in , , , ,

9 Συμβουλές Μόδας για να Φαίνονται τα Ρούχα σας Ακριβά

9 Συμβουλές Μόδας για να Φαίνονται τα Ρούχα σας Ακριβά
9 Συμβουλές Μόδας για να Φαίνονται τα Ρούχα σας Ακριβά

Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ρούχα, μπορείτε να φαίνεστε κομψές με μερικές συμβουλές μόδας για να φαίνονται ακριβά. Δεν χρειάζεται να κάνετε οικονομια για μήνες για να αγοράσετε ένα κοστούμι Chanel ή φόρεμα Prada. Ακόμη και οι διασημότητες επιλέγουν συχνά συνηθισμένες μάρκες. 6 Συμβουλές Μόδας για να Φαίνεστε Εκλεπτυσμένες με Λίγα λεφτά

Το σωστό ύφασμα

© Tanja Heffner / Unsplash, © Tradlands / Flickr

Οι εταιρίες ρούχων μαζικής αγοράς συχνά κατασκευάζουν ρούχα που φαίνονται σαν να είναι φτιαγμένα από διάσημους σχεδιαστές, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να βρείτε υφάσματα καλής ποιότητας ανάμεσά τους. Και δεν μπορούν όλοι να αγοράσουν ρούχα από κασμίρ, φυσικό μετάξι ή δέρμα. Ορισμένα οικονομικά υφάσματα μπορεί να φαίνονται ακριβά και άλλα μπορεί να φαίνονται πολύ φθηνά.

Τα λινά ρούχα, το ψεύτικο σουέτ και τα βαμβακερά φαίνονται ακριβά. Και αντίστροφα ακόμα και τα καλύτερα σχέδια καταστρέφονται από βισκόζη και ακρυλικό. Τα ρούχα από πολυεστέρα μπορούν να ανήκουν και στις δύο ομάδες — εξαρτάται μόνο από το ρούχο.

Ενότητα χρώματος

© Pete Bellis / Unsplash, © Pete Bellis / Unsplash, © HUST WILSON / Unsplash

Υπάρχει λόγος που οι σχεδιαστές μόδας φτιάχνουν σετ ρούχων στα ίδια ή παρόμοια χρώματα κάθε σεζόν. Πειραματίζονται με prints και δημιουργούν ποικίλες και κομψές εμφανίσεις.

Μπορούμε να πλησιάσουμε την υψηλή ραπτική αν επιλέξουμε πολλά από τα αγαπημένα μας χρώματα και προσθέσουμε ρούχα αντίστοιχων αποχρώσεων στην γκαρνταρόμπα μας. Αφού όλα ταιριάζουν, θα είναι πιο εύκολο να διαλέξετε τα ρούχα σας κάθε πρωί.

Λευκά πουκάμισα και μπλούζες

© Tradlands / Flickr, © a befendo / Unsplash, © Kyle Loftus / Unsplash

Ο Gianfranco Ferré έδωσε στο λευκό πουκάμισο (που είναι βασικό σε κάθε εμφάνιση) μια νέα ζωή στη μόδα. Ο Ιταλός σχεδιαστής έλεγε ότι μια λευκή μπλούζα δεν είναι ποτέ η ίδια και δεν είναι ποτέ κακή επιλογή.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Είναι κομψά για γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας εάν επιλέξουν το σωστό κόψιμο και υλικό. Το λευκό χρώμα θα αναδείξει τη θηλυκότητα και θα τελειοποιήσει την εμφάνισή σας σε κάθε περίσταση.

Τσάντα

© Artem Bali / Unsplash, © Pete Bellis / Unsplash, © Zeny Rosalina / Unsplash

Η τσάντα είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ στη δουλειά, το Σαββατοκύριακο ή σε μια εκδήλωση. Αν είναι μια διάσημη μάρκα, τραβάει πάντα την προσοχή.

Αλλά για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά για μια τσάντα, υπάρχει μια εξαιρετική συμβουλή: μην αγοράζετε ποτέ απομίμηση. Είναι καλύτερα να επιλέξετε κάτι προσιτό και πρωτότυπο. Ψάξτε τη δουλειά των σχεδιαστών που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους και κάτι μοναδικό μπορεί να βρεθεί εντελώς απροσδόκητα.

Δείτε ακόμη 11 Σημάδια μιας Τσάντας που Δείχνει Πολυτελής, Ακόμα κι αν Πωλείται στη Μαζική Αγορά και Δεν είναι Επώνυμη

Κουμπιά

© Frank Flores / Unsplash

Είναι εκπληκτικό πώς ένα κανονικό πουκάμισο, μια ζακέτα ή ένα παλτό μπορεί να μεταμορφωθεί απλά αλλάζοντας τα κουμπιά. Τα φθηνά ρούχα έχουν συνήθως πλαστικά κουμπιά, αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε πολλά χρήματα, μπορείτε εύκολα να τα αντικαταστήσετε με γυάλινα, ξύλινα ή μεταλλικά κουμπιά.

