in , , ,

8 Πράγματα που θα Γίνουν όταν Πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ

Βασίλισσα Ελισάβετ,θάνατος,κηδεία,Ηνωμένο Βασίλειο,περίεργα,news
8 Πράγματα που θα Γίνουν όταν Πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ II είναι η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάποιον άλλον να πάρει τη θέση της. Αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα και την τάξη. Αλλά η βασίλισσα είναι στα ενενήντα της, το αναπόφευκτο θα συμβεί και τα σχέδια για αυτή τη θλιβερή περίσταση έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή. Η Διατροφή της Βασίλισσας Ελισάβετ που τη Διατηρεί σε Μεγαλοπρεπή Υγεία

Πρίγκιπας Κάρολος

© Wikimedia Commons

Ο θρόνος δεν μπορεί να μείνει κενός. Μόλις επιβεβαιωθεί ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Κάρολος θα γίνει ο νέος Άγγλος μονάρχης. Ο Βασιλιάς Κάρολος θα απευθυνθεί στο έθνος το βράδυ του θανάτου της μητέρας του και θα επισκεφθεί τα έθνη της Σκωτίας, της Ουαλίας και της Ιρλανδίας για να συναντήσει τον λαό του την επόμενη μέρα. Παρά τις συνθήκες που την έφεραν στην οικογένεια, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, θα γίνει βασίλισσα Καμίλα.

Επιχείρηση η Γέφυρα του Λονδίνου

© Reuters

Όταν βγουν τα νέα, ο κωδικός «Η γέφυρα του Λονδίνου έπεσε» θα ενεργοποιήσει ένα από τα πιο περίπλοκα και λεπτομερή σχέδια κηδείας. Όλα είναι ήδη προγραμματισμένα. Υπάρχουν διαφορετικά σχέδια μεταφοράς ανάλογα με το πού θα πεθάνει η Βασίλισσα. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Είναι περίεργο να σχεδιάζουμε τη δική μας κηδεία, αλλά για τους βασιλείς, είναι μέρος της υπηρεσίας τους προς το έθνος τους.

Ενημέρωση του κόσμου

© Reuters

Ο ιδιωτικός γραμματέας της βασίλισσας θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει. Θα μεταφέρει τα νέα στον Πρωθυπουργό, όποια ώρα κι αν είναι. Μετά από αυτό, οι ειδήσεις θα ταξιδέψουν στα 51 έθνη της Κοινοπολιτείας εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου όπου η Βασίλισσα είναι αρχηγός κράτους ή συμβολικό πρόσωπο. Στις πύλες του παλατιού του Μπάκιγχαμ θα τοποθετηθεί μια ειδοποίηση. Την ίδια στιγμή θα δημοσιοποιηθεί ανακοίνωση στα ΜΜΕ του κόσμου. Οι πιλότοι θα μοιραστούν τα νέα του θανάτου της με τους επιβάτες τους.

Βουλή

© Wikimedia Commons

Και τα δύο σώματα του Κοινοβουλίου θα συγκεντρωθούν μέσα σε λίγες ώρες από τον θάνατό της για να ορκιστούν πίστη στον νέο τους μονάρχη. Εάν ο Πρωθυπουργός δεν είναι στο Λονδίνο ή το Κοινοβούλιο βρίσκεται σε διακοπές, θα επιστρέψουν επειγόντως.

Δείτε ακόμη 11 Κόλπα Μόδας της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που Εκτιμούν οι Σύγχρονοι Στυλίστες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Νέα χρήματα

© Pixabay

Το όνομα, τα αρχικά και οι εικόνες της βασίλισσας θα αντικατασταθούν από εκείνα του βασιλιά Καρόλου, του οποίου τα πορτρέτα έχουν ήδη φτιαχτεί εκ των προτέρων. Νέα τραπεζογραμμάτια, κέρματα και γραμματόσημα θα κοπούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις χώρες της Κοινοπολιτείας, αλλά αυτό δεν θα γίνει εν μία νυκτί. Τα παλαιότερα νομίσματα και τραπεζογραμμάτια θα αντικατασταθούν σταδιακά από νέα μέσα σε αρκετά χρόνια.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ

© Reuters

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα γίνει ο πρώτος στη σειρά διαδοχής και πιθανότατα θα πάρει τον τίτλο Πρίγκιπας της Ουαλίας. Η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, θα γίνει Πριγκίπισσα της Ουαλίας, τον τίτλο που κάποτε είχε η μητέρα του Ουίλιαμ, Νταϊάνα Σπένσερ.

Αντίο από το κοινό

© Reuters

Το κοινό θα μπορέσει να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα για τελευταία φορά. Θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Westminster Hall και οι άνθρωποι θα περάσουν από το φέρετρο για 23 ώρες. Μετά από αυτό, η σορός της Βασίλισσας θα μεταφερθεί στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, όπου η λειτουργία θα τελεστεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ.

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα πενθεί

© Reuters

Ο θάνατος της βασίλισσας θα σηματοδοτηθεί από 12 ημέρες πένθους. Οι καμπάνες θα χτυπούν πένθιμα και οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σε όλη τη χώρα. Οι κωμικές εκπομπές στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια θα ακυρωθούν μέχρι μετά την κηδεία και τα βασιλικά πάρκα θα απαγορεύσουν όλα τα παιχνίδια. Το Χρηματιστήριο του Λονδίνου θα κλείσει, δυνητικά κοστίζοντας δισεκατομμύρια στην οικονομία. Η ημέρα της κηδείας θα είναι εθνική εορτή στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ορισμένες χώρες της Κοινοπολιτείας.

Δείτε επίσης 10 Λεπτομέρειες που Έκαναν το Βασιλικό Στυλ Σύμβολο Μόδας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι θα Συμβεί αν Τρώτε Μισό Φλυτζάνι Μάνγκο Καθημερινά

Τι θα Συμβεί αν Τρώτε Μισό Φλυτζάνι Μάνγκο Καθημερινά

σπιτικός κοκοφοίνικας για φυτά,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Πώς να Φτιάξετε Κοκοφοίνικα για Φυτά στο Σπίτι