in , , ,

Μην τα Τσιγκουνευτείτε: 12 Πράγματα που Είναι Καλύτερα να Μην Κάνετε Οικονομία

Μην τα Τσιγκουνευτείτε: 12 Πράγματα που Είναι Καλύτερα να Μην Κάνετε Οικονομία
Μην τα Τσιγκουνευτείτε: 12 Πράγματα που Είναι Καλύτερα να Μην Κάνετε Οικονομία

Μερικοί άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να εξοικονομήσουν χρήματα είναι να αγοράσουν φθηνότερα πράγματα. Αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα – πληρώνοντας δύο φορές για το ίδιο πράγμα λόγω της κακής ποιότητάς του. Για να μειώσετε τις δαπάνες σας με έξυπνο τρόπο, υπάρχουν μερικά πράγματα και υπηρεσίες στα οποία είναι καλύτερα να μην δαπανήσετε ούτε ευρώ. 3 Τρόποι για να Εξοικονομήσετε Πολλά Χρήματα Ακόμα κι αν Είστε Σπάταλοι

Επαγγελματικές υπηρεσίες που φαινομενικά μπορείτε να κάνετε μόνοι σας

© Atena / Flickr, © CC BY 2.0

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο DIY βίντεο. Υπάρχουν όμως και πολλά βίντεο που αποδεικνύουν ότι αυτά τα δεν λειτουργούν πάντα ή καταδεικνύουν καταστροφές.

Είναι υπέροχο που ξέρετε πώς να φτιάχνετε ορισμένα πράγματα με τα χέρια σας. Ωστόσο, εάν πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που απαιτεί ορισμένες δεξιότητες που δεν κατέχετε, είναι πάντα καλή ιδέα να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία όπως ένας υδραυλικός.

Ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς

© lookstudio / Freepik

Η εξοικονόμηση στην υγεία σας δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε. Και αυτό ισχύει και για τις ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς προσώπου. Είναι απίθανο να έχετε μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας εάν ο αισθητικός σας χρησιμοποιεί προϊόντα που είναι πολύ φθηνότερα από το συνηθισμένο. Αυτά μπορεί να είναι μη πιστοποιημένα, ο αισθητικός μπορεί να τα αραιώσει με νερό ή μπορεί να μην τηρούν τις υγειονομικές απαιτήσεις κ.λπ.

Οι παρενέργειες τους μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, οι οποίοι μπορεί να απαιτούν επιπλέον θεραπεία ή να μην μπορούν να αντιμετωπιστούν καθόλου. Η προσπάθεια εξοικονόμησης σε ενέσεις ομορφιάς είναι μια από τις χειρότερες ιδέες.

Κατοικίδια ράτσας

© Kunyi Liu / Flickr

Πριν αγοράσετε μια γάτα ή σκύλο ράτσας, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας μερικά πράγματα. Πρώτον, μια σπάνια ρατσα δεν μπορεί να είναι φθηνή. Δεύτερον, υπάρχουν άνθρωποι που εκτρέφουν ζώα για χρήματα, και αυτά τα ζώα συνήθως εκτρέφονται σε ένα καταχρηστικό περιβάλλον και μπορεί να έχουν προβλήματα υγείας. Αυτός είναι ο λόγος που πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Για να αποφύγετε τους αδίστακτους εκτροφείς, πρέπει να ελέγξετε τις πιστοποιήσεις τους και να λάβετε όλα τα έγγραφα για το κατοικίδιο ζώο σας, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων εγγραφής ράτσας και μιας έκθεσης εξέτασης κτηνιάτρου. Εάν είναι δυνατόν, επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις αναπαραγωγής για να δείτε σε ποιες συνθήκες μεγαλώνουν τα ζώα.

Αρώματα

brightside

Σήμερα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία αρωμάτων για κάθε τσέπη. Δεν σημαίνει ότι τα φθηνά αρώματα είναι κακά, ωστόσο, πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν αγοράσετε ένα ψεύτικο άρωμα, επειδή αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Φορτιστές τηλεφώνων

© Nenad Stojkovic / Flickr, © CC BY 2.0

Υπάρχουν πολλοί οικονομικοί τύποι φορτιστών τηλεφώνου και μπορείτε να τους βρείτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που είναι καλύτερο να μην προσπαθήσετε να κάνετε οικονομία. Οι περισσότεροι φορτιστές είναι κακής ποιότητας και δεν διαρκούν πολύ.

