in ,

31 Ιδέες για να Συνδυάσετε Εκλεπτυσμένη και Ρουστίκ Διακόσμηση

συνδυασμός εκλεπτυσμένης και ρουστίκ διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
31 Ιδέες για να Συνδυάσετε Εκλεπτυσμένη και Ρουστίκ Διακόσμηση

Υπάρχουν πολλά ρουστίκ στυλ για να διαλέξετε: μοντέρνα αγροικία, αγγλική εξοχή, γαλλικό επαρχιακό στιλ και πολλά άλλα, και μερικές φορές η δοκιμή τέτοιων στυλ σημαίνει ότι συνδυάζετε εκλεπτυσμένη και ρουστίκ διακόσμηση σε έναν χώρο, κάτι που είναι μάλλον δύσκολο. Μπορείτε να συνδυάσετε τη ρουστίκ και εκλεπτυσμένη διακόσμηση με κομψό τρόπο και να ταιριάξετε τα κομμάτια που αγαπάτε δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο με τον δικό του χαρακτήρα. Πλήρης Οδηγός Διακόσμησης Σπιτιού για Αρχάριους

31 Ιδέες για να Συνδυάσετε Εκλεπτυσμένη και Ρουστίκ Διακόσμηση

Επιλέξτε μια ενιαία παλέτα χρωμάτων

Δεν χρειάζεται όλα στο δωμάτιό σας να ταιριάζουν τέλεια, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να επιλέξετε κομμάτια που θα συμπληρώνουν το ένα το άλλο. Έχοντας κατά νου μια γενική χρωματική παλέτα θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα συνεκτικό σχέδιο. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να είστε τολμηροί στο υπνοδωμάτιό σας, μπορείτε να επιλέξετε ενδιαφέροντα έργα τέχνης, μαξιλάρια ή νέα κλινοσκεπάσματα για να δώσετε ενδιαφέρον χωρίς να έρχεται σε αντίθεση με τη συνολική εμφάνιση.

Σκεφτείτε κομμάτια με έμφαση

Εάν έχετε ήδη πολλά εκλεπτυσμένα έπιπλα, αλλά σας ελκύει η ρουστίκ διακόσμηση του σπιτιού, δεν χρειάζεται να τα αντικαταστήσετε όλα. Αντίθετα, μπορείτε να προσθέσετε μερικά κομμάτια έμφασης στο σπίτι σας. Τα χαλιά, τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες δεν χρειάζεται να είναι ακριβά και είναι ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνιση ενός δωματίου. Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αποκτήσετε το είδος της διακόσμησης που θέλετε χωρίς να ξοδευτείτε.

Μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλά ξεχωριστά κομμάτια στο δωμάτιο

Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα κομμάτια με έμφαση στο ίδιο δωμάτιο, είναι φυσικό αυτά τα κομμάτια να καταλήξουν ανταγωνιστικά. Προσπαθήστε να περιοριστείτε στη χρήση μόνο ενός σε ένα δωμάτιο καθώς το λιγότερο είναι περισσότερο. Όταν χρησιμοποιείτε λιγότερα κομμάτια που ξεχωρίζουν, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να δημιουργήσετε έναν όμορφο χώρο διαβίωσης.

Δείτε ακόμη Τι Είναι το Μινιμαλιστικό Στυλ Διακόσμησης – 38 Ιδέες

Κρατήστε το απλό

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε όταν διακοσμείτε. Εάν έχετε πολλές ιδέες, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε κάθε μία από αυτές. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε πάρα πολλά διακοσμητικά κομμάτια σε ένα δωμάτιο, ο χώρος μπορεί να καταλήξει να φαίνεται ακατάστατος. Προσπαθήστε να περιορίσετε τον εαυτό σας όταν διακοσμείτε τον χώρο σας. Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε πάρα πολλά σε ένα δωμάτιο, κανείς δεν θα μπορεί να διακρίνει τη ρουστίκ ή εκλεπτυσμένη διακόσμηση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αλληλοκάλυψη

Υπάρχουν μερικά αντικείμενα που τείνουν να είναι τόσο ρουστίκ όσο και εκλεπτυσμένα. Τέτοια αντικείμενα περιλαμβάνουν ελαφοκέρατα, μπανιέρες με πόδια, όστρακα χελώνας, σφυρήλατο σίδερο, θαλάσσια κοχύλια, κεριά, απλές συνθέσεις λουλουδιών και τα περισσότερα αντικείμενα από τη φύση.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 30 Ιδέες Japandi Διακόσμησης Σπιτιού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικές θεραπείες για πληγές,επούλωση πληγών,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα

10 Σπιτικές Θεραπείες για Φρέσκιες Πληγές σε όλο το Σώμα

διακόσμηση με καπέλα,ιδέες διακόσμησης με καπέλα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Διακόσμηση με Καπέλα: 32 Κομψές Ιδέες