in , ,

45 Ιδέες Διακόσμησης για Zen Υπνοδωμάτια

Τι είναι το zen; Είναι αρμονία και χαλάρωση. Δεν αφορά μόνο τα ασιατικά χαρακτηριστικά αλλά και το αρμονικό και πολύ κομψό μινιμαλιστικό στιλ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και τα πιο μινιμαλιστικά χρώματα, όπως μαύρο, λευκό ή γκρι. θα πρέπει να υπάρχει αρμονία, τίποτα περιττό, χωρίς άφθονα αξεσουάρ και άλλα πράγματα. Οι αποχρώσεις του ταμπά και του μπεζ, του μπεζ-γκρι ακόμη και τα παστέλ είναι κατάλληλα και φιλόξενα και ταιριάζουν σε ένα υπνοδωμάτιο ζεν προσφέροντας απόλυτη χαλάρωση. Μην φοβάστε να κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας πράσινη καθώς αυτό είναι το χρώμα της φύσης ή ένα κόκκινο ή βυσσινί που θα προσθέσει πάθος διατηρώντας το υπνοδωμάτιο ζεν. Τα υλικά πρέπει να είναι φυσικά όπως πέτρα ή διάφορα είδη ξύλου. Προσθέστε μερικά φυτά και λουλούδια ακόμη και ως διακόσμηση τοίχου που θα συμπληρώνουν τη ζεν ατμόσφαιρα.

Τι στυλ διακόσμησης θα ταιριάζει; Πρώτα απ’ όλα, το Japandi, το οποίο είναι ένα μείγμα ιαπωνικού και σκανδιναβικού στυλ και είναι ιδανικό για ανοιχτούς και ευάερους εσωτερικούς χώρους. Επίσης, μινιμαλιστικό, μοντέρνο, παραδοσιακό ιαπωνικό και φυσικά το σκανδιναβικό στιλ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά ιαπωνικά, κινεζικά και ινδικά αξεσουάρ όπως κεριά, έναν ουρανό πάνω από το κρεβάτι, αγαλματίδια και λουλούδια. ανθισμένα κλαδιά και χαλκομανίες. Με αυτόν τον τρόπο θα φέρετε μια ασιατική αίσθηση zen στο χώρο.

πηγή φωτογραφιών: digsdigs

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ιδέες να Γεμίσετε Διάφανες Γυάλινες Χριστουγεννιάτικες μπάλες!

25 Ιδέες να Γεμίσετε 25 Ιδέες να Γεμίσετε Διάφανες Γυάλινες Χριστουγεννιάτικες μπάλες!!

9 Τροφές για να Καθαρίσετε το Σπίτι