in , , ,

8 Διαφορές Μεταξύ Ανδρών και Γυναικών που Λίγοι Γνωρίζουν

διαφορές ανδρών και γυναικών,περίεργα,χρήσιμα
8 Διαφορές Μεταξύ Ανδρών και Γυναικών που Λίγοι Γνωρίζουν

Οι άνθρωποι και οι χιμπατζήδες μοιάζουν περισσότερο μεταξύ τους από τους άνδρες και τις γυναίκες. Αυτό είναι τόσο…αναληθές. Στην πραγματικότητα, άνδρες και γυναίκες μπορεί να είναι περίπου 99,7% παρόμοιοι. Όμως, αυτό το 0,3% μας κάνει αρκετά διαφορετικούς και προσθέτει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στη ζωή μας. 10 Είδη Γυναικείων Ενδυμάτων που Εκνευρίζουν τους Άνδρες

Οι γυναίκες μπορεί να περνούν περισσότερο χρόνο στην τουαλέτα.

brightside

Φαίνεται ότι οι άνδρες αναζητούν παρηγοριά από τα προβλήματα της ζωής στο μπάνιο, λέει ένας ειδικός. Διαβάζουν, σερφάρουν στο Διαδίκτυο και, ξέρετε, απλώς απολαμβάνουν τη σιωπή σε ένα κάπως ασφαλές μέρος. Αλλά οι γυναίκες έχουν μια διαφορετική ιστορία. Ορισμένες διαφορές στο σώμα τους, καθώς και οι επιλογές τροφής και ορισμένοι άλλοι παράγοντες, προσθέτουν σε προβλήματα του παχέος εντέρου που περιλαμβάνουν χρόνια δυσκοιλιότητα.

Οι άνδρες έχουν μεγαλύτερα δόντια.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Ναι, φαίνεται ότι τα δόντια έχουν φύλο. Η επιστήμη επιβεβαίωσε αυτή τη θεωρία με ένα αρκετά ενδιαφέρον πείραμα. 500 άτομα δεν δίστασαν να αφήσουν τους επιστήμονες να κάνουν αποτυπώματα των άνω και κάτω δοντιών τους.

Διαπίστωσαν ότι μπορεί κανείς να διαφοροποιήσει το φύλο ακόμα κι αν τα σαγόνια είναι τα μόνα μέρη που έχουν απομείνει από έναν άνθρωπο. Σημειώθηκε επίσης ότι οι άνδρες έχουν στατιστικά μεγαλύτερα δόντια από τις γυναίκες.

Για τις γυναίκες, ο δείκτης έχει σχεδόν το ίδιο μήκος με το παράμεσο.

brightside

Ρίξτε μια ματιά στα χέρια σας. Υπάρχουν 2 διαφορετικές περιπτώσεις που μπορείτε να δείτε:

1) Ο παράμεσος είναι μακρύτερος από το δείκτη σας.
2) Έχουν σχεδόν το ίδιο μήκος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αν έχετε το 1, είστε άντρας. Αν εχετε το 2, είστε γυναίκα. Αν είναι λάθος, κατηγορείστε την επιστήμη. Λέει ότι πριν από τη γέννηση, τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη είναι αυτά που ελέγχουν τα γονίδια, τα οποία, με τη σειρά τους, υπαγορεύουν το μήκος των δακτύλων.

Οι άντρες έχουν μεγαλύτερες βλεφαρίδες.

brightside

Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη όλων των τύπων τριχών στο σώμα των ανδρών. Όχι μόνο κάνει τις τρίχες μακριές, αλλά βοηθά να φαίνονται πιο πυκνές και πιο γεμάτες.

Δεύτερον, οι άνδρες έχουν μικρότερα μάτια. Τα μικρότερα μάτια και οι πιο πυκνές τρίχες έχουν ως αποτέλεσμα ελκυστικές και πιο όμορφες βλεφαρίδες. Και τέλος, οι άντρες σπάνια χρησιμοποιούν μάσκαρα. Ενώ ατο μακιγιάζ είναι προφανώς καλό όταν ο στόχος σας είναι να ενισχύσετε το βλέμμα σας, κάνει τις βλεφαρίδες σας εύθραυστες και αδύναμες.

