in , , , ,

8 Συμβουλές Διακοσμητών για Μοντέρνο Σπίτι. Οι Interior Designers μιλούν για ποια λάθη Διακόσμησης να αποφύγετε

συμβουλές διακοσμητών για μοντέρνο σπίτι,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
συμβουλές διακοσμητών για μοντέρνο σπίτι,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Για όσους θέλουν ένα όμορφο μοντέρνο σπίτι, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουν από πού να ξεκινήσουν. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να αλλάξετε τη διακόσμηση, να βελτιώσετε τον χώρο και να κάνετε κάποιες προσαρμογές. Ωστόσο, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε για να επιτύχετε μια εκπληκτική μοντέρνα διακόσμηση. 8 Μυστικά Διακοσμητών ώστε το Σπίτι σας να Είναι Ισάξιο ενός Εξωφύλλου Περιοδικού

Επιλέξτε μια ανοιχτόχρωμη παλέτα

Unsplash

Ένα ανοιχτόχρωμο χρώμα βοηθά τον χώρο να φαίνεται πιο ανοιχτός. Η χρήση ουδέτερων χρωμάτων, όπως κρεμ, λευκά και γκρίζα, κάνει επίσης έργα τέχνης ή φυτά που χρησιμοποιείτε να ξεχωρίζουν.

Επιλέξτε μια παλέτα χρωμάτων που σας αρέσει ενώ προβάλλετε επίσης το εσωτερικό στυλ σας. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε την προσθήκη ενός πιο σκούρου τοίχου με έμφαση για να δημιουργήσετε ένα σημείο εστίασης.

Εγκαταστήστε ένα ηλεκτρικό τζάκι

Τα ηλεκτρικά τζάκια έχουν πολλά οφέλη. Θερμαίνουν ένα δωμάτιο, έχουν μια ποικιλία σχεδίων και φαίνονται πάντα εκπληκτικα. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα φλόγας και αυτές που φαίνονται απόλυτα ρεαλιστικές. Σε ένα μοντέρνο σπίτι, το τζάκι λειτουργεί ως σημείο εστίασης και προσθέτει αίσθημα άνεσης.

Τα τζάκια είναι ένα δημοφιλές στοιχείο στα μοντέρνα καθιστικά. Ωστόσο, δεν είναι κάθε σπίτι κατάλληλο για εγκατάσταση ενός πραγματικού. Είναι πολύ πιο οικονομικό να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για μια εντατική ανακατασκευή, καθαρισμό στάχτης και αιθάλης ή να αποθηκεύετε ξύλου δίπλα του.

Συμπεριλάβετε κάποια υφή

Πρέπει να προσθέσετε κάποια υφή για να αντισταθμίσετε μια ανοιχτόχρωμη παλέτα, καθώς τα ουδέτερα χρώματα θα τα βοηθήσουν να ξεχωρίσουν. Η προσθήκη υφαντών ή πλεκτών χαλιών και υφασμάτων φαίνεται υπέροχη σε ένα μοντέρνο χώρο. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από κεραμικά κομμάτια για να προσθέσετε περισσότερο ενδιαφέρον. Πολλοί διακοσμητές εσωτερικών χώρων συμφωνούν ότι η υφή είναι απαραίτητη για τον εσωτερικό σχεδιασμό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε μια ανοιχτή κάτοψη

Χρησιμοποιήστε μια ανοιχτή κάτοψη στο καθιστικό και την τραπεζαρία σας. Η χρήση αυτής της επιλογής ανοίγει το χώρο και του δίνει μια σύγχρονη γοητεία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έπιπλα και χαλιά για να δημιουργήσετε “δωμάτια”. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε καρέκλες σε ένα χαλί ώστε ο κόσμος να συγκεντρωθεί εκεί. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης ένα στρογγυλό τραπέζι για να ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση και να προσθέσουν στην ανοιχτή αίσθηση.

