in , , , ,

10 Κόλπα Μόδας που Βοηθούν τη Σάρον Στόουν να Παραμείνει Είδωλο Ομορφιάς στα 64 της

Σάρον Στόουν,κόλπα διασημοτήτων,κόλπα μόδας,lifestyle,συμβουλές μόδας,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,
10 Κόλπα Μόδας που Βοηθούν τη Σάρον Στόουν να Παραμείνει Είδωλο Ομορφιάς στα 64 της

Αυτή η όμορφη ξανθιά που πρωταγωνίστησε στις ταινίες Total Recall και Casino τη δεκαετία του 1990 είναι 64 ετών. Αλλά ίσως η πιο εμβληματική ταινία της Sharon Stone είναι το Βασικό Ένστικτο. Όλοι πιθανότατα θυμούνται τη σκηνή της ανάκρισης με τον χαρακτήρα της ντυμένο στα λευκά. Έκτοτε, είναι γνωστή όχι μόνο για τους ρόλους της στον κινηματογράφο, αλλά και για το κομψό στυλ της. Η Σάρον Στόουν χρησιμοποιεί μερικά κόλπα μόδας και παραμένει είδωλο ομορφιάς ακόμα και στα 64 της. 13 Κόλπα Ομορφιάς της Τζένιφερ Λόπεζ που στα 53 της Είναι ακόμα Καυτή και Νέα

Τα κοντά χτενίσματα της Σάρον Στόουν έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της.

Album Online / East News, Matt Baron / BEImages / East News, Elizabeth Goodenough / Everett Collection / East News

Η ηθοποιός πειραματιζόταν με χτενίσματα σε όλη της τη ζωή, αλλά το χρώμα των μαλλιών της παρέμενε πάντα περίπου το ίδιο. Είχε πιο μακριά μαλλιά, αλλά τα πιο κοντά της χτενίσματα είναι το σήμα κατατεθέν της. Το πιο εμβληματικό της χτένισμα είναι το pixie cut.

Φοράει μάρκες μόδας μαζικής αγοράς στο κόκκινο χαλί.

© Kevin.Mazur / WireImage / Getty Images

Στα Βραβεία Όσκαρ του 1998, η Στόουν εμφανίστηκε φορώντας μια φούστα Vera Wang και ένα λευκό πουκάμισο φτιαγμένο από μια μάρκα μαζικής αγοράς. Αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα κόκκινο χαλί φορώντας casual ρούχα. Στα Όσκαρ του 1996, η διάσημη ηθοποιός πόζαρε μπροστά στις κάμερες φορώντας ένα απλό ζιβάγκο. Αλλά αυτή η ένδυση δεν ήταν καθόλου σχεδιασμένη.

Η ιστορία πίσω από το ντύσιμο ήταν ότι ένας ντελίβερι πέρασε με το φορτηγό του πάνω από το κουτί που περιείχε το επώνυμο φόρεμά της και το φόρεμα είχε ίχνος ελαστικού στο μπροστινό μέρος του. Έτσι, το βράδυ πριν από την τελετή, η Στόουν και η ενδυματολόγος έπρεπε να αναζητήσουν ένα κατάλληλο ρούχο στη δική της ντουλάπα. Κάπως έτσι προέκυψε το εμβληματικό ντύσιμο με ζιβάγκο.

© sharonstone / Instagram

Όμως η Στόουν αντιμετώπισε δυσκολίες με τα ρούχα της στο κόκκινο χαλί ακόμη νωρίτερα, το 1993. Αυτό συνέβη αφού η ταινία της, Βασικό ένστικτο, έγινε επιτυχία. Η ηθοποιός έπρεπε να παρευρεθεί στα Όσκαρ, αλλά δεν είχε χρήματα για να αγοράσει ένα φόρεμα για Όσκαρ. Γεγονός είναι ότι ο συμπρωταγωνιστής της, Μάικλ Ντάγκλας, κέρδισε 14 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει στην ταινία και αυτή δεν πήρε σχεδόν τίποτα.

Φοράει συχνά λευκά.

Gregory Pace / BEImages / East News

Χάρη στην πιο διάσημη σκηνή της στην ταινία, το Βασικό Ένστικτο, η Στόουν συνειδητοποίησε ότι το λευκό χρώμα της ταίριαζε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© Basic Instinct / Carolco Pictures and co-producers, Invision / Invision / East News

Στην ταινία, φορούσε ένα λευκό φόρεμα και η ηθοποιός το κράτησε, αλλά στην πραγματικότητα δεν το έχει φορέσει από τότε. Μάλιστα, το φόρεμα κρατήθηκε σε θήκη ρούχων, αλλά η ηθοποιός έσπασε το φερμουάρ. Γι’ αυτό το φόρεμα έχει σφραγιστεί εκεί μέσα σαν χρονοκάψουλα.

Της αρέσει να φοράει γυαλιά ηλίου.

