη σου, μόνο που τώρα θα πρέπει να περνάει από το κέντρο του ματιού σου. Το σημείο στο οποίο θα ακουμπάει τα φρύδια σου θα είναι το μέγιστο σημείο όπου θα πρέπει να φτάνει το φρύδι σου.
  • Μετακινείς πάλι τον χάρακα μόνο που τώρα θες ο χάρακας να περνάει από την άλλη άκρη του ματιού σου. Το σημείο αυτό στα φρύδια σου είναι το σημείο όπου θα πρέπει να τελειώνουν

Για να μην ξεχάσεις τα σημεία αυτά που μόλις ανακάλυψες μπορείς να τα σημειώσεις στο πρόσωπό σου με ένα μολύβι φρυδιών π.χ. Το μόνο που σου μένει είναι να απομακρύνεις όσα φρύδια είναι εκτός των ορίων που έχεις κατασκευάσει και να δώσεις το πρέπον σχήμα στα υπόλοιπα φρύδια σου.

6. Χτένισε τα φρύδια σου

Μια πολύ σημαντική συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι να χτενίζεις τα φρύδια σου. Για να βελτιώσεις το σχήμα και την όψη των φρυδιών σου αυτό που έχεις να κάνεις είναι να χτενίζεις τα φρύδια σου από την εσωτερική μεριά προς τα έξω. Με το χτένισμα, θα κάνεις τα φρύδια σου ποιο λεία και θα τα ξεμπερδέψεις.

7. Να έχεις πάντα τα εργαλεία σου διαθέσιμα

Πολλές φορές το σχήμα των φρυδιών χαλάει γιατί την ώρα που αποφασίζουμε να τα φτιάξουμε, δεν έχουμε όλα τα εργαλεία μας διαθέσιμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην τα κόβουμε σωστά, να τα μπλέκουμε γιατί δεν τα χτενίσαμε και πολλά άλλα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Συνεπώς αυτό που έχεις να κάνεις είναι να έχεις πάντα έτοιμα όλα τα σύνεργά σου. Αυτά είναι τα εξής:

  • Καθρέφτης ή καθρεφτάκι μικρό, αναλόγως τι σε βολεύει. (Γενικά ο μικρός καθρέφτης θεωρείται ιδανικός, καθώς μπορείς να φτιάξεις τα φρύδια σου σε οποιοδήποτε μέρος έχει καλό φωτισμό π.χ. στο μπαλκόνι αξιοποιώντας το τέλειο φυσικό φως).
  • Τσιμπιδάκι φρυδιών.
  • Βουρτσάκι – Χτενάκι φρυδιών.
  • Ψαλιδάκι φρυδιών.
  • Ενυδατική κρέμα (σε περίπτωση που ερεθίσεις την περιοχή σου από την αφαίρεση των φρυδιών σου).

8. Επισκέψου έναν αισθητικό

Αν σου φαίνεται δύσκολος ο τρόπος που σου αναφέραμε, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε έναν αισθητικό και να του ζητήσεις να σου φτιάξει τα φρύδια σχηματίζοντας σου ένα τέλειο σχήμα φρυδιών, αναλόγως το πρόσωπό σου. Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνεις εσύ κάποιο λάθος.

via dynamikhgynaika

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε λάδι όταν βράζουμε τα μακαρόνια

17 ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα παλιά καλσόν σας!