in , , , ,

8 Μυστικά Διακοσμητών ώστε το Σπίτι σας να Είναι Ισάξιο ενός Εξωφύλλου Περιοδικού

Περπατώντας στο ΙΚΕΑ, το πιο διάσημο κατάστημα επίπλων στον κόσμο, παρατηρείτε ότι όλοι οι εσωτερικοί χώροι τους έχουν πολλά κοινά: είναι πρωτότυποι, έξυπνα οργανωμένοι και απίστευτα άνετοι. Αποφασίσαμε να μάθουμε τα κόλπα της σκανδιναβικής εσωτερικής διακόσμησης, όπως χρησιμοποιούνται από τους σχεδιαστές του IKEA. Να τι πρέπει να κάνετε για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται τόσο ελκυστικό και μοναδικό όσο και αυτά στα εξώφυλλα περιοδικών

Επιλέξτε το σωστό χρώμα.

Το χρώμα ενός δωματίου το αλλάζει οπτικά: για παράδειγμα, τα ανοιχτά χρώματα μπορούν να κάνουν ακόμη και ένα μικρό διαμέρισμα να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Ωστόσο, πρόσφατα υπάρχει μια τάση στα περισσότερα σπίτια για “50 αποχρώσεις του μπεζ”. Ναι, αυτό το χρώμα φαίνεται αριστοκρατικό, αλλά δεν είναι το μόνο όμορφο χρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανοιχτό μπλε, λεβάντα, μέντα, διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι. Όλα θα φαίνονται φρέσκα και όχι λιγότερο πολυτελή.

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 9 Οικονομικά Κόλπα για να Φαίνεται το Σπίτι σας πιο Πολυτελέστατο, χωρίς έξοδα!

© depositphotos

Εδώ είναι ένα παράδειγμα με γκρι σε ένα χώρο.

© depositphotos

Χρησιμοποιήστε τις σωστές πινελιές.

Οι φωτεινές πινελιές σε μονόχρωμο φόντο μπορούν να γίνουν το επίκεντρο του χώρου σας. Αυτά μπορεί να είναι μαξιλάρια, χαλιά, φωτιστικά και πίνακες ζωγραφικής.

© depositphotos

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πινελιες με τη βοήθεια γεωμετρικών και αφηρημένων σχεδίων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
© depositphotos

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε.

Τολμήστε να πειραματιστείτε όχι μόνο με έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και με βασικά πράγματα όπως το δάπεδο. Απλώς πρέπει να είναι λίγο περισσότερο ή λιγότερο ουδέτερο ώστε να μην μετατραπούν όλα σε υπερβολή.

© depositphotos

Παίξτε με το χώρο.

Το χρώμα δεν είναι ο μόνος τρόπος για να φαίνεται ένα σπίτια πιο ευρύχωρο. Οι καθρέφτες, για παράδειγμα, μπορούν επίσης να μεγεθύνουν οπτικά ένα χώρο.

© depositphotos

Επιλέξτε το σωστό φωτισμό.

Όσο περισσότερο φως, τόσο το καλύτερο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντελώς διαφορετικά είδη: κρεμαστά, σποτ οροφής, επιτραπέζια και επιδαπέδια φωτιστικά.

© depositphotos

Μην ξεχάσετε τα διακοσμητικά αντικείμενα.

Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε φυτά. Θα κάνουν κάθε δωμάτιο να φαίνεται φρέσκο.

© depositphotos

Όλα τα διακοσμητικά αντικείμενα όπως μαλακά καλύμματα, χαλιά, διακοσμητικά μαξιλάρια, αφηρημένοι πίνακες, αφίσες, μινιμαλιστικά ρολόγια, φωτεινές γλάστρες, πλεκτά καλάθια, βάζα με φρούτα ζωντανεύουν ένα δωμάτιο.

© depositphotos

Μην υπερβάλετε.

Η βαμμένη ή ακόμη και σοβαντισμένη οροφή είναι η καλύτερη επιλογή. Προσπαθήστε να αποφύγετε πολυεπίπεδες κατασκευές και γυψοσανίδα.

© depositphotos

Στο μόνο πράγμα που μπορείτε να υπερβάλετε είναι το κρεβάτι.

Το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο, θα πρέπει να φαίνεται βασιλικό. Χρησιμοποιήστε καλύμματα, πολλά μαξιλάρια και μαλακά χαλιά. Το κρεβάτι πρέπει να γίνει το πιο άνετο μέρος στο σπίτι σας … τόσο άνετο που θα θέλετε να ξαπλώσετε μόλις το δείτε.

© depositphotos

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 9 Πράγματα στην Κουζίνα σας που Πρέπει να Ξεφορτωθείτε. ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ την!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Λάθη που Μετατρέπουν τα Σπίτια μας σε Χάος

Πώς να Φτιάξετε Χρώμα Κιμωλίας με Μαγειρική Σόδα