in , , , , ,

10 Λάθη και πράγματα που Κάνουν Ακόμα και την πιο Κομψή Είσοδο Σπιτιού να Φαίνεται Ακατάστατη

διακόσμηση είσοδου σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης είσοδου σπιτιού,διακόσμηση,οργάνωση σπιτιού,
διακόσμηση είσοδου σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης είσοδου σπιτιού,διακόσμηση,οργάνωση σπιτιού,

Οι άνθρωποι λένε ότι έχουμε μόνο μία ευκαιρία να κάνουμε μια πρώτη εντύπωση, και αυτό ισχύει τόσο για τα σπίτια όσο και για τους ανθρώπους. Έτσι, η είσοδος είναι το μέρος του σπιτιού που οι άνθρωποι βασίζουν την κρίση τους για ολόκληρο το μέρος. Ακόμη και η πιο κομψη είσοδος σπιτιού μπορεί να καταστραφεί από φαινομενικά μικρές λεπτομέρειες. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Πώς να Κάνετε πιο Λειτουργική μια Στενή Είσοδο Σπιτιού

Δεν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για παπούτσια

© Shoes in the shoe cabinet / Koufax73 / Depositphotos.com

Δεν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για παπούτσια

Ακόμα κι αν ένα άτομο ζει μόνο του, πιθανότατα έχει περισσότερα από ένα ζευγάρια παπούτσια. Για περπάτημα, για αθλήματα, για ειδικές περιστάσεις και για δουλειά. Και μερικές φορές, όλα αυτά δεν είναι μακριά από την εξώπορτα και βρίσκονται διασκορπισμένα. Έτσι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι να αγοράσετε ένα ράφι ή μια παπουτσοθήκη. Επίσης, είναι καλύτερα να ξεσκονίζετε τα παπούτσια σας ώστε να είναι πάντα καθαρά.

Δεν υπάρχει ολόσωμος καθρέφτης

Πριν φύγουν από το σπίτι, σχεδόν όλοι κοιτάζουν προσεκτικά τον εαυτό τους για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι εντάξει. Είναι δύσκολο να το κάνετε χωρίς καθρέφτη και αν είναι μικρός, δεν θα δειτε το κάτω μέρος του σώματός σας. Άρα, ένας ολόσωμος καθρέφτης δεν είναι ιδιοτροπία, αλλά ανάγκη. Επιπλέον, ακόμα κι αν δεν χρειάζεστε τέτοιου είδους καθρέφτη, οι καλεσμένοι σας μπορεί.

Ένα βρώμικο χαλάκι πόρτας

brightside

Ακόμα κι αν έχετε ένα χαλάκι στην έξω πλευρά της εξώπορτας, βάλτε ένα άλλο μέσα στο σπίτι για να καθαρίσετε καλύτερα τα παπούτσια σας. Την άνοιξη και το φθινόπωρο, φέρνετε πολλή βρωμιά, έτσι το χαλάκι θα είναι συνεχώς βρώμικο. Πρέπει να το καθαρίζετε όσο πιο συχνά γίνεται. Εκτός αυτού, ένα βρώμικο χαλάκι μπορεί να κάνει τους καλεσμένους σας να πιστεύουν ότι ολόκληρο το σπίτι είναι επίσης βρώμικο.

Δεν υπάρχει ομπρελοθήκη

Αυτό φαίνεται σαν μια μικρή λεπτομέρεια, αλλά είναι πραγματικά σημαντική. Έχουμε συνηθίσει να στεγνώνουμε τις ομπρέλες μας ανοιχτές στο πάτωμα. Υπάρχουν όμως τουλάχιστον 2 λόγοι για να μην το κάνετε αυτό: πρώτον, το νερό που στάζει μπορεί να καταστρέψει το πάτωμα και δεύτερον, είναι κακό για την ομπρέλα. Το βρεγμένο ύφασμα τεντώνεται και αρχίζει να κρεμάει. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να στεγνώσετε μια ομπρέλα είναι να την τοποθετήσετε σε μια ειδική θήκη.

Δείτε ακόμη 26 Δημιουργικές Ιδέες Διακόσμησης Εισόδου

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κακός φωτισμός

brightside

Οι διάδρομοι είναι συνήθως μακριά από τα παράθυρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό φως για να αναζητήσετε πράγματα, να δείτε βρωμιά και άλλα προβλήματα πριν φύγετε από το σπίτι.

