in , , , ,

Ευκολία και ασφάλεια Κάθε Μέρα. 8 Κόλπα που θα σας εντυπωσιάσουν

Ευκολία και ασφάλεια Κάθε Μέρα. 8 Κόλπα που θα σας εντυπωσιάσουν
Ευκολία και ασφάλεια Κάθε Μέρα. 8 Κόλπα που θα σας εντυπωσιάσουν

Μερικά έξυπνα κόλπα θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήματα και θα αποτρέψουν άβολες καταστάσεις στην καθημερινότητα σας. 7 Έξυπνα Κόλπα για Εύκολη Καθημερινότητα

Βάλτε τις σαγιονάρες σας ανάποδα στην παραλία.

brightside

Είναι καλύτερα να βάλετε ανάποδα τις σαγιονάρες σας στην παραλία ή δίπλα στην πισίνα, καθώς ο ήλιος μπορεί να τις ζεστάνει, με αποτέλεσμα να κάψετε τα πόδια σας όταν τις ξαναφορέσετε.

Κόψτε ένα χανζαπλάστ πριν το χρησιμοποιήσετε.

brightside

Αρχικά, πλύνετε και στεγνώστε την άκρη του δακτύλου. Στη συνέχεια, ανοιξτε την εξωτερική συσκευασία και βγάλτε έξω το χανζαπλάστ, αφήνοντας τις πλαστικές λωρίδες που καλύπτει την κόλλα.

Κόψτε μια σχισμή στη μέση κάθε κολλώδους άκρου προς την κατεύθυνση του μήκους του. Στη συνέχεια, πάρτε το λεπτό μέρος στο πάνω μέρος του άκρου της κόλλας και βάλτε το πάνω από το νύχι σας. Στη συνέχεια, κάντε το ίδιο πράγμα στην άλλη πλευρά του επιδέσμου, έτσι ώστε οι επάνω λωρίδες να σταυρώσουν το νύχι σε σχήμα «Χ».

Χρησιμοποιήστε μια σιδερώστρα για να προστατεύσετε την πλάτη σας.

brightside

Εάν χρειάζεται να κάνετε κάποιες επισκευές ενώ είστε ξαπλωμένοι ανάσκελα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σιδερώστρα ως πλάτη για να προστατευθείτε από τυχόν τραυματισμούς.

Πώς να βγάλετε τα κορδόνια από τα παπούτσια.

brightside

Οι φουρκέτες είναι ιδανικές για το λύσιμο κόμπων επειδή έχουν αιχμηρά σημεία. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τις και περάστε τα άκρα μέσα από τη μέση κάθε κορδονιού σε κάθε πλευρά του κόμπου.. Κλείστε τις και κουνήστε τις μέχρι να χαλαρώσει ο κόμπος. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το λύσιμο τους με τα δάχτυλά σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

Χρησιμοποιήστε μηχανήματα ATM κατά τη διάρκεια της ημέρας.

© Arpan_Bhatia / Depositphotos.com, © depositphotos.com

Ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να σας παρακολουθεί να χρησιμοποιείτε ένα ΑΤΜ για να σας κλέψει χρήματα. Γι’ αυτό είναι πάντα καλύτερο να κάνετε ανάληψη χρημάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας παρά τη νύχτα, καθώς πιθανότατα θα υπάρχουν άλλα άτομα και είναι πιο ασφαλές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πώς να κουβαλάτε ένα σακίδιο σε δημόσιο χώρο.

brightside

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε ακούσει για κάποιον να του έκλεψαν την τσάντα ενώ περίμενε σε ουρά σε δημόσιο χώρο. Το να κρατάτε την τσάντα ή το σακίδιο σας στο μπροστινό μέρος του σώματός σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να το προστατεύθειτε από ληστές και πορτοφολάδες.

Γυρίστε το τιμόνι όταν πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητο.

brightside

Όταν παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στον ήλιο, το ταμπλό και το τιμόνι βρίσκονται στο άμεσο ηλιακό φως. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο ταμπλό και στο τιμόνι. Θα μπορούσαν ακόμη και να σπάσουν λόγω της ζέστης. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να γυρίσετε το τιμόνι ανάποδα, για να μην λαμβάνει πολύ ήλιο ώστε να μπορείτε να το κρατήσετε μετά χωρίς να καείτε.

Επιλέξτε μια τσάντα χιαστί για να μην κλέψουν το πορτοφόλι σας.

brightside

Οι κλέφτες είναι πιο πιθανό να κλέβουν από τσάντες χειρός ή τσάντες ώμου. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί επιλέγοντας μια τσάντα χιαστί, η οποία είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθεί – απλά κρατάτε πάντα το χέρι στην τσάντα. Φροντίστε όμως να έχετε την τσάντα σας στο μπροστινό μέρος του σώματός σας.

Δείτε επίσης 14 Αλάνθαστα Κόλπα για την Καθημερινότητα που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε νωρίτερα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μοντέρνα Πολύχρωμα Καθιστικά που θα Προσθέσουν Χρώμα στη Ζωή σας

Μοντέρνα Πολύχρωμα Καθιστικά που θα Προσθέσουν Χρώμα στη Ζωή σας

DIY διακοσμητικά,DIY κατασκευές,ιδέες διακόσμησης,επαχρησιμοποίηση

25 DIY Διακοσμητικά για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους