in , , , ,

25 Ιδέες να Γεμίσετε 25 Ιδέες να Γεμίσετε Διάφανες Γυάλινες Χριστουγεννιάτικες μπάλες!!

25 Ιδέες να Γεμίσετε Διάφανες Γυάλινες Χριστουγεννιάτικες μπάλες!
25 Ιδέες να Γεμίσετε Διάφανες Γυάλινες Χριστουγεννιάτικες μπάλες!

Πώς να Γεμίσετε Διάφανες Γυάλινες Χριστουγεννιάτικες μπάλες! Σας αρέσει η χειροτεχνία; Φτιάξτε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα στολίδια γεμίζοντας τα με διάφορα διακοσμητικά!. Φαίνονται εξαιρετικά χαριτωμένα και κομψά με ότι κι αν τα διακοσμήσετε και τα γεμίσετε και μπορεί να ζητήσετε τη βοήθεια των παιδιών σας.

25 Ιδέες να Γεμίσετε Διάφανες Γυάλινες Χριστουγεννιάτικες μπάλες!
25 Ιδέες να Γεμίσετε Διάφανες Γυάλινες Χριστουγεννιάτικες μπάλες!

Ρουστίκ στολίδια

Γεμίστε τα στολίδια με κλαδάκια ελάτου, κουκουνάρια, στικ κανέλας, αερόφυτα και παχύφυτα. Η λινάτσα είναι επίσης ιδανική για να γεμίσετε στολίδια και μπορείτε να ολοκληρώσετε το στολίδι με ένα καρό φιόγκο. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε ένα στολίδι με κανέλα, πορτοκάλι και διάφορα αιθέρια έλαια και θα γεμίσει το σπίτι σας με αρώματα.

Στολίδια επιδόρπιο

Γεμίστε τα στολίδια σας με καραμέλες διαφόρων ειδών, ζαχαρωτά και M & Ms. Τέτοια στολίδια δεν θα είναι μόνο διακοσμητικά αλλά και όμορφα δώρα για παιδιά και ενήλικες.

Άλλες ιδέες

Ζείτε στην παραλία; Γεμίστε τα στολίδια με άμμο και κοχύλια ή γυαλάκια θάλασσας. Το να γεμίσετε στολίδια με γκλίτερ , πομ πομ, κομφετί, αστέρια από σελίδες βιβλίων είναι πολύ δημοφιλείς ιδέες. Δημιουργήστε ένα μίνι terrarium με ψεύτικο χιόνι και μικροσκοπικά δέντρα ή κομμάτια origami.

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

12 Συμβουλές για να Μοιάζει το Μπάνιο σας με Πολυτελές Ξενοδοχείου

45 Ιδέες Διακόσμησης για Zen Υπνοδωμάτια