Μπορείτε να βρείτε πραγματικά ενδιαφέρουσες επιλογές σε καταστήματα ραπτικής, στο ντουλάπι ραπτικής των γιαγιάδων σας ή σε παλιά ρούχα που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σας για πολύ καιρό.

Καλό χρώμα

© Riki Ramdani / Unsplash

Τα ρούχα που έχουν ξεθωριάσει ή έχουν γίνει πιο σκούρα σπάνια φαίνονται καλύτερα από ό,τι όταν αγοράστηκαν. Είναι πάντα πολύ δύσκολο να απαλλαγείτε από αυτά τα ρούχα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε αυτό, εκτός κι αν θέλετε να καταστρέψετε την εικόνα σας και να φαίνεστε φθηνές. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα μαύρα ρούχα, αλλά και για τα λευκά. Για να είναι όμορφα θα πρέπει να πλένονται πολύ προσεκτικά.

Το σωστό μέγεθος και η σωστή ισορροπία αναλογιών

© Thought Catalog / Unsplash, © Davids Kokainis / Unsplash

Ο σχεδιαστής μόδας Zac Posen θεωρεί ότι ένα φόρεμα που ταιριάζει μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να νιώσει αυτοπεποίθηση και όμορφη. Γι’ αυτό πρέπει να επιλέξετε ρούχα που σας ταιριάζουν όμορφα αντί να προσπαθείτε να φορέσετε κάτι που δεν σας ταιριάζει. Από την άλλη, συμβουλεύει να μην προσέχετε το μέγεθος του ρούχου και να μην φοβάστε να δοκιμάσετε ρούχα μερικά νούμερα μεγαλύτερα.

Μια άλλη πολύτιμη συμβουλή από τον Posen: το σώμα μας συχνά δεν ταιριάζει με τα ρούχα που πωλούνται στα καταστήματα, επομένως είναι σημαντικό να το λάβετε υπόψιν. Για παράδειγμα, αν έχετε φαρδιούς γοφούς και ένα φόρεμα φαίνεται τέλειο πάνω σας αλλά είναι πολύ φαρδύ στη μέση, καλύτερα να το αγοράσετε και να το μεταποιήσετε λίγο, αντί να χάνετε χρόνο ψάχνοντας κάτι άλλο διαφορετικό.

Ο σχεδιαστής συνιστά επίσης να εξισορροπήσετε τις αναλογίες των ρούχων σας εάν δεν έχετε σχήμα κλεψύδρας.

Άρωμα

© Christin Hume / Unsplash

Ένα άρωμα μπορεί να πει πολλά για έναν άνθρωπο: μπορεί να τονίσει το κύρος και την ιδιοσυγκρασία του, την ηλικία του, ακόμη και τη στάση του απέναντι στη ζωή. Ακριβώς όπως τα ρούχα και τα αξεσουάρ, αντιπροσωπεύει το στυλ, το γούστο και την ατομικότητά σας.

Τα μοντέρνα κορίτσια δεν χρησιμοποιούν πολύ άρωμα. Σέβονται τον ιδιωτικό χώρο των άλλων και αν πρέπει να βρίσκονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή σε ένα κτίριο για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν χρησιμοποιούν πολύ άρωμα αλλά ένα αρωματικό αποσμητικό.

Μπεζ

brightside

Το μπεζ είναι μοναδικό, αλλά συχνά υποτιμάται. Από τη μία πλευρά, είναι κλασικό ουδέτερο και φαίνεται καλό με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Από την άλλη, όταν επιλέγετε μπεζ, δείχνετε πιο πολυτελείς και trendy. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες έχουν επιλέξει μπεζ παλτό εδώ και δεκαετίες.

Δείτε επίσης 9 Λόγοι που τα Παπούτσια σας Φαίνονται Φθηνά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 14

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γυαλίστε τις κατσαρόλες και τα τηγάνια στην κουζίνα – Το απόλυτο κόλπο με το ελαιόλαδο που δίνει λύση στο χρόνιο πρόβλημα

Γυαλίστε τις κατσαρόλες και τα τηγάνια στην κουζίνα – Το απόλυτο κόλπο με το ελαιόλαδο που δίνει λύση στο χρόνιο πρόβλημα

γυναικεία τατουάζ ηλιοτρόπιο,τάσεις τατουάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

28 Γυναικεία Τατουάζ Ηλιοτρόπιο που θα Θέλετε να Κάνετε Αμέσως