in ,

Πόση Ποσότητα από 13 Δημοφιλής Τροφές και Είδη Μπορεί να σας Σκοτώσει

Πόση Ποσότητα από 13 Δημοφιλής Τροφές και Είδη Μπορεί να σας Σκοτώσει
Πόση Ποσότητα από 13 Δημοφιλής Τροφές και Είδη Μπορεί να σας Σκοτώσει

Όπως είπε ο Παράκελσος, ο διάσημος αλχημιστής, “Το δηλητήριο είναι σε όλα, και τίποτα δεν είναι χωρίς δηλητήριο. Η δοσολογία το καθιστά είτε δηλητήριο είτε φάρμακο.” Για να είμαστε στην ασφαλή πλευρά, ανακαλύψαμε την απαιτούμενη ποσότητα δημοφιλών τροφών και ειδών που μπορεί να τα μετατρέψει σε θανατηφόρα δηλητήρια. Όλοι οι αριθμοί υπολογίστηκαν σύμφωνα με την εφάπαξ κατανάλωση από έναν άνθρωπο βάρους 80 κιλών.

Το άρθρο έχει ΜΟΝΟ ενημερωτικό σκοπό και δεν προτρέπει σε πράξεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή. Η γνώση αυτών των πληροφοριών μπορεί να σώσει από ατυχήματα.

8+1 υγιεινές τροφές που μπορούν να σας βλάψουν αν τις καταναλώνετε με λάθος τρόπο

Νερό

© Depositphotos

Όλοι έχουν ακούσει ότι πρέπει να πίνουν 2 λίτρα νερό κάθε μέρα. Αλλά εάν πίνετε 3 φορές περισσότερο, τα νεφρά σας δεν θα είναι σε θέση να επεξεργαστούν τόσο πολύ υγρό και να το αποβάλλουν από το σώμα σας. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι οίδημα εσωτερικού οργάνου και εγκεφάλου και διακοπή του αναπνευστικού. Ναι, μπορείτε να δηλητηριάσετε με νερό! Και αυτό αποδείχθηκε πρόσφατα από την Jennifer Strange, η οποία έπινε 7,5 λίτρα νερό κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού “Hold Your Wee for a Wii”.

Καφές

© Depositphotos

15 γρ. καφεΐνης θεωρούνται ότι είναι θανατηφόρα δόση. Είναι περίπου 113 κούπες καφέ (των 250 ml). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν την περίπτωση, ένα άτομο πιθανότατα δεν θα πεθάνει από την υπερβολική δόση καφεΐνης αλλά από δηλητηρίαση λόγω νερού: 113 κούπες είναι στην πραγματικότητα σχεδόν 30 λίτρα νερού. Έτσι, εάν δεν τρώτε κόκκους καφέ ή στιγμιαίο καφέ, είστε ασφαλείς.

Σοκολάτα

© Depositphotos

Η σοκολάτα περιέχει μια μικρή ποσότητα θεοβρωμίνης. Αυτό το αλκαλοειδές είναι ένας ισχυρός παράγοντας που διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Αλλά αν φάτε 10 κιλά σοκολάτα με τη μία, θα μπορούσε πρώτα να οδηγήσει σε ναυτία και διάρροια, μετά επιληπτική κρίση, μετά εσωτερική αιμορραγία, καρδιακό έμφραγμα και τελικά θάνατο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αλκοόλ

© Depositphotos

Για έναν υγιή άνδρα, μια θανατηφόρα δόση θα ήταν 1,25 λίτρα αλκοόλ 40% . Αλλά θα συμβεί μόνο αν το καταναλώσει εντός μίας ώρας και δεν κάνει εμετό.

Τσιγάρα

© pixabay

Λαμβάνοντας υπόψη ότι κάθε τσιγάρο περιέχει περίπου 0,8 mg νικοτίνης, 75 τσιγάρα μπορεί μονομιάς μπορούν να σας στείλουν στον άλλο κόσμο.

10 παράξενες θεραπείες ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι διάσημοι στο Χόλιγουντ

Σπόροι μήλου

© pixabay

Δεν θα πεθάνετε από την κατανάλωση 18 μήλων. Αλλά αν βγάλετε τα κουκούτσια από αυτά, τα συνθλίψετε σε κομμάτια, τα μασήσετε καλά και τα καταπιείτε, τότε υπάρχει πιθανότητα να πεθάνετε επειδή οι σπόροι μήλων περιέχουν κυάνιο!

Κεράσια

© Depositphotos

Το ίδιο πεπρωμένο περιμένει και εκείνους που μασούν θρυμματισμένα κουκούτσια κερασιού, επειδή περιέχουν επίσης κυάνιο (καθώς και βερίκοκο, ροδάκινο και πικρά αμύγδαλα).

Μπανάνες

© pixabay

Οι μπανάνες περιέχουν κάλιο, η υπερβολική δόση του μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να φάτε 400 μπανάνες με τη μια.

Πορτοκάλια

© pixabay

Για να πεθάνετε από υπερβολική δόση πορτοκαλιού, θα πρέπει να φάτε 11.000 πορτοκάλια μονομιάς.

Αλάτι

© Depositphotos

Η καθημερινή απαιτούμενη ποσότητα αλατιού είναι περίπου 3 γρ. Μια θανατηφόρα δόση αλατιού είναι η μονομιάς κατανάλωση 255 γρ. (περίπου 48 κουταλάκια του γλυκού). Εάν κάποιος αποφασίσει να επιλέξει αυτόν τον τρόπο για αυτοκτονία, θα είναι μια πραγματικά οδυνηρή επιλογή.

Πιπεριά τσίλι

© Depositphotos

Θα χρειαστείτε 130 κουταλάκια του γλυκού πιπέρια τσίλι για να πάτε στον Παράδεισο. Αλλά το σώμα σας πιθανότατα θα πει “Όχι” γιατί τα τσίλι είναι τόσο καυτερά και πικάντικα.

Ζάχαρη

© Depositphotos

Η θανατηφόρα δόση ζάχαρης είναι 140 γρ. ανά 500 γρ. σωματικού βάρους. Αυτό σημαίνει ότι ένας άντρας θα χρειαστεί να φάει 25 κιλά ζάχαρης μονομιάς, που ισούται με περίπου 500 κουταλάκια του γλυκού.

Οδοντόκρεμα

© pixabay

Θεωρητικά, θα χρειαστεί να φάτε 24 σωληνάρια οδοντόκρεμας για να φτάσετε στη μετά θάνατον ζωή. Λοιπόν, μην το κάνετε αυτό!

Τα βότανα και οι χρήσεις τους απο το Α εως το Ω!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Η Διατροφή της Βασίλισσας Ελισάβετ που τη Διατηρεί σε Μεγαλοπρεπή Υγεία

κόκκινα μπάνια,διακόσμηση κόκκινο χρώμα,

25 Ιδιαίτερες Ιδέες για Κόκκινο Μπάνιο για να ζήσετε με στυλ!