in , ,

Παπούτσια Μπαλαρίνες: Γιατί παραμένουν ακόμη και σήμερα αξεπέραστες!

Μόδα! Μπαλαρίνες

Μερικά παπούτσια εμφανίζονται σαν trend για ένα μικρό χρονικό διάστημα και εξαφανίζονται από το προσκήνιο στο τέλος της σεζόν, ενώ κάποια άλλα είναι διαχρονικά και αποτελούν κομμάτια – κλειδιά για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μετά το μικρό μαύρο φόρεμα, το λευκό πουκάμισο και το blazer, οι μπαλαρίνες είναι το αμέσως επόμενο κομμάτι που οι fashion editors ανά τον κόσμο συμβουλεύουν τις γυναίκες να συμπεριλαμβάνουν στην γκαρνταρόμπα του. Αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παπούτσια, καθώς μπορούν να σας συνοδεύσουν τόσο στο γραφείο όσο και στη βραδινή έξοδο.

16 Δημοφιλείς Κανόνες Μόδας που Είναι πολύ Ξεπερασμένοι

Από την Audrey Hepburn που τις φόρεσε με ένα cigarette παντελόνι στην ταινία «Funny Face» το 1957 μέχρι και την Brigitte Bardot που δεν τις αποχωριζόταν ποτέ στις βόλτες τις στις Kάννες, είναι ένα ζευγάρι που έχει παραμείνει ψηλά στις προτιμήσεις μας παρά το πέρασμα των χρόνων!

Θα έχετε διαπιστώσει πως όταν τις φοράτε αλλάζει η διάθεσή σας, ενώ ταυτόχρονα διορθώνετε και την στάση του σώματός σας ακριβώς όπως μια… μπαλαρίνα!

Ταιριάζει με όλα τα ρούχα και μπορεί να φορεθεί ανεξαρτήτως χρόνου, σεζόν και περίστασης. Αυτό από μόνο του τις κάνει αξεπέραστες, αλλά για να μιλήσω με εικόνες, σου έχω ετοιμάσει ένα αφιέρωμα με 10 στιλάτα σύνολα που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο πως οι μπαλαρίνες παραμένουν ακόμη και σήμερα το παπούτσι που οφείλεις να φοράς ξανά και ξανά!

@sylviahaghjoo

Τώρα που φοράς την αγαπημένη σου καμπαρντίνα οι μπαλαρίνες θα ολοκληρώσουν άψογα αυτό το french style που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις φθινοπωρινές μέρες, είτε για το γραφείο σου είτε για την βόλτα σου. Μονόχρωμες ή με δύο χρώματα οι μπαλαρίνες ταιριάζουν απόλυτα με αυτό το πανωφόρι και μαζί κάνουν ένα διαχρονικό συνδυασμό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
@camillecharriere

Τα μακριά πλεκτά φορέματα έχουν κατακλύσει το instagram και έχουν γίνει το απόλυτο fashion item για τις influencers που βεβαίως το συνδυάζουν με μπαλαρίνες για άνεση και στιλ. Τώρα τα μποτάκια θα έδειχναν κάπως πιο χειμερινά ενώ οι μπαλαρίνες δίνουν το σωστό αποτέλεσμα σε αυτό το κομψό look.

@emmahill

Αυτό το σύνολο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν “στολή” για το φθινόπωρο: μαρινιέρα, παντελόνι μαύρο, σακάκι και βεβαίως μπαλαρίνες που απλά ταιριάζουν άψογα χαρίζοντας την τελική πινελιά άνεσης και στιλ.

@leiasfez

Mε ένα κλασικό καφέ σακάκι και σορτσάκι -που άνετα γίνεται τζιν παντελόνι ή βερμούδα αν το σύνολο σου φαίνεται τολμηρό για τώρα- οι μπαλαρίνες ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο και δίνουν κάτι cute!

Splash

Aν υπήρχε μία ambassandor για τις μπαλαρίνες τότε αυτή είναι σίγουρα η Alexa Chung! Τις φοράει χρόνια τώρα με τα jean της αλλά και με τα ρομαντικά vintage style φορέματά της! Παρατηρώντας αυτό το it girl και τη σταθερή αγάπη της για αυτά τα παπούτσια καταλαβαίνουμε πως απλά δεν χάνουν ποτέ την αξία τους!

@leiasfez

Ένα ωραίο καρό σακάκι συνδυασμένο με το αγαπημένο σου τζιν και το κλασικό σου t-shirt δημιουργούν εύκολα το πιο στιλάτο σύνολο για το γραφείο σου, ενώ οι μπαλαρίνες είναι το ζευγάρι που απλά θα δώσουν την extra chic λεπτομέρεια που θες για να το ολοκληρώσεις!

@leiasfez

Total black, μία εμφάνιση που συνηθίζουμε όλο τον χρόνο, αλλά αυτήν την εποχή οι μπαλαρίνες είναι το παπούτσι που θα το ολοκληρώσει σωστά!

@sandrasemburg

Όσο ο καιρός το επιτρέπει φοράμε ακόμη τα τζιν σορτσάκια και τις βερμούδες μας, συνδυάζονται στιλάτα με σακάκια και μπαλαρίνες και έχουμε το απόλυτο σύνολο για καφέ με τις φίλες μας το ΣΚ!

@sandrasemburg

Φόρεσε το μαύρο σου τζιν με ένα λευκό φανελάκι και δώσε γαλλικό αέρα στο σύνολό σου με μπερεδάκι και μπαλαρίνες! Mία εμφάνιση που εγώ θα φορούσα άνετα αύριο κιόλας!

@leiasfez

Πλεκτό top με ψηλόμεσο παντελόνι, ένας συνδυασμός που σίγουρα φωνάζει φθινόπωρο από μακριά, ενώ οι μπαλαρίνες δίνουν το κομψό στοιχείο που απλά το απογειώνει.13 Τάσεις Μόδας που η Τζένιφερ Άνιστον Ξεκίνησε στα “Φιλαράκια” και Είναι Ακόμα Δημοφιλείς

via tlife

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πως να Δημιουργήσετε Έναν Τοίχο Γκαλερί

Τι Προκαλεί το Παραμιλητό στον Ύπνο και Πώς να το Ελέγξετε