Δείτε ακόμη Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 15 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που θα Μετανιώσετε σε Λίγα Χρόνια

Προσθέστε μοντέρνα τέχνη

Unsplash

Σας συνιστούμε να προσθέσετε άφθονη μοντέρνα τέχνη στο σπίτι σας. Οι σύγχρονοι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν πολλά φωτεινά, όμορφα χρώματα, τα οποία θα ξεχωρίζουν σε ένα δωμάτιο με ανοιχτόχρωμο χρώμα. Επιπλέον, μπορείτε να εξερευνήσετε τα διάφορα κινήματα της σύγχρονης τέχνης. Αυτά περιλαμβάνουν ποπ αρτ, αφηρημένη τέχνη, σουρεαλισμό και πολλά άλλα!

Έχετε άπειρο αριθμό έργων τέχνης στη διάθεσή σας. Μπορείτε να βρείτε πολλά εκπληκτικά έργα στο διαδίκτυο ή ακόμη και να αναθέσετε σε έναν καλλιτέχνη να φτιάξει κάτι για το σπίτι σας. Αν σας αρέσει να κάνετε τέχνη, μη διστάσετε να παρουσιάσετε τις δικές σας δημιουργίες!

Αφιερώστε χρόνο στην οργάνωση

Όλοι παλεύουμε με την ακαταστασία. Για όσους έχουν χαλαρά αντικείμενα, θα πρεπει να αφιερώσουν λίγο χρόνο στην οργάνωση. Μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, αλλά είναι πιο εύκολο μόλις ξεκινήσετε.

Ο καλύτερος τρόπος για να οργανώσετε το σπίτι σας είναι να έχετε λιγότερη ακαταστασία στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, πετάξτε αμέσως την άχρηστη αλληλογραφία αντί να την αφήσετε στο τραπέζι.

Εγκαταστήστε μεγάλα παράθυρα

Unsplash

Πολλά μοντέρνα σπίτια έχουν μεγάλα, όμορφα παράθυρα. Η προσθήκη αυτών στο σπίτι σας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον φωτισμό. Με πιο φυσικό φως, ο χώρος είναι σίγουρο ότι θα φαίνεται πολύ όμορφος. Η ύπαρξη περισσότερων παραθύρων καθιστά επίσης δυνατή την εισαγωγή περισσότερου καθαρού αέρα στα δωμάτια.

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τα παράθυρα με έντονες κουρτίνες. Το ύφασμα πρέπει να είναι φωτεινό και να ξεχωρίζει από τα ουδέτερα χρώματα του δωματίου. Πολλοί διακοσμητές εσωτερικών χώρων επιλέγουν ένα πρωτεύον χρώμα, καθώς “αναδύεται” όμορφα και τραβά την προσοχή.

Κρεμάστε έναν καθρέφτη

Οι καθρέφτες κάνουν το χώρο να φαίνεται πολύ πιο φωτεινό και βοηθά στη διάδοση του φυσικού φωτισμού στο δωμάτιο. Πολλοί διακοσμητές εσωτερικών χώρων πιστεύουν ότι οι καθρέφτες είναι απαραίτητοι και προτείνουν να προσθέσετε έναν σε κάθε δωμάτιο, ανεξάρτητα από το μέγεθος.

Τοποθετήσετε καθρέφτες σε τοίχους δίπλα στα παράθυρα και όχι ακριβώς απέναντί τους. Εάν ένας καθρέφτης βρίσκεται απέναντι από μια πηγή φωτισμού, κατευθύνει το φως ξανά πίσω. Αυτή η τοποθέτηση δεν είναι επαρκής για τη διανομή φωτός σε ένα δωμάτιο.

Δείτε επίσης Οι Διακοσμητές Χρησιμοποιούν Έξυπνα Κόλπα για τα Χαλιά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μυστικά για να φοράτε ψηλοτάκουνα,συμβουλές για ψηλοτάκουνα,κόλπα για παπούτσια,χρήσιμα

10 Μυστικά για να Φοράτε Ψηλοτάκουνα σαν Διασημότητα

Τάσεις για Φθινοπωρινό μανικιούρ 2022: 12 υπέροχες αποχρώσεις του καφέ για σχέδια νυχιών που θα κλέψουν τις εντυπώσει

Τάσεις για Φθινοπωρινό μανικιούρ 2022: 12 υπέροχες αποχρώσεις του καφέ για σχέδια νυχιών που θα κλέψουν τις εντυπώσεις