in , ,

Το Κινεζικό Ρολόι Σώματος Εξηγεί Γιατί Ξυπνάτε τη Νύχτα και πώς να το Αντιμετωπίσετε

Το Κινεζικό Ρολόι Σώματος Εξηγεί Γιατί Ξυπνάτε τη Νύχτα και πώς να το Αντιμετωπίσετε

Αν ξυπνάτε συνεχώς περίπου την ίδια ώρα κάθε βράδυ, οι Κινέζοι προτείνουν να μελετήσετε το ρολόι του σώματος. Λένε ότι κάθε ώρα ύπνου πριν τα μεσάνυχτα ισοδυναμεί με 2 μετά τα μεσάνυχτα, αλλά για να έχετε έναν καλό ύπνο, πρέπει πρώτα να ελέγξετε τα όργανά σας. Σύμφωνα με τους Κινέζους κάθε ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας συνδέεται με ένα συγκεκριμένο όργανο. Αυτές οι πληροφορίες δεν προορίζονται για ιατρική συμβουλή. Γιατί ο Ύπνος στον Καναπέ Μπορεί να Είναι Βλαβερός

Από τις 9 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.

© Depositphotos.com

Το διάστημα μεταξύ 9 μ.μ. και 11 μ.μ. συνδέεται με το ενδοκρινικό και το λεμφικό σας σύστημα, λένε οι Κινέζοι. Αυτά τα συστήματα είναι πιο ενεργά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν είναι εκτός ισορροπίας, μπορεί να αισθάνεστε κατάθλιψη και να έχετε άσχημο ύπνο κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος.

Επίσης, μεταξύ αυτών των συμπτωμάτων, μπορεί να βιώσετε μανία, αισθήματα ενοχής, ορμονική ανισορροπία και διαταραχή του θυρεοειδούς. Χρειάζεστε μια καλύτερη ρουτίνα πριν τον ύπνο και να θυμάστε ότι στις 10:30 μ.μ. πρέπει να πέσετε στο κρεβάτι για να βεβαιωθείτε ότι θα κοιμηθείτε μέχρι τις 11 μ.μ.

Από τις 11 π.μ. έως τη 1 π.μ.

© Depositphotos.com

Αυτό το διάστημα είναι υπεύθυνο για τη χοληδόχο κύστη. Η δυσλειτουργία αυτού του οργάνου οδηγεί σε μη ισορροπημένα συναισθήματα αβεβαιότητας, κακής κρίσης, δυσκολίας λήψης αποφάσεων, ντροπαλότητας, δειλίας και υψηλής χοληστερόλης. Οι ειδικοί προτείνουν να αποφεύγετε την κατανάλωση ανθυγιεινών ποτών και τρανς λιπαρών.

Δείτε ακόμη 9 Λόγοι που ο Ύπνος σε Δροσερό Δωμάτιο είναι Καλύτερος

Από 1 π.μ. έως 3 π.μ.

© Depositphotos.com

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, το συκώτι είναι πιο ενεργό. Προσπαθεί να αποτοξινώσει το σώμα και να επεξεργαστεί τα συναισθήματα της ημέρας. Μπορεί να αισθάνεστε θυμωμένοι και να βιώνετε κυκλοθυμία και πονοκεφάλους όταν είστε ξύπνιοι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Εάν συνεχίσετε να ξυπνάτε αυτή την ώρα, μπορεί να έχετε πάρα πολλές κακές συνήθειες, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης ανθυγιεινών ποτών και τροφών, ειδικά αν το κάνετε τη νύχτα.

Από τις 3 το πρωί έως τις 5 το πρωί.

brightside

Οι πνεύμονες είναι ενεργοί αυτές τις ώρες. Εάν έχετε προβλήματα με αυτό το όργανο, μπορεί να αισθανθείτε θλίψη, ρηχή αναπνοή, εφίδρωση και πόνο στο στήθος. Δοκιμάστε να κάνετε ασκήσεις αναπνοής πριν τον ύπνο ή μιλήστε με έναν φίλο ή έναν ψυχολόγο.

Από τις 5 το πρωί έως τις 7 το πρωί.

© Depositphotos.com

Το παχύ έντερο λειτουργεί ενεργά αυτή τη φορά. Κάθε φορά που ξυπνάτε μπορεί να νιώθετε απογοήτευση. Οι Κινέζοι προτείνουν να συμπεριλάβετε περισσότερες φυτικές ίνες ή νερό στη διατροφή σας.

Δείτε επίσης Γιατί ο Ύπνος με Ανεμιστήρα Μπορεί να Βλάψει την Υγεία μας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιβλαβείς καθημερινές δραστηριότητες,συμβουλές υγείας,υγεία

8 Καθημερινές Δραστηριότητες που Είναι Πραγματικά Επιβλαβείς

Πεντανόστιμη και τραγανή Πατσαβουρόπιτα με φέτα για όλες τις ώρες.

Πεντανόστιμη και τραγανή Πατσαβουρόπιτα με φέτα για όλες τις ώρες.