in , , ,

13 Λάθη που Θέλουν οι Επαγγελματίες να Σταματήσουμε να Κάνουμε

συμβουλές από επαγγελματίες,χρήσιμα
συμβουλές από επαγγελματίες,χρήσιμα

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι άνθρωποι αλλάζουν πολύ συχνά δουλειά στις μέρες μας: κατά μέσο όρο, ένα άτομο μένει σε έναν εργοδότη για λίγο περισσότερο από 4 χρόνια (για τους νέους, ο αριθμός αυτός είναι ακόμη μικρότερος).

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να μαθαίνουμε πάντα για τα επαγγέλματα των ανθρώπων γύρω μας. Η εξοικείωση με τις εμπιστευτικές πληροφορίες για άλλες θέσεις εργασίας δεν είναι μόνο ενδιαφέρουσα, αλλά μπορεί να είναι και πολύ χρήσιμη. 10 Λάθη Παπουτσιών που Κάνουν τα Πόδια μας να Υποφέρουν

Κομμωτήρια

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι κομμωτές συνιστούν να αποφεύγετε να κάθεστε με σταυρωμένα πόδια ενώ κουρεύεστε — αυτό επηρεάζει τη στάση σας και μπορεί να οδηγήσει σε ανομοιόμορφο κούρεμα. Επιπλέον, δεν είναι καλή ιδέα να φοράτε κουκούλα ή ζιβάγκο γιατί εμποδίζουν όταν το άτομο προσπαθεί να κόψει ή να βάψει τα μαλλιά σας.

Σεφ

© Depositphotos.com

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη στη μαγειρική, σύμφωνα με τους επαγγελματίες σεφ, είναι η χρήση λαδιού που δεν είναι αρκετά καυτό. Σε αυτή την περίπτωση, το φαγητό απορροφά το λάδι και αυτό καταστρέφει τη γεύση του. Εάν δεν έχετε θερμόμετρο, μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα με ασφάλεια χρησιμοποιώντας απλά μια ξύλινη κουτάλα: κολλήστε τη μια άκρη στο τηγάνι. Αν δείτε φυσαλίδες να σχηματίζονται και να επιπλέουν, είναι έτοιμο για μαγείρεμα.

Στεγνοκαθαριστήρια

© Shutterstock.com

Τα τζιν πρέπει να πλένονται πολύ λιγότερο από ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς, σε σύγκριση με άλλα ρούχα. Το συχνό πλύσιμο θα τα κάνει να σκίζονται νωρίτερα, γι’ αυτό κάντε το μία φορά κάθε 6 εβδομάδες ή ακόμα πιο σπάνια. Μην ανησυχείτε, τίποτα κακό δεν θα συμβεί. Εάν ανησυχείτε για τα βακτήρια ή τη μυρωδιά – βάλτε το τζιν σας στην κατάψυξη όλη τη νύχτα.

Υγειονομικοί τροφίμων

© Pixabay.com, © Depositphotos.com

Όλοι πιθανότατα γνωρίζουμε τον κανόνα σχετικά με το να μην βάζουμε ζεστό ή ακόμα και καυτό φαγητό στο ψυγείο και ότι πρέπει να το αφήσουμε να κρυώσει πρώτα, αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα ένας μύθος. Οι ειδικοί στην ασφάλεια των τροφίμων λένε ότι αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο: δεν συνιστούν να διατηρείτε τα τρόφιμα σε θερμοκρασία δωματίου για περισσότερο από 2 ώρες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Υδραυλικοί

© Depositphotos.com

Αποδεικνύεται ότι το να έχουμε μόνο μια βεντούζα στο σπίτι δεν αρκεί: χρειαζόμαστε ένα ξεχωριστό για τους νεροχύτες. Οι υδραυλικοί προτείνουν να προμηθευτείτε μια σε σχήμα κυπέλλου για τις επίπεδες αποχετεύσεις (σε νεροχύτες και ντους).

Καθαριστές

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι επαγγελματίες στην καθαριότητα αποκάλυψαν ότι δεν χρησιμοποιούν πραγματικά εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού για διαφορετικές επιφάνειες. Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό για όλες τις χρήσεις, ένα απολυμαντικό καθαριστικό για δύσκολα σημεία στην κουζίνα και το μπάνιο και ένα καθαριστικό δαπέδου.

Δείτε ακόμη Τι κάνεις λάθος: 9 Λάθη που Καταστρέφουν τα Ρούχα και το Πλυντήριο

Μηχανικοί

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το να αγνοήσετε την ανάγκη να επιδιορθώσετε κάτι στο αυτοκίνητό σας δεν είναι μόνο επικίνδυνο, αλλά μπορεί επίσης να είναι δαπανηρό εάν, μέχρι να κάνετε τη συντήρηση, το πρόβλημα έχει γίνει μεγαλύτερο. Από αυτή την άποψη, οι τεχνικοί συμβουλεύουν να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα υγρά του αυτοκινήτου: αλλάξτε το λάδι εγκαίρως (τουλάχιστον κάθε 8.000-12.000 χλμ.), αλλά και άλλα υγρά. Για παράδειγμα, το υγρό φρένων πρέπει να αλλάζει κάθε 4-5 χρόνια.

