in , , ,

9 Πράγματα στο Σπίτι σας που Δεν Έχετε Προσέξει Πριν – Οι πολύ περίεργες πληροφορίες που μας παρέχουν

συμβουλές για το σπίτι,χρήσιμα,καθημερινότητα
9 Πράγματα στο Σπίτι σας που Δεν Έχετε Προσέξει Πριν

Υπάρχουν μερικά πράγματα στο σπίτι με μερικά άγνωστα χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. 14 Απαρχαιωμένα Πράγματα στο Σπίτι που Κυριολεκτικά Φωνάζουν να Αντικατασταθούν

Ένα ορειχάλκινο πόμολο πόρτας βοηθά στην απομάκρυνση των μικροβίων.

© Nomadsoul1/Depositphotos.com, © P.Kanchana/Depositphotos.com

Τα ορειχάλκινα πόμολα μπορεί να κοστίζουν περισσότερο αλλά μην το απορρίψετε ακόμα. Ο ορείχαλκος, ένα κράμα χαλκού, είναι ένα αντιμικροβιακό υλικό που προστατεύει τα χέρια σας από μικρόβια. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι επιφάνειες από χαλκό σκοτώνουν βακτήρια και ιούς κατά την επαφή. Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ κατέγραψε τον χαλκό ως το πρώτο αντιμικροβιακό υλικό.

Χρησιμοποιήστε λαστιχένια γάντια για να ανοίξετε με ασφάλεια τα βάζα.

© SpeedKingz/Shutterstock.com, © Vershinin89/Shutterstock.com

Ένας πιο ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να ανοίξετε ένα σφιχτό βάζο: χρησιμοποιήστε ένα λαστιχένιο γάντι. Το καουτσούκ προσφέρει στιβαρή λαβή και διευκολύνει τα χέρια σας όταν πιέζετε το μεταλλικό καπάκι. Απλώς βεβαιωθείτε ότι τα γάντια είναι καθαρά και στεγνά.

Απλώστε υπολείμματα αναψυκτικού στο κομπόστ σας.

© Ray Undap/Shutterstock.com, © Electric Egg/ Shutterstock.com

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το αναψυκτικό βοηθάει στην κομποστοποίηση. Η ζάχαρη σε αυτό προσελκύει καλούς μικροοργανισμούς που ξεκινούν τη διαδικασία, ενώ η περιεκτικότητα σε οξύτητα βοηθά στην ταχύτερη διάσπαση των οργανικών υλικών.

Ακονίστε ψαλίδι με αλουμινόχαρτο.

© Dmitriev Mikhail/Shutterstock.com

Ξεκινήστε σκίζοντας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο με διάμετρο περίπου 30 εκατοστών και διπλώστε το μερικές φορές μέχρι να αποκτήσει πάχος 6 στρώσεων. Με το ψαλίδι κόψτε το αλουμινόχαρτο πολλές φορές για να το ακονίσετε. Σημειώστε ότι αυτή η τεχνική θα λειτουργήσει μόνο για ελαφρώς στομωμένο ψαλίδι, όχι για κατεστραμμένο.

Η χρωματιστή λωρίδα σε κάθε σωληνάριο οδοντόκρεμας χρησιμοποιείται ως σημάδι κοπής.

© rose4/Depositphotos.com

Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το τι σημαίνει πραγματικά η λωρίδα στο κάτω μέρος των σωληνάριων οδοντόκρεμας και εδώ θα σας δώσουμε μια απάντηση. Αλλά δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο πολλοί πιστεύουν. Σύμφωνα με μια μάρκα οδοντόκρεμας, το σημάδι είναι ένας δείκτης για το μηχάνημα κατασκευής για να γνωρίζει πού να κόψει ή να διπλώσει κάθε σωληνάριο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 11 Πράγματα στο Υπνοδωμάτιο που Είναι Επιβλαβή για τον Ύπνο

Τα σύγχρονα κλειδιά αυτοκινήτου μπορούν να ανοιγοκλείνουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

© Bangkoker/Shutterstock.com

Τα νέα και μοντέρνα αυτοκίνητα μπορεί να έχουν αυτό το χαρακτηριστικό στα κλειδιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί ξεκλειδώματος για μερικά δευτερόλεπτα και να παρακολουθήσετε τα παράθυρα να κατεβαίνουν. Σε ορισμένα αυτοκίνητα, μπορεί επίσης να ανοίξει την ηλιοροφή. Για να τα κλείσετε, απλώς πατήστε το κουμπί κλειδώματος για, περισσότερο ή λιγότερο, 5 δευτερόλεπτα.

Οι μπλε τρίχες στις οδοντόβουρτσες σας λένε πότε να πάρετε μια καινούργια.

© beso_q/Depositphotos.com

Δείτε πώς μπορείτε να μάθετε εάν η οδοντόβουρτσά σας χρειάζεται αντικατάσταση. Ρίξτε μια ματιά στις μπλε τρίχες σε μια οδοντόβουρτσα — όταν το χρώμα ξεθωριάζει λόγω χρήσης, σημαίνει ότι χρειάζεστε καινούργια.

Τα πομ πομ στα σκουφιά εμποδίζουν να χτυπήσετε.

© kellyrenee77/Reddit, © OneSlickPanda/Reddit

Δεν είναι εκεί για το στυλ ή για να κάνουν μια δήλωση μόδας. Τα πομ πομ έχουν ιστορία σε όλους τους πολιτισμούς όσον αφορά τους λόγους χρήσης τους. Οι Ρωμαίοι κληρικοί συνήθιζαν να φορούν μπερέτες με χρωματιστά πομπόν στην κορυφή για να υποδηλώνουν την ομάδα στην οποία ανήκαν, ενώ οι ναυτικοί τα χρησιμοποιούσαν για να προστατεύσουν το κεφάλι τους από προσκρούσεις σε στενούς χώρους κατά τη διάρκεια ταξιδιών.

Οι κρεμάστρες από ξύλο κέδρου διώχνουν τους σκώρους.

© kazyavka/Depositphotos.com

Σίγουρα, μια κρεμάστρα από ξύλο κέδρου στη ντουλάπα σας έχει ακόμα καλύτερο σκοπό από την αισθητική. Ο κέδρος είναι γνωστός για το άρωμα που απωθεί τους σκώρους των ρούχων από το να γεννούν τα αυγά τους σε μαλλί και άλλα υφάσματα.

Δείτε επίσης Τα 11 πιο βρώμικα πράγματα στο σπίτι που πρέπει να πετάξετε αμέσως γιατί βλάπτουν την υγεία σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 36

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσεις ντουλαπιών κουζίνας,έπιπλα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης

Ντουλάπια κουζίνας στο σαλόνι και όχι Μόνο. 39 Τρόποι να τα Χρησιμοποιήσετε σε ολόκληρο το Σπίτι

τροφές και απώλεια βάρους,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας

10 Τροφές που Μπορούν να Εμποδίσουν την Απώλεια Βάρους και 3 που Δεν Πρέπει να Τρώτε Ποτέ