in , , , ,

Πλήρης Οδηγός Διακόσμησης Σπιτιού για Αρχάριους

οδηγός διακόσμησης σπιτιού για αρχάριους,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης σπιτιού
Πλήρης Οδηγός Διακόσμησης Σπιτιού για Αρχάριους

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του δωματίου ή το διαθέσιμο υλικό, η επιθυμία για διακόσμηση είναι απολύτως φυσική. Αν θέλετε το σπίτι σας να είναι μοναδικό η διακόσμηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Ακόμα και αν είστε αρχάριοι, αυτός ο πλήρης οδηγός διακόσμησης σπιτιού θα σας κάνει επαγγελματίες. 10 Συμβουλές Διακόσμησης για να Επεκτείνετε Οπτικά το Χωλ

Πλήρης Οδηγός Διακόσμησης Σπιτιού για Αρχάριους

Σκεφθείτε πρώτα

Πριν διακοσμήσετε, φροντίστε να γνωρίζετε το πώς και το γιατί των διακοσμητικών σας επιθυμιών. Θέλετε αφίσες και έργα τέχνης, γλυπτά και μοναδικά φωτιστικά ή ένα συνδυασμό διαφορετικών όψεων; Μετρήστε την περιοχή που θέλετε να διακοσμήσετε, ώστε να έχετε μια καλή ιδέα για τον χώρο με τον οποίο πρέπει να εργαστείτε εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια, εξετάστε το σχέδιο διακόσμησή σας. Είτε θέλετε να κάνετε μια διακόσμηση με βάση τις εποχές, έναν σταθερό συνδυασμό χρωμάτων, ένα στυλ που είναι απλό και καθαρό ή απλώς μερικές αφίσες για να καλύψετε τους τοίχους, σκεφτείτε πριν ξεκινήσετε να αγοράζετε πράγματα.

Αφίσες και έργα τέχνης

Για την κάλυψη των τοίχων, οι αφίσες και οι κορνίζες με φωτογραφίες ή έργα τέχνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο και λιγότερο άτονο. Αν έχετε ποτέ αφιερώσει μερικά λεπτά κοιτάζοντας τον τοίχο και σκέφτεστε αν φαίνεται γυμνός, σκεφτείτε να βάλετε κάτι εκεί. Ωστόσο, προσέξτε να μην γεμίσετε τους τοίχους.

Διακοσμητικά

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες χρησιμοποίησαν βάζα για ζαχαρωτά και ξύλινα γλυπτά. Οι άνθρωποι στις μέρες μας χρησιμοποιούν ό,τι τους αρέσει ως διακοσμητικό. Είτε χρησιμοποιείτε πραγματική τέχνη, όπως γλυπτά ή ένα πρες παπιέ, αν θέλετε να προσθέσετε μερικά διακοσμητικά εδώ και εκεί για να προσθέσετε λίγη ποικιλία, μη διστάσετε. Απλώς μην το παρακάνατε , διαφορετικά δεν θα έχετε πού να βάλετε τίποτα.

Δείτε ακόμη Μικρό σπίτι; 10 Ιδέες, κόλπα και συμβουλές διακόσμησης για να δείχνει μεγαλύτερο!

Προσθέστε μερικά φυτά

Μια ή δυο γλάστρες σε γωνίες μπορεί να προσθέσει κάποια φυσική αντίθεση που βοηθά το δωμάτιο να φαίνεται πιο ζωντανό χωρίς να προσθέσετε πολλά επιπλέον πράγματα. Ωστόσο, τα φυτά μπορούν να δημιουργήσουν ακαταστασία αλλά αν τα περιποιείστε σωστά μπορούν επίσης να προσθέσουν στην διακόσμηση του δωματίου. Ένας μικρός θάμνος ή κάποιο είδος δέντρου είναι καλές επιλογές. Εάν θέλετε πιο πρακτικά φυτά, επιλέξτε μερικά βότανα. Έτσι έχετε πράσινο που μπορείτε να φάτε μέσα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκεφτείτε θέμα διακόσμησης

Μια επιλογή θέματος διακόσμησης βοηθά πραγματικά να φαίνεται ένα δωμάτιο συνεκτικό. Το παράδειγμα εποχικής διακόσμησης από πριν είναι μια τέτοια επιλογή. Επίσης, μπορείτε να εξετάσετε τις διακοσμήσεις που συμπληρώνουν ή έρχονται σε ευχάριστη αντίθεση με τα έπιπλα και τη διάταξη του δωματίου που έχετε αυτή τη στιγμή.

Για παράδειγμα, ένα δωμάτιο με μοντέρνο στιλ με τέτοια έπιπλα θα επωφεληθεί από αφίσες μοντέρνας τέχνης και μερικά μεταλλικά γλυπτά. Για να ζωντανέψει τη μεταλλική και πλαστική εμφάνιση, ένα ή δύο φυτά θα βοηθούσαν. Για μια κλασική εμφάνιση που βασίζεται σε ξύλινα έπιπλα, μπορείτε να σκεφτείτε μερικές ποιοτικές αφίσες κλασικών έργων τέχνης, μερικά ωραία ξύλινα σουβέρ και ίσως ένα απλό, αλλά διακοσμητικό χαλί.

Ο συνδυασμός είναι το κλειδί

Αυτό συμβαδίζει με την επιλογή θέματος ως ένα βαθμό, αλλά όταν πρόκειται για συνδυασμό, το χρώμα είναι εξίσου σημαντικό με το στυλ. Τα σκούρα χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους, τα πιο σκούρα ξύλα και τα ασημί και χρυσά μέταλλα. Τα ανοιχτότερα χρώματα συνδυάζονται καλά με χάλκινα και χρυσά μεταλλικά χρώματα και ανοιχτότερα ξύλα. Αυτό θα βοηθήσει στην επιλογή του θέματός σας όταν έρθει η ώρα να στήσετε τα διακοσμητικά σας.

Μην συνδυάζετε πάρα πολύ

Αυτό μπορεί να φαίνεται υποκριτικό, αλλά, όταν πρόκειται για διακόσμηση και συνδυασμό, θέλετε να αποφύγετε μια εμφάνιση που είναι πολύ ομοιόμορφη και συνεκτική. Αυτό θα κάνει τον χώρο σας να μοιάζει με εκθεσιακό χώρο πολυκαταστήματος. Αν δεν θέλετε αυτή την εμφάνιση, επιλέξτε μερικά κομμάτια αντίθεσης για να σπάσετε την ομοιομορφία.

Ένα σκούρο χαλί σε ένα ανοιχτόχρωμο δωμάτιο με λίγη τέχνη σε αντίθεση μπορεί να κάνει τη δουλειά του όμορφα. Ισχύει και το αντίστροφο. Το παιχνίδι με το χρώμα και την εμφάνιση θα βοηθήσει πολύ στο να φαίνεται ένα δωμάτιο πιο ζωντανό και λιγότερο σαν να προέρχεται από κατάλογο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 8 Συμβουλές Διακοσμητών για Μοντέρνο Σπίτι. Οι Interior Designers μιλούν για ποια λάθη Διακόσμησης να αποφύγετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φυτά που βελτιώνουν τη μνήμη,φυτά που βελτιώνουν τη συγκέντρωση,συμβουλές διατροφής,διατροφή,συμβουλές υγείας,υγεία

17 Φυτά που Βελτιώνουν τη Μνήμη και τη Συγκέντρωση

τάσεις διακόσμησης μπάνιου 2022,διακόσμηση μπάνιου 2022,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου

Αυτές οι Τάσεις Διακόσμησης Μπάνιου θα Κυριαρχήσουν το 2022 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές