in ,

Η Διατροφή της Βασίλισσας Ελισάβετ που τη Διατηρεί σε Μεγαλοπρεπή Υγεία

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, ο μακρύτερος βασιλεύς μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι 94 ετών φέτος. Ενώ πολλά έχουν αλλάξει στον κόσμο κατά τη διάρκεια της βασιλείας της, οι προτιμήσεις της για φαγητό δεν έχουν αλλάξει πολύ, σύμφωνα με τον πρώην επίσημο Βασιλικό Σεφ Darren McGrady. Δύο φορές την εβδομάδα, η Βασίλισσα λαμβάνει μια λίστα με προτάσεις μενού και επισημαίνει τις προτάσεις που της αρέσουν. Ποιες επιλογές υπάρχουν σε αυτήν τη λίστα; Θα μοιραστούμε μαζί σας τι είναι γνωστό για το μενού της πιο διάσημης γυναίκας στον κόσμο καθώς το να έχετε μια σωστή διατροφή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια μακρύτερη, πιο υγιεινή ζωή.

ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ μέσα σε λίγες μέρες το μπουφάν αξίας 37€ του μικρού Άρτσι, γιου του Πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν!

Η Διατροφή της Βασίλισσας Ελισάβετ που τη Διατηρεί σε Μεγαλοπρεπή Υγεία
Η Διατροφή της Βασίλισσας Ελισάβετ που τη Διατηρεί σε Μεγαλοπρεπή Υγεία

Τσάι με μπισκότο πριν το πρωινό

Η Βασίλισσα ξεκινά την ημέρα της νωρίς με μια κούπα από φρέσκο τσάι Earl Grey χωρίς ζάχαρη και μερικά μπισκότα.

Πρωινό με δημητριακά και τοστ

Το τυπικό πρωινό της Βασίλισσας περιλαμβάνει φρούτα και δημητριακά. Μερικές φορές, επιλεγεί τοστ με μαρμελάδα και σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, αυγά σκραμπλ με καπνιστό σολομό και τρούφες.

cosmopolitan

Ένα ποτήρι τζιν πριν από το μεσημεριανό

Προφανώς, στην Αυτού Μεγαλειότητα αρέσει να έχει ένα κοκτέιλ πριν από το μεσημεριανό γεύμα: τζιν και Dubonnet με άφθονο πάγο και μια φέτα λεμόνι. Η συνταγή για αυτό το κοκτέιλ μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

bitterbooze

Όχι άμυλο στο μεσημεριανό γεύμα και δείπνο

Η Βασίλισσα παίρνει το μεσημεριανό γεύμα της στις 13:00. Συνήθως περιλαμβάνει ψάρια, όπως μια ψητή γλώσσα σε μαραμένο σπανάκι ή κολοκυθάκια ή ένα απλό ψητό κοτόπουλο με σαλάτα. Η βασίλισσα τείνει να αποφεύγει τις αμυλούχες τροφές τις περισσότερες ημέρες, οπότε δεν υπάρχουν ζυμαρικά, ρύζι ή πατάτες στο μενού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
today

Απογευματινό τσάι με κέικ και σάντουιτς

Το απογευματινό τσάι συχνά συνοδεύεται από ένα κέικ μελιού και κρέμας, καθώς και ένα κέικ σοκολάτας με μπισκότο, το οποίο λατρεύει η Αυτού Μεγαλειότητα. Σύμφωνα με τον πρώην σεφ, δύο είδη σάντουιτς είναι υποχρεωτικά στο τσάι, όπως αγγούρι, καπνιστός σολομός και αυγό με μαγιονέζα ή ζαμπόν και μουστάρδα χωρίς κόρα. Επιπλέον, απολαμβάνει τις μαρμελάδες. Ψωμί βουτυρωμένο με μαρμελάδα κομμένο σε μικρούς κύκλους.

Καλοψημένη μπριζόλα για δείπνο

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘προτιμά κρέας από τοπικά αγροκτήματα για δείπνο. Το αγαπημένο της είναι μια γαελική μπριζόλα, που σερβίρεται με μια σάλτσα μανιταριού, κρέμας και ουίσκι. Λατρεύει επίσης ένα κυριακάτικο ψητό και περιστασιακά τρώει αρνί, ροστ μπιφ, αρνίσιο κρέας ή αγριόγαλο. Όποιο κι αν είναι το κρέας, πρέπει να σερβίρεται καλοψημένο. Το κύριο πιάτο ακολουθείται από φράουλες ή ροδάκινα, που καλλιεργούνται στα θερμοκήπια της στο Κάστρο του Windsor.

today

Ένα ποτήρι σαμπάνια μετά το δείπνο

Ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘τελειώνει την ημέρα της με ένα ποτήρι σαμπάνιας. Αυτή η σαμπάνια επιλέγεται πιθανώς από τις οκτώ μάρκες (π.χ. Bollinger, Lanson και Krug), στις οποίες έχουν δοθεί βασιλικά εντάλματα. Τα βασιλικά εντάλματα δείχνουν ότι τα αγαθά παραδίδονται σε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

bitterbooze

Η σοκολάτα ως ένοχη απόλαυση

Ο πρώην βασιλικός σεφ, αναφέρει ότι η βασίλισσα αγαπά τη σοκολάτα. Ο αγαπημένος της τύπος σοκολάτας είναι η μαύρη σοκολάτα (“όσο πιο σκούρα το καλύτερο”).

© Fir002/ wikimedia commons, © depositphotos

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Εφιαλτικά Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Πόση Ποσότητα από 13 Δημοφιλής Τροφές και Είδη Μπορεί να σας Σκοτώσει

Πόση Ποσότητα από 13 Δημοφιλής Τροφές και Είδη Μπορεί να σας Σκοτώσει