in , , , ,

7 Έξυπνα Κόλπα για Εύκολη Καθημερινότητα

κόλπα καθημερινότητας,συμβουλές καθημερινότητας,χρήσιμα
7 Έξυπνα Κόλπα για Εύκολη Καθημερινότητα

Ένας κόσμος χωρίς τη διασκέδαση της καινοτομίας θα ήταν βαρετός και αργός. Έτσι, η ζωή μας είναι ευκολότερη και καλύτερη λόγω της έξυπνης σκέψης μας. Υπάρχουν μερικά έξυπνα κόλπα που θα κάνουν την καθημερινότητά μας εύκολη και ξεκούραστη. 25 Έξυπνα Κόλπα για Ευκολότερη Καθημερινότητα

Οξαλικό οξύ για παλιές, διαβρωμένες κατσαρόλες και τηγάνια

© 2460_one / Reddit

Ένα τηγάνι δεν πρέπει να πεταχτεί απλώς και μόνο επειδή έχει μαυρίσει. Παρόλο που υπάρχουν αμέτρητα τεχνάσματα καθαρισμού που υπόσχονται να σας απαλλάξουν από τη σκουριά και άλλους λεκέδες, ένα διάλυμα οξαλικού οξέος και ζεστού νερού είναι το καλύτερο. Μπορεί να απλωθεί σε επιφάνειες με σφουγγάρι πιάτων ή οδοντόβουρτσα.

Πινέζα για τις κόλλες

© silverfang16 / Reddit

Μπορούμε να εξοικονομήσετε κόλλα και χρήματα χρησιμοποιώντας μια απλή αλλά εκπληκτική τεχνική. Χρησιμοποιήστε μια πινέζα ως πτώμα για να αποτρέψετε το στέγνωμα της κόλλας και να μην χρειαστεί να αγοράσετε άλλη την επόμενη φορά.

Τσόπστικς για τα σνακ

© idoze / Reddit

Αν πιστεύετε ότι ένα ζευγάρι τσόπστικς προορίζεται μόνο για noodles και σούσι, ξανασκεφτείτε το. Μπορείτε να τσιμπολογήσετε ενώ είστε απασχολημένοι με τη δουλειά ή τις σπουδές σας με τη βοήθειά τους. Τα αχρησιμοποίητα τσόπστικς μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως κλιπ για το σακουλάκι με τσιπς όποτε δεν μπορείτε να τα τελειώσετε όλα.

Δείτε ακόμη 10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

Ταμπλέτες οδοντοστοιχιών για βρώμικα κεραμικά

© tiffbingaling / Reddit, © tiffbingaling / Reddit, © tiffbingaling / Reddit

Οι λεκέδες στις κούπες μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικοί και η πιο αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού είναι η χρήση ταμπλέτας οδοντοστοιχίας με ζεστό νερό. Χωρίς τρίψιμο ή βούρτσισμα, τα ενεργά συστατικά της αφαιρούν τις εναποθέσεις.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κάλτσες συμπίεσης για μεγάλα ταξίδια

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Για ένα μακρύ ταξίδι, η χρήση κάλτσες συμπίεσης μπορεί να βοηθήσει πολύ σε μεγάλες διαδρομές και πτήσεις που απαιτούν από εσάς να κάθεστε για μεγάλες χρονικές περιόδους, συχνά με αποτέλεσμα θρόμβους αίματος και πρήξιμο σε όλο το κάτω μισό του σώματός σας.

Τζελ ξυρίσματος για καθαρισμό λεκέδων

© Healthy-Frosting-246 / Reddit, © Healthy-Frosting-246 / Reddit

Έχετε ανεπιθύμητους λεκέδες στα έπιπλα που δεν θέλετε να καθαρίσετε λόγω της ακαταστασίας; Ο καθαρισμός με τζελ ή κρέμα ξυρίσματος μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια και δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε με νερό.

Επίσης, η κρέμα ξυρίσματος είναι εξαιρετικό γυαλιστικό. Αποτρέπει το θάμπωμα σε γυάλινες επιφάνειες και καθρέφτες.

Μια κηρομπογιά για διάφορες χρήσεις

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ένα στυλό ή μολύβι είναι μια χαρά. Ωστόσο, μια κηρομπογιά είναι πολύ καλύτερη, ειδικά όταν ταξιδεύετε. Δεν χρειάζεται ξύσιμο όταν γράφετε ή σχεδιάζετε ενώ εξερευνάτε αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο. Επίσης, εμποδίζει τις κάρτες στο πορτοφόλι σας να λυγίσουν και να σπάσουν.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Δείτε επίσης 14 Αλάνθαστα Κόλπα για την Καθημερινότητα που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε νωρίτερα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κανόνες για παπούτσια,συμβουλές για παπούτσια,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα

10 Κανόνες για τα Παπούτσια που Πιθανόν να Έχετε Παραβιάσει Ακούσια

Θα κάνει τον καναπέ καινούργιο: Πήρε 1 υλικό της κουζίνας το έριξε στον λεκέ και έμεινε άφωvη με το αποτέλεσμα