Mary Evans / AF Archive / Graham Whitby Boot / East News, VALERY HACHE / AFP / East News

Η Στόουν συχνά φοράει γυαλιά ηλίου σε εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί. Για παράδειγμα, στην πρεμιέρα της ταινίας, Elvis, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με γυαλιά ηλίου aviator. Τα επέλεξε γιατί ο μουσικός τα αγαπούσε.

Λατρεύει τα κουστούμια.

Gilbert Flores / Broadimage / East News, Mary Evans / Allstar / Graham Whitby Boot / Mary Evans Picture Library / East News

Η ηθοποιός φοράει συχνά γυναικεία κουστούμια. Μπορεί να τη δει κανείς να τα φοράει σε εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί ή για ψώνια. Αυτό το είδος ρούχων έχει γίνει ακόμη και το σήμα κατατεθέν της. Μπορεί να είναι διαφορετικών χρωμάτων και στυλ, αλλά πάντα δείχνει υπέροχη σε αυτά.

Elizabeth Goodenough / Everett Collection / East News

Μόλις πρόσφατα εμφανίστηκε δημόσια φορώντας ένα ροζ κουστούμι που την έκανε να δείχνει φρέσκια και κομψή.

Δείτε ακόμη 10 Κόλπα Ομορφιάς για να Φαίνονται οι Διασημότητες Υπέροχες στο Κόκκινο Χαλί

Δεν φοβάται να φοράει animal print.

picture-alliance / dpa / East News, East News

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το animal print. Κάποιες το λατρεύουν, ενώ άλλες προσπαθούν να το αποφύγουν. Όμως η Στόουν αποδεικνύει ότι μπορείς να φαίνεσαι κομψή με animal print outfit σε οποιαδήποτε ηλικία.

Image Press Agency / Sipa USA / East News, ANGELA WEISS / AFP / East News, Invision / Invision / East News

Στα 64 της, η ηθοποιός συνεχίζει να φοράει τα animal print με ευκολία. Συνδυάζει animal print φορέματα με μαύρα σακάκια και παλτό, τα οποία βάζει στους ώμους της. Αυτό είναι ένα υπέροχο κόλπο μόδας που πρέπει να υιοθετήσετε.

Ολοκληρώνει τις ενδυμασίες της με γάντια.

AP / East News

Το άλλο κόλπο μόδας της Σάρον είναι να φοράει γάντια. Δεν φοβάται τα έντονα χρώματα. Απλώς δείτε αυτό το υπέροχο λευκό φόρεμα μέχρι το πάτωμα που συνδύασε με πράσινα γάντια.

Έχει τη δική της χειρονομία σήμα κατατεθέν.

picture-alliance/ dpa / dpaweb / East News, LOIC VENANCE / AFP / East News

Ένα σύμβολο V συνήθως σημαίνει νίκη. Και μπορείτε να βρείτε αυτό το σημάδι σε πολλές από τις φωτογραφίες της Στόουν. Έγινε μάλιστα το σήμα κατατεθέν της.

Της αρέσει να πειραματίζεται με τη μόδα.

Thierry Carpico / Everett Collection / East News, PacificCoastNews / East News

Η Σάρον Στόουν θεωρείται σύμβολο του στυλ γιατί δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα ρούχα της. Στην πρεμιέρα της ταινίας, Postcards From the Edge, για παράδειγμα, εμφανίστηκε φορώντας τζιν για μέλλουσες μαμάδες. Και μια φορά, περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν, κάνοντας αυτή την εμφάνιση κατάλληλη για την περίσταση.

SYSPEO / SIPA / SIPA / East News, VALERY HACHE / AFP / East News

Πρόσφατα, η Σάρον Στόουν περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα γαλανόλευκο φόρεμα που άλλαζε σχήμα.

Η ηθοποιός πιστεύει ότι η γήρανση δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπεται.

LOIC VENANCE / AFP / East News

Η Σάρον Στόουν είναι ένα ζωντανό παράδειγμα ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Συνεχίζει να λάμπει στο κόκκινο χαλί και δεν ντρέπεται για τα σημάδια της γήρανσής της. Εξάλλου, πιστεύει ότι είναι ωραίο να είσαι μια ενήλικη, έξυπνη γυναίκα και το αποδεικνύει με την εμφάνισή της.

PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / East News

Δείτε επίσης 10 Διασημότητες Μοιράζονται Μυστικά Ομορφιάς που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθημερινή κατανάλωση βρώμης,βρώμη οφέλη,συμβουλές διατροφής,διατροφή,υγεία,συμβουλές υγείας

Τι θα Συμβεί αν Τρώτε Βρώμη Καθημερινά

Το Βούρτσισμα των Δοντιών Είναι Ωφέλιμο για Ολο το Σώμα και Όχι Μόνο για τα Δόντια

Το Βούρτσισμα των Δοντιών Είναι Ωφέλιμο για Ολο το Σώμα και Όχι Μόνο για τα Δόντια