in , , ,

30 Ιδέες Japandi Διακόσμησης Σπιτιού

Japandi διακόσμηση σπιτιού,ιδέες Japandi διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
30 Ιδέες Japandi Διακόσμησης Σπιτιού

Η διακόσμηση Japandi είναι ένας συνδυασμός σκανδιναβικής λειτουργικότητας και ιαπωνικού μινιμαλισμού για να δημιουργήσει μια αίσθηση φύσης και απλότητας. Η αισθητική του κάθε στυλ εστιάζει στην απλότητα, τα φυσικά στοιχεία και την άνεση, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βλέπουμε όλο και περισσότερους διακοσμητές να συνδυάζουν τα δύο στυλ μαζί. Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το στυλ διακόσμησης στο σπίτι σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. JAPANDI: Η Νέα Τάση της ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ!

30 Ιδέες Japandi Διακόσμησης Σπιτιού

Τι είναι το στυλ Japandi;

Η τέλεια συγχώνευση της ιαπωνικής και σκανδιναβικής διακόσμησης, το Japandi επικεντρώνεται σε μινιμαλιστικά σχέδια που είναι αισθητικά ευχάριστα αλλά εξαιρετικά λειτουργικά. Σε έναν χώρο Japandi θα δείτε πολλά φυσικά υλικά, σιωπηλά χρώματα, καθαρές γραμμές και ελάχιστα, αλλά καλά επιμελημένα έπιπλα.

Ουδέτερα χρώματα συμπληρώνουν έπιπλα και αξεσουάρ Japandi. Συνήθως επιλέγονται ήρεμες και απαλές παλέτες και όταν ενσωματώνονται πιο φωτεινά χρώματα, γίνονται ουσιώδη και διακριτικά.

Επιπλέον, το Japandi συχνά δίνει έμφαση στη βιωσιμότητα. Η επικράτηση των φυσικών υλικών και τα απλά σχέδια το καθιστούν ένα υπέροχο πράσινο στυλ διακόσμησης. Δίνει έμφαση στην ποιότητα και τα χειροποίητα κομμάτια που είναι και αυτό χαρακτηριστικό βιώσιμης ανάπτυξης.

Πώς να διακοσμήσετε με στυλ Japandi;

Καθώς το Japandi είναι ο νέος μινιμαλισμός, η μείωση της ακαταστασίας είναι το κλειδί για την επίτευξη του. Αυτή η σχεδιαστική αισθητική εστιάζει σε καθαρές γραμμές και ανοιχτούς χώρους. Ακόμα κι αν έχετε ένα πολύ ενεργό νοικοκυριό, μπορείτε να προσπαθήσετε να οργανωθείτε με δοχεία από φυσικά υλικά όπως κουτιά και καλάθια.

Επιλέξτε κομμάτια που θα αντέξουν στον χρόνο καθώς αυτό το στυλ αφορά την αειφορία. Για να πάρετε το καλύτερο και από τα δυο στυλ, αντλήστε τη ζεστασιά του σκανδιναβικού με ζεστές υφές και απαλά κομμάτια διατηρώντας παράλληλα την κομψότητα του ιαπωνικού. Ενώ και τα δύο στυλ εστιάζουν στη λειτουργικότητα, είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια αίσθηση ζεν στον χώρο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 45 Ιδέες Διακόσμησης για Zen Υπνοδωμάτια

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να επιτύχετε Σκανδιναβικό Interior Design στο σπίτι σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ιδέες για σκαλιά κήπου,κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,για τον κήπο

16 Εύκολες Ιδέες για Σκαλιά Κήπου

φυτά για γλάστρες μακραμέ,διακόσμηση με γλάστρες μακραμέ,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

18 Φυτά Εσωτερικού Χώρου για Γλάστρες Μακραμέ