Ανθοπωλεία

© Depositphotos.com, © Pixabay.com

Οι ανθοπώλες μας προειδοποιούν να μην κρατάμε τα φυτά εσωτερικού χώρου το ένα δίπλα στο άλλο. Εάν έχετε ένα υπέροχο παράθυρο με τέλεια ηλιοφάνεια, δεν εγγυάται ότι τα φυτά σας θα ευδοκιμήσουν εκεί. Χρειάζονται χώρο και διαφορετικά είδη μαζί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα ασφυκτικό αποτέλεσμα.

Οδοντίατροι

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Όταν πρόκειται για την υγεία των δοντιών, μερικές φορές λιγότερο είναι περισσότερο. Αυτό ισχύει για το στοματικό διάλυμα, σίγουρα: οι οδοντίατροι λένε ότι η πολύ συχνή χρήση του μπορεί να σας βλάψει. Για παράδειγμα, εάν αυτό που χρησιμοποιείτε έχει αντιβακτηριδιακή δράση, μπορεί να σκοτώσει τα καλά βακτήρια στο στόμα σας μαζί με τα επιβλαβή βακτήρια. Γενικά, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε στοματικό διάλυμα.

Οργανωτές γάμων

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι γάμοι μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβοί, γι’ αυτό είναι σημαντικό να αποφύγετε τα λάθη που μπορούν να κάνουν την ιδιαίτερη μέρα σας ακόμα πιο δαπανηρή. Οι διοργανωτές γάμου λένε ότι είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε λουλούδια από μετάξι αντί για φρέσκα, ή τουλάχιστον έναν συνδυασμό και των δύο. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι οι προσκλήσεις σας είναι ορθογώνιες και όχι τετράγωνες. Το τελευταίο θεωρείται περίεργο μέγεθος και το ταχυδρομείο θα σας χρεώσει περισσότερο

Οικονομολόγοι

© Depositphotos.com

Οι οικονομολόγοι πιστεύουν ότι είναι λάθος να αντιμετωπίζετε τα χρήματα ως θέμα ταμπού για να συζητήσετε με τα παιδιά σας. Συμβουλεύουν ακόμη και τη συμμετοχή τους στη διαδικασία κατάρτισης προϋπολογισμού, ειδικά αν το παιδί σας έχει προβλήματα με τις δαπάνες. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβουν πόσο κόπο καταναλώνεται για να εξασφαλίσουν μια οικογένεια και πιθανότατα θα τους επιτρέψει να ασχοληθούν με τα οικονομικά λίγο πιο εύκολα, μόνα τους, στο μέλλον.

Διακοσμητές εσωτερικών χώρων

brightside

Ενώ η επιλογή χρωμάτων για τη διακόσμηση του σπιτιού είναι θέμα γούστου και εξαρτάται από τον χώρο που διαθέτετε, τον φωτισμό κ.λπ. υπάρχουν ακόμα πράγματα που μπορείτε να μάθετε από τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων που λειτουργούν τις περισσότερες φορές. Για παράδειγμα, για να μην αγοράσετε ένα χρώμα που θα μισείτε σε 3 εβδομάδες, οι ειδικοί προτείνουν να στραφείτε σε αυτές τις 3 αποχρώσεις: γκρι-μπλε, έντονο κίτρινο και βαθύ μελιτζανί.

Αεροσυνοδοί

© Pixabay.com, © Depositphotos.com

Εάν είστε επιρρεπείς στο να υποφέρετε από jet lag, οι συμβουλές από τους αεροσυνοδούς πιθανότατα θα σας φανούν χρήσιμες. Για να προσαρμοστείτε ευκολότερα, προτείνουν να πίνετε άφθονο νερό τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Παίρνουν επίσης έναν υπνάκο πριν και αφού διασχίσουν πολλές ζώνες ώρας. Η νοοτροπία είναι επίσης καθοριστική, οπότε προσπαθήστε να μην σκέφτεστε τι ώρα είναι στο σπίτι.

Δείτε επίσης 10 Λάθη που Καταστρέφουν το Αυτοκίνητό σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Κορυφαίες Ιδέες Λευκών Νυχιών για Όλες τις Περιστάσεις

πέτρες στα νεφρά,σημάδια για πέτρες στα νεφρά,συμβουλές υγείας,υγεία

5 Προειδοποιητικά Σημάδια για Πέτρες στα Νεφρά