Χρήσιμες πληροφορίες

© ansiia / Freepik

Με τη βοήθεια των μηχανών αναζήτησης, μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε σχεδόν κάθε ερώτηση. Αλλά όταν πρόκειται για πραγματικά σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες, όπως μαθήματα κατάρτισης, είναι απίθανο κάποιος να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες δωρεάν.

Δείτε ακόμη Διακόσμηση με λίγα Χρήματα: Έξυπνες Συμβουλές για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Οικονομικό Τρόπο

Κουρτίνες μπάνιου

© Dennis Sylvester Hurd / Flickr

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μια φθηνή κουρτίνα μπάνιου, θα πρέπει να τη θεωρήσετε μόνο ως μια προσωρινή λύση γιατί δεν θα διαρκέσει πολύ ή δεν θα μπορεί να προστατεύσει το μπάνιο σας από το νερό και θα κολλάει πάνω σας κατά τη διάρκεια του ντους.

Πρόσβαση στο διαδίκτυο

© jcomp / Freepik

Είναι πραγματικά βολικό να χρησιμοποιείτε δημόσιο Wi-Fi, αλλά δεν είναι πραγματικά ασφαλές επειδή κινδυνεύετε να μοιραστείτε τις εμπιστευτικές σας πληροφορίες με απατεώνες. Εάν σκοπεύετε να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές όπου πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για κινητά.

Εάν δεν έχετε και πρέπει να χρησιμοποιήσετε δημόσιο Wi-Fi, θα πρέπει να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων ή άλλα μέσα προστασίας.

Ένα mouse pad

© DeclanTM / Flickr, © CC BY 2.0

Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να χρησιμοποιούν ένα mouse pad επειδή οι καρποί τους αρχίζουν να πονάνε χωρίς αυτό, επομένως είναι καλύτερο να μην θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας και να κάνετε οικονομία σε αυτό.

Μασάζ

© Tara Angkor Hotel / Flickr, © CC BY 2.0

Ένα μασάζ σε τιμή που ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινη μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες συνέπειες. Μερικές φορές, ένα σαλόνι μασάζ μπορεί να έχει χαμηλές τιμές λόγω μιας προσωρινής διαφημιστικής καμπάνιας και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.

Αλλά τις περισσότερες φορές, ο λόγος για αυτήν την «καλή» προσφορά είναι διαφορετικός. Για παράδειγμα, ένας σαλόνι μασάζ μπορεί να προσλάβει ακατάλληλους ή άπειρους μασέρ που μπορεί να σας βλάψουν. Αν λοιπόν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας, είναι καλύτερο να επισκεφτείτε έναν έμπειρο μασέρ, του οποίου οι υπηρεσίες θα είναι σίγουρα πιο δαπανηρές.

Κοσμήματα

brightside

Αν θέλετε τα κοσμήματά σας να διαρκέσουν πολύ, δεν πρέπει να κάνετε οικονομία σε αυτά. Μερικές φορές, είναι καλή ιδέα να αγοράσετε ένα κόσμημα υψηλής ποιότητας αντί για μερικά φθηνά κομμάτια.

Μπαταρίες

brightside

Ακόμη και οι μπαταρίες μπορεί να είναι διαφορετικής ποιότητας. Εάν δεν θέλετε να τα αντικαθιστάτε συνεχώς, τότε είναι καλή ιδέα να πληρώσετε περισσότερα για αυτές. Οι φτηνές μπαταρίες είναι συνήθως μπαταρίες ψευδαργύρου-άνθρακα και είναι λιγότερο αποτελεσματικές από τις αλκαλικές μπαταρίες.

Δείτε επίσης 11 Τρόποι για να Εξοικονομήσετε Χρήματα Αποτελεσματικά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY καθαριστικό μπάνιου,καθαρισμός μπάνιου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Καθαριστικό Μπάνιου με Μόνο 3 Υλικά και λίγα χρήματα

κινητό και υγεία,επιπτώσεις κινητού στο σώμα,συμβουλές υγείας,υγεία,

Κλείσε το Smartphone: To Σώμα σου εκπέμπει SOS εάν Περνάς Πολύ Χρόνο στο Κινητό σου