in , ,

Πώς να Πλύνετε ένα Σουτιέν Victoria’s Secret

πλύσιμο σουτιέν Victoria's Secret,καθαρισμός σουτιέν,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
Πώς να Πλύνετε ένα Σουτιέν Victoria's Secret

Το πλύσιμο στο χέρι των σουτιέν της Victoria’s Secrets μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους. Το πλύσιμο στο πλυντήριο, ακόμα κι αν τα σουτιέν τοποθετηθούν σε τσάντα εσωρούχων, μπορεί να ασκήσει επιπλέον πίεση μέσω της βίαιης ανατάραξης κατά τη διάρκεια των κύκλων πλυσίματος και στυψίματος. Το πλύσιμο στο χέρι μπορεί να φαίνεται κουραστικό, αλλά τα σουτιέν σας Victoria’s Secrets θα φαίνονται και θα εφαρμόζουν καλύτερα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν ένα Σουτιέν Δεν σας Ταιριάζει

Πώς να Πλύνετε ένα Σουτιέν Victoria’s Secret

Γεμίστε έναν καθαρό νεροχύτη με κρύο νερό. Προσθέστε ένα καπάκι με ένα απαλό απορρυπαντικό για εσώρουχα. Γυρίστε το χέρι σας μέσα στο νερό για να αναμειχθούν καλά το απορρυπαντικό και το νερό.

Προσθέστε το σουτιέν στο νεροχύτη, σπρώχνοντάς το προς τα κάτω για να το βυθίσετε στο σαπουνόνερο. Αφήστε το να μουλιάσει μέχρι και μισή ώρα αν είναι εμφανώς λερωμένο.

Δείτε ακόμη 7 Κόλπα για Σουτιέν που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει

Τρίψτε απαλά το ύφασμα μεταξύ για να χαλαρώσει τη παγιδευμένη βρωμιά στις ίνες. Αδειάστε το σαπουνόνερο από τον νεροχύτη.

Ξεπλύνετε το σουτιέν κάτω από τη βρύση του νεροχύτη μέχρι να τρέξει καθαρό το νερό. Φροντίστε να ξεπλύνετε καλά το σουτιέν διαφορετικά θα είναι δύσκαμπτο. Πιέστε απαλά μερικές φορές τυχόν σημεία με αφρό για να φύγουν πλήρως όλα τα υπολείμματα απορρυπαντικού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κρεμάστε το σουτιέν σε εσωτερικό χώρο για να στεγνώσει στον αέρα ή έξω σε σκιερό μέρος (το φως του ήλιου μπορεί να ξεθωριάσει τα χρωματιστά υφάσματα).

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 κόλπα για τα σουτιέν που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Καλάθι της Νοικοκυράς: Γιατί επιλέχθησαν μόνο τα μακαρόνια Νο6. Αυτά είναι τα 50 προϊόντα που θα συγκρατηθούν οι τιμές

Καλάθι της Νοικοκυράς: Γιατί επιλέχθησαν μόνο τα μακαρόνια Νο6. Αυτά είναι τα 50 προϊόντα που θα συγκρατηθούν οι τιμές

διακόσμηση είσοδου σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης είσοδου σπιτιού,διακόσμηση,οργάνωση σπιτιού,

10 Λάθη και πράγματα που Κάνουν Ακόμα και την πιο Κομψή Είσοδο Σπιτιού να Φαίνεται Ακατάστατη