in , , , , , , ,

17 ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα παλιά καλσόν σας!

Τα καλσόν τελικά θα καταλήξουν να μην είναι χρήσιμα μετά από κάποιο χρόνο χρήσης και κατάχρησης.

Μόλις τρυπήσουν ή φύγουν πόντοι, οι περισσότεροι τα πετάμε. Λοιπόν, επειδή αγαπάμε τα DIYs και την ανακύκλωση , συγκεντρώσαμε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους και ιδέες για να επαναχρησιμοποιήσουμε τα παλιά καλσόν.

Ελέγξτε τα εκπληκτικά πράγματα που βρήκαμε.

Πολλοί από μας φοβούνται επιβλαβείς χημικές ουσίες που υπάρχουν στα προϊόντα καθαρισμού.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέγουμε να φτιάξουμε τα δικά μας καθαριστικά με σπιτικά προϊόντα καθαρισμού.

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, το μείγμα καθαρισμού μας φράζει τις φιάλες ψεκασμού. Εύκολη λύση; Βάλτε ένα μικρό κομμάτι από ναύλον στο άλλο άκρο του ψεκαστήρα και στερεώστε το με ταινία. Το πρόβλημα λύθηκε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μισείτε να βγάζετε τις τρίχες από τη βούρτσα; Λοιπόν, αυτό είναι σχεδόν πάντα αναπόφευκτο, αλλά μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο τοποθετώντας ένα νάιλον στη βάση της βούρτσας. Όταν έρθει η ώρα να ξεφορτωθείτε τα μαλλιά, απλά βγάλτε το νάιλον.

Δείτε επίσης: Ανακυκλώστε τα παλιά καλσόν – Νο2

Κρατήστε τα κρεμμύδια ωραία και στεγνά αποθηκεύοντάς τα κατακόρυφα, όπως σε αυτή τη φωτογραφία.

Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικό χώρο και να οργανώσετε ταυτόχρονα τα ντουλάπια κουζίνας σας.

Μήπως το μισείτε όταν η σακούλα σας γλυστράει συνεχώς από τον κάδο απορριμάτων σας;

Λοιπόν, η εύκολη λύση θα ήταν να κόψετε τη μέση του καλσόν και να την χρησιμοποιήσετε για να ασφαλίσετε την τσάντα απορριμμάτων στον κάδο απορριμμάτων.

Αν έχετε κατοικίδια ζώα στο σπίτι, ειδικά γάτες και σκυλιά, τότε ξέρετε πόσο ενοχλητικό είναι να αφαιρέσετε τις τρίχες τους από τα ρούχα σας. Λοιπόν, η εύκολη λύση είναι να βάλετε ένα καλσόν σαν ένα γάντι για να απομακρύνετε εύκολα τις τρίχες από τα ρούχα σας.

Δεν ξέρετε πώς να κρατήσετε το χαρτί περιτυλίγματος, παλιά περιοδικά ή μια παλιά αφίσα; Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά καλσόν για την αποθήκευση τους για να κρατήσετε σταθερά και να μη σχιστούν.

Εάν είστε σαν τις περισσότερες γυναίκες, ίσως πιθανότατα έχετε χάσει τουλάχιστον λαστιχάκια μαλλιών. Εάν ξεμείνετε από λαστιχάκια, μπορείτε πάντα να κόψετε ένα μικρό τμήμα από νάιλον και να το χρησιμοποιήσετε για να πιάσετε τα μαλλιά σας.

Πλύνετε τα παιχνίδια των παιδιών σας στο πλυντήριο πιάτων τοποθετώντας τα μέσα σε ένα κομμένο καλσόν και δημιουργώντας μια τσάντα. Εξαιρετική επιλογή για μπίλιες, μικρές φιγούρες και Legos.

Δείτε επίσης: 20 έξυπνα κόλπα για να επιδιορθώσετε μόνοι τα ρούχα σας και τα προσωπικά σας αντικείμενα!

Χάσατε τα σκουλαρίκια σας κάτω από τον καναπέ ή ένα δαχτυλίδι στο χαλί; Τυλίξτε το άκρο του σωλήνα με ένα κομμάτι καλσόν και σκουπίστε την περιοχή αμέσως για να το βρείτε.

Πακετάρετε για διακοπές; Εξοικονομήστε σημαντικό χώρο στη βαλίτσα σας, διπλώνοντας μερικά από τα ρούχα σας και τοποθετώντας τα μέσα στα πόδια από ένα καλσόν. Είναι μια πιο πρακτική εναλλακτική λύση DIY για τη συσκευασία βαλιτσών.

Καθαρίστε τα ευαίσθητα έπιπλα ή τα παπούτσια σας χρησιμοποιώντας ένα νάιλον γάντι. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το νάιλον για να καθαρίσετε τα πιάτα ή να το κόψετε μικρότερα κομμάτια για να κάνετε επαναχρησιμοποιήσιμα βαμβακερά επιχρίσματα για να αφαιρέσετε το βερνίκι νυχιών. Βασικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νάιλον για να καθαρίσετε οτιδήποτε χρειάζεται προσεκτικό και λεπτό πλύσιμο.

Βάλτε ένα κομμάτι καλσόν για να σουρώσετε το χώμα πριν το βάλετε στη γλάστρα, προκειμένου να αφαιρέσετε βρωμιά και σκουπίδια.

Κρατήστε φρέσκα φρούτα και λαχανικά βάζοντας ένα κομμάτι νάυλον στο καπάκι.

Λεκές από αποσμητικό; Αφαιρέστε το εύκολα με ένα κομμάτι από παλιό καλσόν.

Τα παλιά και σκισμένα καλσόν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και μέσα από ένα παντελόνι το χειμώνα. Θα κάνουν τη διαφορά κρατώντας σας ζεστή.

Γεμίστε ένα κομμάτι νάυλον με σόδα και αιθέρια έλαια και τοποθετήστε το μέσα στα παπούτσια σας. Όλη η κακοσμία θα απορροφηθεί!

Μια πολύ όμορφη λύση και η δημιουργία αεροστόπ για την πόρτα!

φωτ.: creativedesign

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

8 συμβουλές για το τέλειο σχήμα φρυδιών

Πώς να διακοσμήσετε τα σανδάλια σας με φτερά και πέτρες Swarovski