in , , , ,

10 Είδη Γυναικείων Ενδυμάτων που Εκνευρίζουν τους Άνδρες

10 Είδη Γυναικείων Ενδυμάτων που Εκνευρίζουν τους Άνδρες
10 Είδη Γυναικείων Ενδυμάτων που Εκνευρίζουν τους Άνδρες

Υπάρχουν ορισμένοι τύποι γυναικείων ενδυμάτων που δεν αρέσουν και εκνευρίζουν τους άνδρες. Αλλά μερικές φορές δεν τολμούν να το αναφέρουν ή το θεωρούν αγένεια να πουν στις αγαπημένες τους γυναίκες για αυτό. Αναλύοντας ανδρικά φόρουμ και περιοδικά, δημιουργήθηκε λίστα γυναικείων ενδυμάτων που ενοχλεί το έτερο ήμισύ σας καθώς νοιάζεται για αυτά που φοράτε.

5 Τρόποι που τα Ρούχα Επηρεάζουν την Εικόνα και την Επιτυχία σας

Κολάν και περίεργα παντελόνι

© factory-girls, © polyvore

Οι άνδρες δεν ενοχλούνται με τις γυναίκες που φορούν παντελόνι. Αλλά υπάρχουν μερικά στυλ που δεν τους αρέσουν: φαρδιά παντελόνια και κολάν. Το πρώτο καταστρέφει το σχήμα του σώματος σπασίματος και το δεύτερο στερεί μια γυναίκα από το μυστήριο της.

Πουκάμισα και μπλουζάκια φορέματα

© outfit4girls, © thefashionspot

Όταν οι άνδρες βλέπουν μια γυναίκα να φοράει κάτι τέτοιο, αρχίζουν να αναρωτιούνται τι είναι: ένα φόρεμα ή ένα τεράστιο μπλουζάκι; Και αν είναι το δεύτερο, γιατί δεν φοράει παντελόνι; Εκτός αυτού, αυτό το στυλ ταιριάζει σε λίγες γυναίκες.

Σορτς πάνω από καλσόν

© ireneccloset, © t.vsuch

Αυτό δεν θα το καταλάβει ποτέ το ταίρι σας. Ίσως τα σορτς έγιναν κάτι περισσότερο από τα καλοκαιρινά ρούχα σύμφωνα με τις γυναίκες, αλλά στο μυαλό των ανδρών φαίνονται παράξενα με μπότες και καπέλα.

Ροζ της Μπάρμπι

© indulgy, © wheretoget

Φαίνεται περίεργο ότι οι άντρες δεν τους αρέσει το πιο κοριτσίστικο χρώμα, αλλά είναι αλήθεια. Το ροζ έχει πολλές αποχρώσεις και υπάρχουν πιο ευχάριστες στο μάτι, όπως το ροζ του χαλαζία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

21 Παλιά Ρούχα Μετατράπηκαν σε Μοντέρνα Αριστουργήματα

Πούλιες και λάμψεις στα ρούχα

© our-dress, © glamradar

Μια τέτοια πληθώρα διακοσμήσεων στα ρούχα μπερδεύει τους άντρες και τους φαίνεται υπερβολική. Συνδέουν τις πούλιες με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την παιδική ηλικία, και αν ο σύντροφός τους φοράει κάτι τέτοιο, μπορεί να φοβούνται να την αγγίξουν.

Βολάν

© fashionisers, © trend4girls

Αν σας αρέσουν τα βολάν είναι καλύτερα να μην τα φοράτε σε ραντεβού. Όπως αποδεικνύεται, ένας άνδρας δεν είναι χαρούμενος με όλα αυτά τα χαριτωμένα εκκεντρικά πράγματα.

Σχισμένα ρούχα

© whowhatwear

Ένα άλλο πράγμα που οι άνδρες δεν μπορούν να καταλάβουν: σχισμένα τζιν και ρούχα που φαίνονται ατημέλητα. Έτσι, εάν ο φίλος σας δεν είναι οπαδός του γκραντζ, είναι καλύτερα να μην δοκιμάσετε αυτή την τάση της μόδας.

Μίνι φούστες

© forum-auto, © news.xinhuanet

Παραδόξως, οι μίνι φούστες περιλαμβάνονται στη λίστα των αντι-σεξουαλικών ρούχων. Στους άντρες απλά δεν αρέσουν φούστες που δεν κρύβουν τίποτα.

UGG μπότες

© twothousandthings, © lodozo

Δεδομένου ότι δεν έχουν σχήμα , οι μπότες Ugg έχουν βγάλει κακό όνομα μεταξύ των ανδρών. Προσθέτουν όγκο στα πόδια και οι άντρες το βρίσκουν περίεργο.

Μπότες πλατφόρμα ψηλοτάκουνες

© collegefashion, © chicisimo

Αυτές οι μπότες φαίνονται στους άνδρες πολύ προκλητικές και προκαλούν συσχετίσεις … με στριπτιζέζ. Αυτό ισχύει και για τα παπούτσια αυτού του τύπου.

Τι βρίσκουν οι άντρες ελκυστικό;

© rl-fashion, © hapatime

Υπάρχουν πράγματα που παραμένουν πάντα μοντέρνα: κοκαλιάρικα τζιν με απλά μπλουζάκια, βραδινά φορέματα, φούστες σε σχήμα καμπάνας, μπλούζες με κάτω κουμπιά και οποιαδήποτε ρούχα που δεν μοιάζουν με το προϊόν φαντασίας ενός τρελού σχεδιαστή.

Η ίδια γυναίκα δοκιμάζει ρούχα σε 11 δοκιμαστήρια καταστημάτων και οι διαφορές είναι τεράστιες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

16 Συνηθισμένα Λάθη στη Διακόσμηση του Καθιστικού

16 Συνηθισμένα Λάθη στη Διακόσμηση του Καθιστικού

15 Προϊόντα που Κάνουν το Σώμα να Μυρίζει Άσχημα

15 Προϊόντα που Κάνουν το Σώμα να Μυρίζει Άσχημα