in , , , ,

10 Ιδιοφυή Κόλπα για το Σώμα και το Μυαλό

ιδιοφυή κόλπα,κόλπα για το σώμα και το μυαλό,χρήσιμες συμβουλές,χρήσιμα
10 Ιδιοφυή Κόλπα για το Σώμα και το Μυαλό

Παρόλο που φαινόταν μάλλον φανταστικό στο παρελθόν, στις μέρες μας, η επιστήμη αποδέχεται ότι το μυαλό μας έχει αρκετά μεγάλη επιρροή στη σωματική μας υγεία. Το σώμα και το μυαλό είναι πολύ συνδεδεμένα και υπάρχουν μερικά ιδιοφυή κόλπα που θα σας φανούν χρήσιμα. 10 Απλά Κόλπα που θα Χρειαστεί Κάθε Γυναίκα Τουλάχιστον μια Φορά στη Ζωή της

Χρησιμοποιήστε το μη κυρίαρχο χέρι σας για να τρώτε λιγότερο.

© shutterstock.com

Αν σας αρέσουν τα σνακ και μερικές φορές δεν μπορείτε να σταματήσετε – υπάρχει ένας καλός τρόπος να το ελέγξετε. Χρησιμοποιείστε το μη κυρίαρχο χέρι σας και οι ερευνητές λένε ότι θα φάτε λιγότερο.

Απλώστε πάγο στο χέρι σας για πονόδοντο.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Αυτό μπορεί να ακούγεται μάλλον απίστευτο, αλλά μια έρευνα έδειξε ότι ένα μασάζ με πάγο του ιστού μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη του χεριού στην ίδια πλευρά με τον πονόδοντο θα τον μειώσει σημαντικά.

Κοιμηθείτε αμέσως μετά τη μελέτη για να μάθετε καλύτερα.

© pixabay.com

Αυτό το πείραμα έδειξε ότι λειτουργεί πραγματικά — αν αποκοιμηθείτε αμέσως αφού μάθετε κάτι νέο, θα το θυμάστε καλύτερα παρά αν μείνετε ξύπνιοι για περισσότερη ώρα.

Μασήστε τσίχλα για να συγκεντρωθεί.

© depositphotos.com, © pixabay.com

Οι ερευνητές προτείνουν ότι το μάσημα τσίχλας βοηθά να παραμένετε συγκεντρωμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε εργασίες που χρειάζονται συνεχή συγκέντρωση, όπως το διάβασμα.

Ένα μολύβι στο στόμα μπορεί να τονώσει τη διάθεσή σας.

© depositphotos.com

Δοκιμάστε το εάν είστε αγχωμένοι ή έχετε κακή διάθεση. Ένα πρόγραμμα ψυχολογικής έρευνας έδειξε ότι το να κρατάτε ξυλάκια στο στόμα, με τρόπο που προκαλεί χαμόγελο, θα σας κάνει πραγματικά πιο ευτυχισμένους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 14 Αλάνθαστα Κόλπα για την Καθημερινότητα που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε νωρίτερα

Καταγράψτε τα συναισθήματά σας πριν από μια εξέταση για να αποδώσετε καλύτερα.

© depositphotos.com

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο πιστεύουν ότι αυτό το κόλπο μπορεί να λειτουργήσει. Για να πάρετε καλύτερο βαθμό, απλώς γράψτε για το άγχος και τις ανησυχίες σας πριν από τις εξετάσεις σας.

Χρησιμοποιείστε το δεξί σας αυτί για να ακούτε καλύτερα.

© depositphotos.com

Ο καθημερινός θόρυβος του περιβάλλοντος μπορεί πραγματικά να επηρεάσουν την ικανότητά σας να κατανοείτε πλήρως αυτό που ακούτε. Ωστόσο, μια μελέτη λέει ότι τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες ακούν καλύτερα με το δεξί τους αυτί.

Ξεφύγετε από το jet lag ρυθμίζοντας τις ώρες των γευμάτων.

© pixabay.com, © depositphotos.com

Όλοι μας έχουμε βιώσει τουλάχιστον μία φορά jet lag. Ωστόσο, οι έρευνες προτείνουν έναν τρόπο να το γλιτώσετε – απλώς ρυθμίστε τις ώρες των γευμάτων σας ανεξάρτητα από τη ζώνη ώρας στην οποία ταξιδεύετε, όπως όταν τρώγατε πάντα την ίδια ώρα κάθε μέρα.

Χωρίστε τα μεγάλα έργα σε μικρά κομμάτια για να είστε πιο παραγωγικοί.

© depositphotos.com

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οποιαδήποτε εργασία μπορεί να είναι πολύ πιο διαχειρίσιμη αν τη χωρίσετε σε μικρότερα κομμάτια. Στη συνέχεια, θα πρέπει να σκεφτείτε τη λογική σειρά ολοκλήρωσης αυτών των κομματιών και να δημιουργήσετε ένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωσή τους.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με το πιο δύσκολο έργο για να αποδώσετε καλύτερα.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Έχουμε την τάση να ξεκινάμε με ευκολότερες και πιο ευχάριστες εργασίες, ωστόσο, αυτό επηρεάζει την παραγωγικότητά μας με κακό τρόπο. Αντίθετα, μια μελέτη προτείνει ότι πρέπει να κάνουμε το αντίθετο — να κάνουμε πρώτα την πιο δύσκολη εργασία και η απόδοσή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι καλύτερη.

Δείτε επίσης 15 έξυπνα κόλπα από χρήστες του διαδικτύου που δουλεύουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 15

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσιμα,συμβουλές για εστιατόριο,μυστικά εστιατορίων

Υπάλληλοι Εστιατορίων Αποκαλύπτουν Ποια Φαγητά Δεν Παραγγέλνουν Ποτέ

βιταμίνη C και δέρμα,οφέλη βιταμίνης C,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Γιατί ο Ορός με Βιταμίνη C Μπορεί να Ωφελήσει το Δέρμα σας