in , , , ,

8 Μυστικά για να Φαίνεστε Παντα Άψογες με Οτιδήποτε Φοράτε

μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Το στυλ δεν έχει να κάνει με τα ίδια τα ρούχα, αλλά με τον τρόπο που τα φοράτε. Οι γκουρού της μόδας αποκαλύπτουν τα καλύτερα μυστικά για να φαίνεστε πάντα άψογες με οτιδήποτε φοράτε. 9 Συμβουλές Μόδας για να Φαίνονται τα Ρούχα σας Ακριβά

Κρύψτε το σουτιέν σε ένα εξώπλατο φόρεμα.

© 5-minutemagic/Youtube

Όταν φοράτε ένα εξώπλατο φόρεμα, το τελευταίο πράγμα στο οποίο θέλετε να τραβήξετε την προσοχή είναι το σουτιέν σας στην πλάτη σας. Για να κρατήσετε όλη την προσοχή στην πλάτη σας και όχι στα εσώρουχά σας, μεταμορφώσετε το συνηθισμένο σας σουτιέν σε στράπλες ανέξοδα.

© 5-minutemagic/Youtube
  • Αφαιρέστε τα λουράκια από το σουτιέν.
  • Στερεώστε τα στα κλιπ στο πίσω μέρος.
© 5-minutemagic/Youtube
  • Ενώ φοράτε το σουτιέν, σταυρώστε τις τιράντες πίσω και φέρτε τις μπροστά.
  • Δέστε τους ιμάντες μπροστά.

Πως να στερεώσετε μια δαντέλενια λαιμόκοψη

© 5-minutemagic/Youtube

Το μόνο που χρειάζεται για να στερεώσετε μια δαντελένια λαιμόκοψη είναι η κόλλα για τις βλεφαρίδες. Προσθέστε λίγη κόλλα στο στήθος ακολουθώντας τη λαιμόκοψη και μετά πιέστε απαλά τα ρούχα σας. Αυτό είναι όλο!

Ξεχάστε τις ζάρες στα ρούχα σας.

© DocCaliban/Imgur, © Opat Suvi/Shutterstock.com

Όταν βάλετε τα ρούχα στο στεγνωτήριο, προσθέστε μερικά παγάκια. Αυτή η σχεδόν μαγική συμβουλή θα εξαφανίσει τις ζάρες. Ρυθμίστε το στεγνωτήριο για 15 λεπτά και καθώς λιώνουν τα παγάκια, οι ζάρες θα εξαφανιστούν.

Διατηρήστε το τζιν σας πάντα σαν καινούργιο.

© kourtneykardash/Instagram

Αν υπάρχει κάποιος που μπορούμε να εμπιστευτούμε σε μια έκτακτη ανάγκη, αυτός είναι ο στυλίστας μόδας της Kourtney Kardashian. Μοιράστηκε το μυστικό για να διατηρηθεί το τζιν σαν καινούργιο χωρίς να ξεθωριάζει. Δεδομένου ότι με κάθε πλύση το τζιν είναι πιο πιθανό να χάσει το αρχικό του χρώμα, το κόλπο είναι να το βάλετε σε μια σακούλα ziplock όλη τη νύχτα στην κατάψυξη για να διατηρήσει ανέπαφο το ύφασμα.

Δείτε ακόμη 8 Λάθη Επιλογής Ρούχων σε Έντονα Χρώματα που Κάνουν Ακόμη και Κυρίες με Εξαιρετικό Στυλ

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μαλακώστε το δερμάτινο μπουφάν.

© kourtneykardash/Instagram

Μερικά δερμάτινα μπουφάν μπορεί να είναι λίγο άβολα όταν είναι πολύ σκληρά. Για να απαλλαγείτε από αυτό, βαλτέ το στο μπάνιο και ανοίξτε τον καυτό ατμό στο ντους. Αφήστε το μπουφάν να αχνίσει, θα αρχίσει να μαλακώνει και να ταιριάζεις στο σώμα σας μόλις μουσκέψει. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν λυγίζετε τα χέρια σας για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες ρυτίδες.

Ταιριάξτε τα αξεσουάρ σας με τα ρούχα σας.

AFP PHOTO/JOHN STILLWELL/East News, Mohammed Mosteghanemi/Allpix Press/East News

Η τσάντα σας πρέπει να ταιριάζει με τα ρούχα σας για να φαίνεται πιο κομψή και αριστοκρατική. Εδώ και χρόνια, μας συμβουλεύουν να κάνουμε ένα mix-and-match μεταξύ παπουτσιών και τσαντών.

Τώρα, όμως, το μυστικό είναι να πετύχετε τον συνδυασμό τσάντας και ντυσίματος. Αυτό θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη εμφάνιση και θα βελτιώσει το ντύσιμό σας.

Μεγαλύτερο μέγεθος στα παπούτσια

© Allen Berezovsky/WireImage/Getty Images

Οι ειδικοί της μόδας συνιστούν στις διασημότητες να φορανε ένα μεγαλύτερο μέγεθος στα παπούτσια, ειδικά όταν πηγαίνουν σε μια εκδήλωση ή στο κόκκινο χαλί. Αυτό το απλό κόλπο θα αποτρέψει τις φουσκάλες και θα σας αφήσει να απολαύσετε μια βραδινή έξοδο.

Καντε τις ρίγες τον καλύτερο φίλος σας.

© Mediapunch/Shutterstock, © Matt Baron/Shutterstock

Όταν θέλετε να συμπεριλάβετε μερικές ρίγες στην γκαρνταρόμπα σας, οι ειδικοί συμβουλεύουν να επιλέγετε πάντα κάθετες ρίγες από οριζόντιες. Είναι η καλύτερη επιλογή για τις μικροκαμωμένες γυναίκες για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο ψηλές. Ενώ για τις plus-size γυναίκες, έχουν ως αποτέλεσμα να φαίνονται πιο αδύνατες.

Δείτε επίσης 10 Είδη Γκαρνταρόμπας που Πρέπει να Αγοράσετε ένα Μέγεθος Μεγαλύτερο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 13

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση τοίχου τζακιού,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση τοίχου,

18 Απλές Ιδέες για Διακόσμηση Τοίχου Τζακιού

3 Ασφαλείς Φυσικοί Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τα Έντομα στο Σπίτι

3 Ασφαλείς Φυσικοί Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τα Έντομα στο Σπίτι