Δείτε ακόμη 18 γεγονότα που είναι άξια Απορίας Που Είχατε Από Μικρά Παιδιά Αλλά Κανείς Δεν Ξέρει Να Σας Απαντήσει Ακόμα Και Σήμερα

Οι γυναίκες ερωτεύονται πιο αργά από τους άνδρες.

brightside

Ανεξάρτητα από το τι προκαλεί την αγάπη – είτε είναι ο εγκέφαλος, η καρδιά ή οι ορμόνες – οι γυναίκες συνήθως ερωτεύονται πολύ πιο αργά από τους άνδρες. Οι επιστημονικές μελέτες δεν λένε ψέματα – λένε ότι περισσότερο από το 25% των ανδρών ερωτεύτηκαν μεταξύ του πρώτου και του τέταρτου ραντεβού, ενώ μόνο το 15% των γυναικών έφτασαν στο ίδιο αποτέλεσμα.

Οι ελεύθεροι άνδρες μπορεί να μυρίζουν διαφορετικά.

brightside

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μάθετε αν ο άντρας που κοιτάζετε αυτή τη στιγμή είναι σε σχέση. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε το δάκτυλο του για δαχτυλίδι ή την κατάσταση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά προτείνουμε να τον μυρίσετε.

Μην ανησυχείτε, αυτή η πρόταση βασίζεται σε μια μελέτη που επιβεβαιώνει ότι οι ελεύθεροι άνδρες έχουν πιο έντονη μυρωδιά. Η τεστοστερόνη ευθύνεται εδώ. Ωστόσο, ορισμένοι άλλοι ειδικοί αναφέρουν την κακή υγεία και υγιεινή ως αιτίες επίσης.

Οι γυναίκες έχουν περισσότερους εφιάλτες από τους άνδρες.

brightside

Στην πραγματικότητα, τα όνειρα των γυναικών μπορούν να χωριστούν σε 3 κύριες ομάδες: να κυνηγηθούν ή να απειληθεί η ζωή τους, να χάσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο ή να μπερδευτούν.

Το να ξυπνάτε στη μέση της νύχτας με ταχυκαρδία δεν είναι ιδανική εμπειρία. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο τέλος στο όνειρό σας μόλις ξυπνήσετε. Αυτή η μέθοδος συμπεριλήφθηκε σε ένα πρόγραμμα θεραπείας και έδειξε μερικά πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα.

Οι άντρες είναι λιγότερο πιθανό να επισκεφτούν γιατρό.

brightside

Λοιπόν, δεν είναι πολύ μεγάλο μυστικό. Τι θα γινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι οι άντρες προτιμούν να ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού, όπως το καθάρισμα του μπάνιου, τα ψώνια με το άλλο τους μισό ή ακόμα και το κούρεμα του γκαζόν, παρά να πάνε στο γιατρό; Ναι, αυτό είναι ενδιαφέρον. Ας δούμε γιατί συμβαίνει αυτό.

Σχεδόν στο 40% των ανδρών είπαν ότι ως παιδιά τους έλεγαν ότι οι άνδρες δεν παραπονιούνται για την υγεία τους. Ω, αυτά τα στερεότυπα! Επίσης, μερικοί άντρες νιώθουν αμήχανα και άβολα και δεν θέλουν να τους κρίνει άλλο άτομο, ακόμα κι αν είναι επαγγελματίας. Και μερικές φορές απλά δεν είναι πολύ πρόθυμοι να μάθουν ότι υπάρχει πρόβλημα ή ότι πρέπει να αλλάξουν κάτι στη ζωή τους.

Δείτε επίσης 9 Περίεργα Πράγματα που Κάνει το Ταξίδι με Αεροπλάνο στο Σώμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.2 / 5. Αξιολογήσεις: 15

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση σπιτιού με παλιά παντζούρια,ιδέες διακόσμησης με παλιά παντζούρια,επαναχρησιμοποίηση παλιών παντζουριών,διακόσμηση σπιτιού

42 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Παλιά Παντζούρια

πλύσιμο ποδιών,φροντίδα ποδιών,υγεία ποδιών,συμβουλές υγείας,υγεία

Γιατί Πρέπει να Πλένετε τα Πόδια σας Όταν Κάνετε Ντους