Κακό δάπεδο

Επειδή ο διάδρομος είναι ένα από τα πιο περπατημένα σημεία του σπιτιού, το δάπεδο πρέπει να καθαρίζεται εύκολα. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη ότι τα παπούτσια σας μπορεί να είναι βρεγμένα όταν περπατάτε σε αυτόν τον χώρο, γεγονός που μπορεί να καταστρέψει το ξύλο ή το laminate. Επομένως, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε πλακάκια στο διάδρομο ή πολύ καλό δάπεδο από λινέλαιο. Το χρώμα είναι επίσης σημαντικό: η βρωμιά δεν είναι τόσο ορατή σε ένα ανοιχτόχρωμο δάπεδο όσο σε ένα σκούρο.

Πολλά ρούχα στον καλόγερο

brightside

Έχουμε πολλά μπουφάν και παλτό που φοράμε, ανάλογα με τον καιρό. Αλλά μερικές φορές, ξεχνάμε να μαζέψουμε τα ρούχα που δεν χρησιμοποιούμε. Έτσι, όταν κάνει ζέστη, πρέπει να αποθηκεύουμε όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα μας και όταν κάνει κρύο — το αντίστροφο. Και, αν είναι δυνατόν, είναι καλύτερα να έχετε μια κλειστή ντουλάπα αντί για μια ανοιχτή κρεμάστρα.

Κακοσμία

Μια δυσάρεστη μυρωδιά στην είσοδο μπορεί να καταστρέψει την εντύπωση που έχουν οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στο σπίτι σας. Τα βρεγμένα παπούτσια, η άμμος για γάτες ή η κουζίνα μπορεί να είναι πιθανές πηγές δυσοσμίας. Για να το αποφύγετε, βάλτε ένα αποσμητικό χώρου στην είσοδο. Φροντίστε όμως το άρωμα να μην είναι πολύ δυνατό γιατί μπορεί να μην αρέσει σε όλους.

Πολύ λίγη ή πολύ διακόσμηση

© Hallway with a brown door / twist03 / Deposiphotos.com, © Apartment entrance / sucher / Depositphotos.com

Παρόλο που οι διάδρομοι είναι συνήθως μικροί, έχουν πολλές λειτουργίες: αποθήκευση αντικειμένων, τοποθέτηση παπουτσιών και ακόμη και ξεκούραση μετά από μια κουραστική μέρα. Έτσι, το μέρος πρέπει να είναι όχι μόνο λειτουργικό αλλά και ευχάριστο. Φυσικά, πάρα πολλά αξεσουάρ θα κάνουν τον χώρο να φαίνεται ακατάστατος και καταλαμβάνουν χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κάτι πιο χρήσιμο. Ίσως, μπορείτε να αγοράσετε μερικούς πίνακες ζωγραφικής, καθρέφτες ή άλλα διακοσμητικά τοίχων.

Δεν υπάρχει μέρος για να καθίσετε

© Big apartment with white walls / voronaman / Deposiphotos.com, © Ordinary hallway in a small apartment / PantherMediaSeller / Deposiphotos.com

Είναι πολύ άβολο να φοράτε τα παπούτσια σας ενώ είστε όρθιοι, γιατί πρέπει να διατηρείτε την ισορροπία σας όλη την ώρα, ειδικά αν πρέπει να δέσετε κορδόνια ή να φορέσετε μερικές ψηλές μπότες. Εάν υπάρχει ένας πάγκος για να καθίσετε, είναι πολύ πιο άνετο για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Δείτε επίσης 10 Συμβουλές Διακόσμησης για να Επεκτείνετε Οπτικά το Χωλ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 58

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πλύσιμο σουτιέν Victoria's Secret,καθαρισμός σουτιέν,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Πλύνετε ένα Σουτιέν Victoria’s Secret

Φθινοπωρινές Κατασκευές: 20 DIY Κολοκύθες για να Διακοσμήσετε το Φθινόπωρο

Φθινοπωρινές Κατασκευές: 20 DIY Κολοκύθες για να Διακοσμήσετε το Φθινόπωρο