in , , , ,

Ακαριαίος θάνατος για κατσαρίδες: Το κόλπο της γιαγιάς με την στάχτη που κάνει θαύματα

Ακαριαίος θάνατος για κατσαρίδες: Το κόλπο της γιαγιάς με την στάχτη που κάνει θαύματα
Ακαριαίος θάνατος για κατσαρίδες: Το κόλπο της γιαγιάς με την στάχτη που κάνει θαύματα

Οι κατσαρίδες είναι αδιαμφισβήτητα ανεπιθύμητες σε κάθε σπίτι και η κάθε νοικοκυρά προσπαθεί αν τις εξολοθρεύσει μια και καλή.

Με τη στάχτη μπορούμε να φτιάξουμε αλισίβα, πώς; Βράζουμε 2 με 3 κουταλάκια στάχτη σε 1 μπρίκι με νερό και μετά την σουρώνουμε με ένα φίλτρο του καφέ.

Η αλισίβα αποτελεί το καλύτερο απορρυπαντικό γενικής χρήσης, καθαρίζει, λευκαίνει και απολυμαίνει από ρούχα και πατώματα, μέχρι τζάμια, ασημικά, πιάτα, σκουριές που έχουν ποτίσει στα μάρμαρα.

Επίσης, σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή: Αυτή είναι η μυρωδιά που δεν αντέχουν οι κατσαρίδες

Η στάχτη επουλώνει τις πληγές. Διαλύστε λίγο χειροποίητο σαπούνι μέσα στην αλισίβα και πλύνετε την πληγή χωρίς να ξεπλύνετε. Επίσης απομακρύνει και τα μικρόβια που προκαλούν μολύνσεις. Αν θέλετε να απομακρύνετε ποντίκια, έντομα και κατσαρίδες, σκορπίστε στάχτη στις γωνίες και στα σκοτεινά σημεία της αποθήκης σας ή του σπιτιού σας. Όσο υπάρχει στάχτη δεν θα πλησιάσουν απρόσκλητοι επισκέπτες.

Η στάχτη απωθεί τις ψείρες από το τριχωτό της κεφαλής, τους ψύλλους και τα τσιμπούρια από τα κατοικίδια ζώα. Αν φτιάξετε ένα μίγμα στάχτης μαζί με ξύδι ώστε να γίνει μια πηχτή λάσπη και την αλείψετε στο τριχωτό. Αν ρίξετε στάχτη στα ρούχα σας και μετά τα αποθηκεύσετε, δεν θα τα πλησιάσει ποτέ ο σκόρος. Όταν θα θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε πάλι απλά τινάξτε τα. Μπορούν έτσι να μείνουν αρκετά χρόνια χωρίς να πάθουν τίποτα απολύτως.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 29

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

μη υγιεινά προϊόντα,συμβουλές διατροφής,διατροφή,χρήσιμα

11 Προϊόντα που Παρουσιάζονται ως Υγιεινά αλλά στην Πραγματικότητα Δεν Είναι

καλλιέργεια τριανταφυλλιών με χαρτί υγείας,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα

Καλλιεργήστε Τριανταφυλλιές από Μοσχεύματα με Χαρτί Υγείας