in , , ,

8 Οφέλη για τους Συλλέκτες

οφέλη για συλλέκτες,συμβουλές ψυχικής υγείας,χρήσιμα,υγεία
οφέλη για συλλέκτες,συμβουλές ψυχικής υγείας,χρήσιμα,υγεία

Κάποιοι μπορεί να φανταστούν τη συλλογή ως μια κουραστική ευθύνη και μια δεσμευτική εργασία, αλλά υπάρχουν μερικά οφέλη αν το ξεκινήσετε. 7 Πράγματα που Βελτιώνει το Διάβασμα

Η συλλογή χαρίζει χαρούμενες και χωρίς άγχος στιγμές.

8 Οφέλη για τους Συλλέκτες

Πολλοί μπορεί να υποστηρίξουν ότι η συλλογή είναι ένα παθιασμένο χόμπι. Και τα χόμπι είναι εκεί για όποτε νιώθουμε άσχημα. Σε τελική ανάλυση, μπορούμε να αποκτήσουμε μια θετική προοπτική και μια ρουτίνα στη ζωή, δίνοντάς μας μια αίσθηση διασκέδασης και ικανοποίησης.

Η συλλογή οδηγεί σε περισσότερη γνώση.

Καθώς διευρύνετε τη συλλογή σας, διευρύνετε επίσης την σκέψης σας! Θα απολαμβάνετε να διαβάζετε και να μαθαίνετε νέα πράγματα για τη συλλογή σας, όπως την ιστορία, τη δημοτικότητά της και άλλα διασκεδαστικά μικροπράγματα που μπορεί να συναντήσετε. Μπορεί ακόμη και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, κάτι που μας οδηγεί στο επόμενο σημείο.

Η συλλογή διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο.

Χωρίς αμφιβολία θα βρείτε κάποιον που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Μπορεί να ζούσατε ως ερημίτης στο παρελθόν, αλλά μόλις ανακαλύψετε μια κοινότητα συλλεκτών στην περιοχή σας, θα θέλετε να αρχίσετε να μοιράζεστε τη δημιουργικότητα και το πάθος σας. Η συλλογή μπορεί να είναι μια από τις λύσεις για να κάνετε γνωριμίες και φιλίες στην πορεία.

Η συλλογή σας εμπνέει να οργανωθείτε.

Δεν θα θέλατε μια συλλογή γεμάτη ακαταστασία ή που είναι διάσπαρτη τριγύρω, έτσι δεν είναι; Γι’ αυτό η συνήθεια της τακτοποίησης και της οργάνωσης αναπτύσσεται τελικά όταν ξεκινάτε να φτιάχνετε τη συλλογή σας. Μερικοί σοβαροί συλλέκτες αφιερώνουν χώρους στα σπίτια τους, όπως ντουλάπια, ντουλάπες, ακόμη και δωμάτια γεμάτα με πράγματα που συλλέγουν. Μπορεί να είναι χρωματικά κωδικοποιημένα ή ταξινομημένα κατά μέγεθος.

Δείτε ακόμη Τι Είναι το Βραδινό Άγχος και πώς να το Διαχειριστείτε για καλύτερη ζωή

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η συλλογή σε πάει πίσω στο χρόνο.

Τα συλλεκτικά αντικείμενα μπορεί μερικές φορές να προκαλέσουν νοσταλγία στους συλλέκτες τους, κάνοντάς τους να αναπολούν τις παλιές καλές εποχές ή ακόμα και να φαντάζονται εποχές στις οποίες δεν γεννήθηκαν καν. Η συναισθηματική αξία χτυπά πολύ όταν συλλέγετε αναμνηστικά.

Η συλλογή χτίζει την εστίασή σας.

Εάν είστε άτομο που δεν ξέρει τι να ψάξει, ίσως η συλλογή είναι για εσάς. Η φροντίδα της συλλογής σας αναπτύσσει το βλέμμα σας για λεπτομέρεια και σχολαστική δεξιοτεχνία. Ίσως μπορέσετε να μάθετε νέες δεξιότητες στο DIY όταν βάζετε τη δημιουργικότητα στη συλλογή σας.

Η συλλογή κάνει καλό στο περιβάλλον.

Εάν το συλλεκτικό σας υλικό δεν κατέληγε στα χέρια σας ή κάποιου άλλου, μπορεί να ήταν στα σκουπίδια. Δυστυχώς, αντικείμενα που φαίνονται χωρίς αξία συχνά πετιούνται. Αλλά αν είστε λάτρης της συλλογής, δεν υπάρχει “άχρηστο” πράγμα. Θα είναι ένα αντικείμενο λιγότερο πεταμένο, αλλά περισσότερο φροντισμένο.

Η συλλογή είναι αυτοφροντίδα.

Εκτός από τη σωματική φροντίδα όπως η περιποίηση του δέρματος και η περιποίηση των μαλλιών, η ψυχική υγεία είναι επίσης απαραίτητη για να ευημερήσουμε και να αναπτυχθούμε. Το να νιώθετε υπέροχα για τον εαυτό σας όταν συλλέγετε είναι καλό για το μυαλό και τα συναισθήματά σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους περισσότερους που μπορεί να είναι εργασιομανείς και πολυάσχολοι.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας Όταν Κοιμάστε στην Ύπαιθρο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ακρυλικά Νύχια: Τι είναι και πόσο κοστίζουν - 20 φοβερά σχέδια για να απογειώσετε το μανικιούρ σας

Ακρυλικά Νύχια: Τι είναι και πόσο κοστίζουν – 20 φοβερά σχέδια για να απογειώσετε το μανικιούρ σας

καθίσματα για τον κήπο από παλιά λάστιχα

Παλιά Λάστιχα Αυτοκινήτου: Η τρέλα του καλοκαιριού – Φτιάξε σήμερα αυτά τα καθίσματα, πάφθηνα και μόλις σε 10 λεπτά