in , ,

10 Μυστικά για να Φοράτε Ψηλοτάκουνα σαν Διασημότητα

μυστικά για να φοράτε ψηλοτάκουνα,συμβουλές για ψηλοτάκουνα,κόλπα για παπούτσια,χρήσιμα
10 Μυστικά για να Φοράτε Ψηλοτάκουνα σαν Διασημότητα

Πολλοί άντρες θα έλεγαν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο από μια γυναίκα που φοράει ψηλοτάκουνα, ενώ δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι τόσο δελεαστικό, όμως, να αγοράζετε τέτοια παπούτσια και να νιώθετε σαν διασημότητα! Παπούτσια Μπαλαρίνες: Γιατί παραμένουν ακόμη και σήμερα αξεπέραστες!

Κάντε μικρά βήματα

10 Μυστικά για να Φοράτε Ψηλοτάκουνα σαν Διασημότητα

Για να δείχνετε κομψή, πρέπει να κάνετε μικρά και αργά βήματα χωρίς να λυγίζετε τα γόνατά σας περισσότερο από το συνηθισμένο. Αν προσπαθήσετε να κάνετε μεγάλα βήματα, όπως με τα καθημερινά παπούτσια, το βάδισμά σας θα φαίνεται αφύσικο. Επομένως δεν θα πρέπει να μην βιάζεστε.

Βηματίστε από τη φτέρνα ως τα νύχια

Για να κάνετε το βάδισμά σας να φαίνεται φυσικό, πρέπει πρώτα να τοποθετήσετε τις φτέρνες σας στο έδαφος και στη συνέχεια να μετακινηθείτε ομαλά στα δάχτυλα των ποδιών. Όταν η καμάρα του ποδιού πάρει το βάρος σας, γείρετε προς τα εμπρός, σαν να πατάτε στα δάχτυλα και στη συνέχεια κάνετε το επόμενο βήμα.

Κρατήστε την πλάτη ίσια

Μια όμορφη γυναίκα δεν μπορεί να είναι χωρίς άψογη στάση. Τετραγωνίστε τους ώμους και κρατήστε το πηγούνι παράλληλα με το πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο, οι κοιλιακοί μύες θα σφίξουν, το στομάχι θα ισιώσει και θα δείχνετε πιο αδύνατες και ελαφρύτερες.

Περπατήστε σε ευθεία γραμμή

Για να περπατήσετε σαν μοντέλο, φανταστείτε μια ευθεία μπροστά σας και περπατήστε αυστηρά κατά μήκος της. Βάλτε τα πόδια σας ακριβώς το ένα μπροστά στο άλλο και τεντώστε τις άκρες τους προς τα εμπρός, έτσι ώστε οι γοφοί σας να κουνιούνται λίγο. Θα χρειαστεί λίγη εξάσκηση, αλλά αξίζει τον κόπο – σίγουρα θα γυρίσουν το κεφάλι όλοι.

Προετοιμαστείτε στο σπίτι

Εάν υπάρχει ένα μεγάλο γεγονός (ένας γάμος, για παράδειγμα), θα πρέπει να κάνετε μερικά πράγματα εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι φαίνεστε τέλειες:

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
  • Εξασκηθείτε στο περπάτημα και ξύστε λίγο τα πέλματα των παπουτσιών για να γίνουν λιγότερο ολισθηρά.
  • Φορέστε τα παπούτσια για να νιώσετε άνετα. Ολοκαίνουργια υποδήματα + ολόκληρο βραδινό περπάτημα = βασανιστήρια. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνετε τα παπούτσια σας πιο μαλακά, όπως να βάλετε μάλλινες κάλτσες και να φοράτε τα παπούτσια για δέκα λεπτά.
  • Μάθετε να περπατάτε στις σκάλες. Πατήστε με ολόκληρο το πέλμα όταν κατεβαίνετε και με τις άκρες όταν ανεβαίνετε.
  • Χρησιμοποιήστε άνετους πάτους. Αν δοκιμάσετε τα νέα σας ψηλοτάκουνα τακούνια και αισθανθείτε ότι τα πόδια σας γλιστράνε λίγο ή ότι η εσωτερική σολά θα μπορούσε να είναι πιο άνετη, αγοράστε πάτους. Με αυτόν τον τρόπο, θα διατηρήσετε τα παπούτσια και τα πόδια σας ασφαλή.

Δείτε ακόμη 21 συμβουλές για να κάνετε τα παπούτσια σας πιο άνετα

Μάθετε να στέκεστε σε ψηλά τακούνια

Δεν είναι μόνο το περπάτημα – θα πρέπει επίσης να είστε σε θέση να στέκεστε όμορφα. Αρχικά, τοποθετήστε τη φτέρνα του ενός ποδιού στη μέση του άλλου υπό γωνία. Στη συνέχεια, βάλτε το βάρος σας στο πόδι και όταν κουραστεί μετακινήστε το βάρος στο άλλο.

Κάντε ένα διάλειμμα στα πόδια σας

Αν θέλετε να φοράτε ψηλοτάκουνα όλη την ημέρα και να μην καταλήξετε με πονεμένα και πρησμένα πόδια, κάντε ένα διάλειμμα κατά καιρούς. Μην βγάζετε τα παπούτσια σας, όμως – τα κουρασμένα πόδια θα πρηστούν και το ξαναφόρεμα τους μπορεί να γίνει μια επώδυνη πρόκληση.

Μην φοράτε ψηλοτάκουνα πολύ συχνά

Φορέστε διαφορετικά υψη τακουνιού, αλλά προσπαθήστε να προτιμάτε τα επίπεδα και άνετα παπούτσια. Η συνεχής χρήση ψηλοτάκουνων μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην υγεία σας.

Επιλέξτε τα σωστά υποδήματα

Αν φοράτε αθλητικά παπούτσια όλη σας τη ζωή, μην βιαστείτε να αγοράσετε γόβα στιλέτο 10 εκατοστών αμέσως. Ξεκινήστε με κάτι πιο κοντό και σταθερό – 5 ή 7 εκατοστά είναι αρκετά. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πλατφόρμες και παπούτσια με λουράκι στον αστράγαλο – είναι πιο άνετα επειδή τα πόδια σας γλιστρούν λιγότερο μέσα τους και είναι πιο εύκολο να διατηρήσετε την ισορροπία σας.

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Τίποτα δεν θα σώσει το βάδισμά σας αν φοράτε πολύ στενά παπούτσια, οπότε δεν πρέπει ποτέ, ποτέ να αγοράζετε ψηλοτάκουνα, αν είναι έστω και λίγο στενά. Εάν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε λίγο πολύ μεγάλο και λίγο πολύ στενό, επιλέξτε το πρώτο, γιατί μπορείτε να το φορέσετε με πάτο, ενώ δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα με το στενό και θα μετανιώσετε που το αγοράσατε.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Γιατί χιλιάδες γυναίκες απαρνιούνται τα τακούνια τους για τα αθλητικά παπούτσια.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY φθινοπωρινό χάρτινο φανάρι,DIY φθινοπωρινό διακοσμητικό,DIY κατασκευές

DIY Φθινοπωρινό Χάρτινο Φανάρι

συμβουλές διακοσμητών για μοντέρνο σπίτι,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

8 Συμβουλές Διακοσμητών για Μοντέρνο Σπίτι. Οι Interior Designers μιλούν για ποια λάθη Διακόσμησης να αποφύγετε