in , , , , , ,

7 Έξυπνα Κόλπα που θα σας Βοηθήσουν σε Δυσάρεστες Καταστάσεις

7 Έξυπνα Κόλπα που θα σας Βοηθήσουν σε Δυσάρεστες Καταστάσεις
7 Έξυπνα Κόλπα που θα σας Βοηθήσουν σε Δυσάρεστες Καταστάσεις

Αν θέλετε να είστε τολμηροί και να εξερευνήσετε τον κόσμο πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος που παραμονεύει στη γωνία. Ωστόσο, υπάρχουν 7 έξυπνα κόλπα που θα σας σώσουν την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε μια δυσάρεστη κατάσταση. 10 Ιδιοφυή Κόλπα για το Σώμα και το Μυαλό

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα για να μειώσετε το πρήξιμο.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Αν χτυπήσατε το δάχτυλο του ποδιού σας, υπάρχει μια σπιτική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει με το πρήξιμο και να απαλύνει λίγο τον πόνο. Παρτε την οδοντόκρεμα και άπλωσε λίγη στο άτυχο δάχτυλο. Η οδοντόκρεμα με βότανα έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιβακτηριδιακά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα στη στοματική υγεία, επομένως μπορεί να σας βοηθήσει και σε αυτήν την κατάσταση. Μπορεί να είναι χρήσιμο και για τσιμπήματα μέλισσας.

Χρησιμοποιήστε μια σύριγγα για να βγάλετε ένα κεντρί μέλισσας.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Απολαμβάνετε τον τέλειο καιρό, μυρίζετε τα λουλούδια και — ωχ! Μια μέλισσα σας τσίμπησε και άφησε το κεντρί της στο χέρι σας. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Πάρτε μια σύριγγα και χρησιμοποιήστε ένα κοπίδι ή ένα μαχαίρι για να κόψετε τη βάση της βελόνας. Τώρα χρησιμοποιήστε την για να ρουφήξετε το κεντρί σαν ηλεκτρική σκούπα. Και να θυμάστε να ενεργείτε γρήγορα γιατί η ταχύτητα είναι η ουσία εδώ.

Χρησιμοποιήστε πάγο για να ανακουφίσετε τον πόνο της ημικρανίας.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Πάρτε ένα σακουλάκι με κατεψυγμένα λαχανικά από τον καταψύκτη σας και τοποθετήστε το στο λαιμό σας. Το κρύο μπορεί να συσπάσει τα αιμοφόρα αγγεία και να βοηθήσει στη μείωση της μετάδοσης του πόνου στον εγκέφαλο.

Δείτε ακόμη 12 ΚΟΛΠΑ που θα σας Βοηθήσουν να Ελέγξετε το Σώμα σας και τους πόνους!

Χρησιμοποιήστε baby oil για να αφαιρέσετε εύκολα έναν αυτοκόλλητο επίδεσμο.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Η πληγή σας επιτέλους επουλώθηκε, αλλά το δύσκολο είναι ακόμα. Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε 2 επιλογές: να σκίσετε τον αυτοκόλλητο επίδεσμο με μια γρήγορη κίνηση ή να υποφέρετε αργά, αλλά υπάρχει ένα μικρό κόλπο εδώ. Απλώστε baby oil στο σημείο και αφήστε το για ένα δευτερόλεπτο. Τώρα μπορείτε να τον αφαιρέσετε ανώδυνα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι ασκήσεις για τα μάτια σας βοηθούν με την κούραση και τη θολή όραση.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Έχετε περάσει αρκετές ώρες παρακολουθώντας την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή και τώρα τα μάτια σας φαίνονται πιο κόκκινα από μια ντομάτα; Μια γρήγορη άσκηση όχι μόνο ωφελεί τους δικέφαλους μυς σας, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με θολή όραση, καταπόνηση των ματιών και αυξημένη ευαισθησία στο φως. Κοιτάξτε αριστερά και δεξιά πολλές φορές χωρίς να κουνήσετε το κεφάλι σας. Στη συνέχεια, κοιτάξτε πάνω και κάτω. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση μερικές φορές και θα νιώσετε τη διαφορά.

Απλώστε μέλι ή ζάχαρη στην καμένη γλώσσα σας.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Εάν έχετε κάψει τη γλώσσα σας με ένα ζεστό ρόφημα, έχουμε μια γλυκιά λύση για τη δύσκολη θέση σας, κυριολεκτικά. Προσθέστε ένα κομμάτι ζάχαρη ή μια κουταλιά μέλι στη γλώσσα σας. Το μέλι είναι αποδεδειγμένο στην καταπολέμηση των εγκαυμάτων, αλλά θυμηθείτε να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά γιατί όλη αυτή η γλυκύτητα μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα.

Ανοίξτε διάπλατα τα μάτια σας για να αποφύγετε το κλάμα.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Νιώθετε τα μάτια σας να δακρύζουν στο λεπτό, αλλά θέλετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Κρατήστε τα μάτια σας ορθάνοιχτα, σφίξτε τους μύες του προσώπου σας και γείρετε το πηγούνι σας προς τα πάνω — θα σας βοηθήσει με τα δάκρυα. Ή απλώς αφήστε τα συναισθήματά σας να σας κατακλύσουν.

Δείτε επίσης 7 Συμβουλές για να Μειώσετε το Πρήξιμο Διαφορετικών Μερών του Σώματος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.4 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

mid-century modern διακόσμηση βρεφικού δωματίου,ιδέες διακόσμησης βρεφικού δωματίου,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης

27 Ιδέες Mid-Century Modern Διακόσμησης Βρεφικού Δωματίου

Έτσι θα γίνεται ο έλεγχος για τους 27 βαθμούς στο κλιματιστικό. Ποιο είναι το "πέναλτι" για όσους δεν κάνουν οικονομία

Έτσι θα γίνεται ο έλεγχος για τους 27 βαθμούς στο κλιματιστικό. Ποιο είναι το “πέναλτι” για όσους δεν κάνουν οικονομία