in , , ,

6 Μικρά Πράγματα που Μπορούν να Βελτιώσουν τη Σχέση σας

6 Μικρά Πράγματα που Μπορούν να Βελτιώσουν τη Σχέση σας
6 Μικρά Πράγματα που Μπορούν να Βελτιώσουν τη Σχέση σας

Η παροχή συμβουλών για σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολη καθώς δεν υπάρχει μια ενιαία λύση για όλους. Ωστόσο, υπάρχουν μικρά αποτελεσματικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να γίνει η σχέση σας πιο δυνατή. Γιατί Δεν Μπορείτε να Κοιμηθείτε Χωρίς να Αγκαλιάσετε Κάτι

Κοιμηθείτε με ξεχωριστά σκεπάσματα.

brightside

Υπάρχουν πολλές σκηνές σε ταινίες που δείχνουν κάποιον να τραβάει την κουβέρτα στο πλάι επειδή ο σύντροφός του πήρε την κουβέρτα ενώ κοιμόταν. Και αφού γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος, προτείνουμε να κοιμάστε με ξεχωριστά σκεπάσματα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμα να μοιράζεστε το κρεβάτι και να απολαύσετε τις αγκαλιές, ενώ είστε σίγουροι ότι το σκέπασμά σας θα παραμείνει εκεί που υποτίθεται ότι είναι.

Να μην μοιράζετε το μπάνιο.

© Shutterstock / Shutterstock.com, © Shutterstock / Shutterstock.com

Το μπάνιο είναι συχνά ο πιο ιδιωτικός χώρος του σπιτιού και η κοινή χρήση του μπορεί να είναι συνταγή για καταστροφή. Αν κάποιος από εσάς δεν του αρέσει να μοιράζεται τον ιδιωτικό χώρο, δεν έχει επαρκή χώρο για προϊόντα περιποίησης και πετσέτες ή έχετε διαφορετικές συνήθειες καθαρισμού, το να μην μοιράζετε το μπάνιο μπορεί να λειτουργήσει για εσάς.

Συγχρονίστε τα ημερολόγιά σας.

© Depositphotos.com

Ο συγχρονισμός των ημερολογίων σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε και τους 2 σας ενήμερους με τα σχέδια του άλλου. Τα διαφορετικά χρονοδιαγράμματα και οι ώρες εργασίας μπορεί να δυσκολέψουν τον προγραμματισμό των πραγμάτων από κοινού. Έτσι, αυτή η μέθοδος θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο και ενέργεια. Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να θυμάστε σημαντικές ημερομηνίες, όπως γενέθλια και ειδικές περιστάσεις χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεστε για αυτό.

Δείτε ακόμη Τι χρώματα πρέπει να έχει το σπίτι σου ανάλογα με το Ζώδιο που είσαι!

Συμπεριφερθείτε στον σύντροφό σας σαν τον καλύτερο φίλο.

© Stephen Lovekin/Shutterstock / Shutterstock.com, © Stephen Lovekin/BEI/Shutterstock / Shutterstock.com

Οι άνθρωποι τείνουν να είναι ο πραγματικός εαυτός τους στους φίλους τους και να λένε διάφορα χωρίς δεύτερη σκέψη. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι δύσκολο γιατί δεν είναι πάντα εύκολο να πεις στον σύντροφό σου τι σκέφτεσαι και τι νιώθεις.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Να έχετε χρόνο μόνοι σας.

© kimkardashian / Instagram, © kimkardashian / Instagram

Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας προσέχει ή προτιμά να είναι μόνος παρά να κάνει παρέα μαζί σας, αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Για να ανθίσει η σχέση σας, χρειάζεστε και οι δύο χρόνο μόνοι σας. Αυτό μας επιτρέπει να επαναφορτίζουμε τις μπαταρίες μας, να χαλαρώνουμε και να είμαστε απλώς ο εαυτός μας. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι εξίσου σημαντικό με το χρόνο μαζί.

Μην σταματάτε ποτέ να βγαίνετε ραντεβού.

© Depositphotos.com

Μετά από χρόνια που είστε μαζί, μπορεί να έχετε περάσει την περίοδο του μήνα του μέλιτος και να έχετε μια σταθερή, άνετη σχέση. Αλλά αν θέλετε να κρατήσετε τη σπίθα ζωντανή, είναι σημαντικό να μην σταματήσετε ποτέ να βγαίνετε ραντεβού με τον αγαπημένο σας. Θα έχετε πάντα κάτι να συζητήσετε, ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε μαζί και κάτι συναρπαστικό να περιμένετε στο επόμενο ραντεβού σας.

Δείτε επίσης 6 δύσκολες φάσεις που αν τις περάσετε με το σύντροφό σας, μάλλον θα είστε μαζί για πάντα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Φτιάξετε έναν Πίνακα με Κοχύλια

Πως να Φτιάξετε έναν Πίνακα με Κοχύλια

Θα αποκτήσουμε Ηλιακό Θερμοσίφωνα με επιδότηση: Νέο εξοικονομώ για κατοικίες

Έτσι θα αποκτήσουμε Ηλιακό Θερμοσίφωνα με επιδότηση: Νέο εξοικονομώ για κατοικίες