in , ,

Πως να Δημιουργήσετε Έναν Τοίχο Γκαλερί

Καθώς ο μινιμαλισμός ξεφτίζει και ο μαξιμαλισμός κερδίζει έδαφος, υπάρχει μια τάση στο μυαλό των περισσότερων: οι τοίχοι γκαλερί για να παρουσιάσουν έργα τέχνης, φωτογραφίες και άλλα μοναδικά αντικείμενα . Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ωστόσο, η δημιουργία ενός τοίχου γκαλερί δεν εύκολη υπόθεσή. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τα σωστά είδη κορνιζών, έργα τέχνης, φωτογραφίες και αντικείμενα και την ισορροπία μεταξύ χάους και οργάνωσης. Για όλους εκείνους που σκέφτονται να φτιάξουν έναν τοίχο γκαλερί, αυτός ο οδηγός είναι για εσάς.

17 διαφορετικοί τρόποι δημιουργίας ενός τοίχου γκαλερί

topdreamer

Πρώτα σκεφτείτε το χώρο σας

Δεν είναι όλοι οι τοίχοι ίσοι. Μερικοί είναι στενοί και ψηλοί. Άλλοι είναι φαρδιοί και κοντοί. Ακόμα άλλοι είναι τεράστιοι αλλά έχουν παράθυρα και έπιπλα. Πρέπει να επιλέξετε έναν τοίχο που είναι εμφανής στο σπίτι σας, ώστε εσείς και οι επισκέπτες να απολαύσετε εύκολα τη γκαλερί σας. Ο τοίχος θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος, με αρκετό κενό χώρο. Αφού επιλέξετε τον τοίχο, θα πρέπει να μετρήσετε τις διαστάσεις του και να μετρήσετε τον ίδιο χώρο στο πάτωμα ή έξω σε μια ομοιόμορφη, επίπεδη επιφάνεια.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τη διακόσμηση του δωματίου στο οποίο θα δημιουργήστε τον τοίχο γκαλερί. Δεν θέλετε να φαίνεται εκτός τόπου. Θα πρέπει να συνδυάζεται με τη υπάρχουσα διακόσμηση, δημιουργώντας έναν ελκυστικό σχεδιασμό. Το προϋπάρχουν στυλ ενός δωματίου θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο θα οργανώσετε τη γκαλερί σας.

Για παράδειγμα, εάν έχετε μεγάλα έπιπλα και εκλεκτικά διακοσμητικά, μπορείτε να επιλέξετε έναν τοίχο γκαλερί με εκτυπώσεις σε κορνίζες, καμβάδες και τρισδιάστατα διακοσμητικά τοίχου. Αντίθετα, εάν το σπίτι σας είναι πιο μοντέρνο, η γκαλερί σας μπορεί να έχει σειρές και στήλες με έργα τέχνης σε παρόμοια πλαίσια.

topdreamer

Συγκεντρώστε τα πάντα πρώτα

Τώρα είναι το διασκεδαστικό μέρος: εύρεση όλων των στοιχείων του τοίχου της γκαλερί σας. Για μερικούς ανθρώπους, οι γκαλερί μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου καθώς αποκτούν νέα κομμάτια από εκθέσεις τέχνης, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά αν θέλετε κάτι μοναδικό θα πρέπει να ψάξετε εσείς. Αντί να αγοράζετε έργα τέχνης μαζικής παραγωγής από μεγάλα καταστήματα, επιλέξτε γκαλερί καλλιτεχνών ή ιστότοπους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αποτυπώσετε το χώρο του τοίχου σας στο πάτωμα είναι επειδή είναι καλή ιδέα να απλώσετε τα αντικείμενα για τη γκαλερί σας σε έναν χώρο όπου μπορείτε να τα αναδιατάξετε με ασφάλεια χωρίς να κάνετε ζημιά στον τοίχο σας. Μόλις ο σχεδιασμός σας φαίνεται σωστός, θα πρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία και να μετρήσετε τις αποστάσεις μεταξύ κάθε κομματιού. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναπαραγάγετε τέλεια το σχέδιό σας στον τοίχο.

Δημιουργήστε ένα εστιακό σημείο

Πριν αρχίσετε να κρεμάτε, πρέπει να αναρωτηθείτε ποιο θα είναι το σημείο εστίασης; Ειδικά για γκαλερί με εκτυπώσεις και εικόνες διαφόρων μεγεθών, είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα κομμάτι για να κυριαρχήσει στον τοίχο. Αυτό δεν πρέπει απαραίτητα να είναι μια φωτογραφία ή έργο τέχνης. Μπορείτε να κρεμάσετε μια μεγάλη τηλεόραση ακριβώς στο κέντρο της γκαλερί σας ή να επιλέξετε μια ταπετσαρία μακραμέ. Ένα εστιακό σημείο θα τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών σας, οπότε θα δουν και θα εκτιμήσουν όλη την προσεκτικά επιμελημένη γκαλερί σας. Επιπλέον, εάν προσθέσετε ένα λειτουργικό στοιχείο όπως τηλεόραση στον τοίχο σας, θα κοιτάτε πιο συχνά τη συλλογή σας.

Γίνετε δημιουργικοί

Αφού μάθατε τα βασικά για έναν απλό τοίχο γκαλερί, μπορείτε να αρχίσετε να πειραματίζεστε με τρόπους για να κάνετε τις άλλες γκαλερί πιο ξεχωριστές. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε τα κομμάτια της γκαλερί σας σε λεπτά ράφια μαζί με διακόσμηση που δεν κρέμεται, όπως κεριά ή μικρές γλάστρες.

Τοίχοι Γκαλερί σε 30 Μοντέρνα Σαλόνια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY: Φτιάξε ΣΗΜΕΡΑ ένα Βάζο με Πηλό – ΟΔΗΓΙΕΣ

Παπούτσια Μπαλαρίνες: Γιατί παραμένουν ακόμη και σήμερα αξεπέραστες!